icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

mirus11
•
22. apr 2020

@evita87 môže byť, že ovulka bola až 13dc.takze podľa všetkého si 8dpo.a vyzera to veľmi dobre, akú máš LF?

majka_3
•
22. apr 2020

@mirus11 zvažujem tabletku od bolesti... 😒 Je mi príšerne....
Tak snáď to ms tam skoro nedorazi 😉

mirus11
•
22. apr 2020

@majka_3 moja mňa tiež začína bolieť brucho ako na ms

evita87
•
22. apr 2020

@mirus11 podľa mojich výpočtov je to nejakých 13 dní

mirus11
•
23. apr 2020

Dobre ránko žienky, tak ako som včera hovorila, už idem pomaličky dolu, za 3 dni mam mat ms, test som ráno zo zvedavosti urobila, samozrejme biely.
@majka_3 ty ako?

shellynda
•
23. apr 2020

Dobré ránko, ja idem pomáličky hore😊, tak som zvedavá, ako to dopadne...

shellynda
•
23. apr 2020

@mirus11 na test je ešte veľmi skoro a pokles je maličký 😊

mirus11
•
23. apr 2020

@shellynda nevadí, ale včera také bolesti, že som myslela, že už dostanem ms. Ú teba to vyzerá veľmi pekne, ty už si aj nad 37,ty si ruším ako ja. Držím ti palce

domig1
•
23. apr 2020

Ja tiež teploty nič moc, za štyri dni čakám ms, test biely

mirus11
•
23. apr 2020

@domig1 tak sme na tom rovnako

majka_3
•
23. apr 2020

Dobre ránko dievčatá, tak ja som v celkom v pomikove... Co hovorite na mama testy?bolesti včera na večer ustáli a bolo to ok. Stále mám také maličké bolesti...
@mirus11 mojko ešte ver, ešte môže vyskočiť 😊🍀
@shellynda kraaaasne to ide horeeee 🍀😉

domig1
•
23. apr 2020

@majka_3 podľa mňa máš pekný graf, držím palce 😇

mirus11
•
23. apr 2020

@majka_3 moja u teba sa to pekne začína, pozri na negatívne je tam niečo slabé vidieť, ideš aj pekne hore, tak u teba je to asi ak jasne a na dobrej ceste, držím ti palce

domig1
•
23. apr 2020

@mirus11 fíha fakt 😊😊😊

majka_3
•
23. apr 2020

@mirus11 ako zostala som riadne v šoku, namocila som ho a hneď sa objavila. Je to krásne vidieť ružové, len nejde to tak odfotit... Noo žiaľ, iné testy mam biele... Takže nemyslím...

mirus11
•
23. apr 2020

@domig1 ale to sú majkine testy, nie moje, to som jej dala len do negativu

domig1
•
23. apr 2020

Dievčatá, máte skúsenosť s cajmi Ľudmily Mojžišovej alebo tými špeciálnymi lubrikacnymi gelmi počas ovulácie?

domig1
•
23. apr 2020

@mirus11 ja viem, len som si to všimla až keď si jej to dala do negatívu

domig1
•
23. apr 2020

@majka_3 ja si myslím že gs mamatesty nerobia falošných duchov, majú dobré recenzie 😊

shellynda
•
23. apr 2020

@majka_3 wáááu, tak ja si myslím, že je to tam😃... Na testoch vidieť veru a graf ide pekne hore, super

majka_3
•
23. apr 2020

@domig1 beriem to z rezervou zatiaľ, cez obed mi príde iná značka testu skúsim 😊

domig1
•
23. apr 2020

@majka_3 dúfam, že ti to vyjde, nech tu tento mesiac konečne prečítam aj úspešné príspevky 🐣

luckynko44
•
23. apr 2020

@majka_3 zlatoooo je to taaam urcite 😍 juuj ako sa nato pekne pozeraa...ja s gs nemam dobre skusenosti ale v tvojom pripade je to myslim jasne 😘😘😘

majka_3
•
23. apr 2020

@luckynko44 myslíš? 😊 Juj moja no spravím určite ešte ďalšie 🤣sama som zvedavá ako toto dopadne 😊
@domig1 ďakujem, si zlata 😊 a dúfam ze sa pridáš 😊🍀 ešte nádej stále je a u mňa nieje stále nič iste 😊
@shellynda vaaazne myslíš? Ja nejak ešte s chladnou hlavou... 😊 A tyyy kedy skúsiš test 😊

kika123kika
•
23. apr 2020

@majka_3 noo tam sa daco rysuje veru ✊🏼✊🏼🥰

shellynda
•
23. apr 2020

@majka_3 myslím veru a dúfam, že ti to vyjde 🙏...graf je super a aj testy😃a ja skúsim už asi zajtra, lebo dlhšie nevydržím, už teraz na prsty svrbia 😅

mirus11
•
23. apr 2020

@shellynda tak šup testnut? Aj mňa dnes už svrbely aj ma dosvrbely v podobe bieleho testu 😀

giuli
•
23. apr 2020

Dobre ranko dievcence moje.,...tak ja dnes 33dc od potratu a konecne som sa dockala ovulacie...

mirus11
•
23. apr 2020

@giuli super, tak prijemne tutu mutu

shellynda
•
23. apr 2020

@giuli jéééj moja, tak konečne 😍... Šup na to a držím sííílno palce🙏