icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

mirus11
22. apr 2020

@evita87 môže byť, že ovulka bola až 13dc.takze podľa všetkého si 8dpo.a vyzera to veľmi dobre, akú máš LF?

majka_3
22. apr 2020

@mirus11 zvažujem tabletku od bolesti... 😒 Je mi príšerne....
Tak snáď to ms tam skoro nedorazi 😉

mirus11
22. apr 2020

@majka_3 moja mňa tiež začína bolieť brucho ako na ms

evita87
22. apr 2020

@mirus11 podľa mojich výpočtov je to nejakých 13 dní

mirus11
23. apr 2020

Dobre ránko žienky, tak ako som včera hovorila, už idem pomaličky dolu, za 3 dni mam mat ms, test som ráno zo zvedavosti urobila, samozrejme biely.
@majka_3 ty ako?

shellynda
23. apr 2020

Dobré ránko, ja idem pomáličky hore😊, tak som zvedavá, ako to dopadne...

shellynda
23. apr 2020

@mirus11 na test je ešte veľmi skoro a pokles je maličký 😊

mirus11
23. apr 2020

@shellynda nevadí, ale včera také bolesti, že som myslela, že už dostanem ms. Ú teba to vyzerá veľmi pekne, ty už si aj nad 37,ty si ruším ako ja. Držím ti palce

domig1
23. apr 2020

Ja tiež teploty nič moc, za štyri dni čakám ms, test biely

mirus11
23. apr 2020

@domig1 tak sme na tom rovnako

majka_3
23. apr 2020

Dobre ránko dievčatá, tak ja som v celkom v pomikove... Co hovorite na mama testy?bolesti včera na večer ustáli a bolo to ok. Stále mám také maličké bolesti...
@mirus11 mojko ešte ver, ešte môže vyskočiť 😊🍀
@shellynda kraaaasne to ide horeeee 🍀😉

domig1
23. apr 2020

@majka_3 podľa mňa máš pekný graf, držím palce 😇

mirus11
23. apr 2020

@majka_3 moja u teba sa to pekne začína, pozri na negatívne je tam niečo slabé vidieť, ideš aj pekne hore, tak u teba je to asi ak jasne a na dobrej ceste, držím ti palce

domig1
23. apr 2020

@mirus11 fíha fakt 😊😊😊

majka_3
23. apr 2020

@mirus11 ako zostala som riadne v šoku, namocila som ho a hneď sa objavila. Je to krásne vidieť ružové, len nejde to tak odfotit... Noo žiaľ, iné testy mam biele... Takže nemyslím...

mirus11
23. apr 2020

@domig1 ale to sú majkine testy, nie moje, to som jej dala len do negativu

domig1
23. apr 2020

Dievčatá, máte skúsenosť s cajmi Ľudmily Mojžišovej alebo tými špeciálnymi lubrikacnymi gelmi počas ovulácie?

domig1
23. apr 2020

@mirus11 ja viem, len som si to všimla až keď si jej to dala do negatívu

domig1
23. apr 2020

@majka_3 ja si myslím že gs mamatesty nerobia falošných duchov, majú dobré recenzie 😊

shellynda
23. apr 2020

@majka_3 wáááu, tak ja si myslím, že je to tam😃... Na testoch vidieť veru a graf ide pekne hore, super

majka_3
23. apr 2020

@domig1 beriem to z rezervou zatiaľ, cez obed mi príde iná značka testu skúsim 😊

domig1
23. apr 2020

@majka_3 dúfam, že ti to vyjde, nech tu tento mesiac konečne prečítam aj úspešné príspevky 🐣

luckynko44
23. apr 2020

@majka_3 zlatoooo je to taaam urcite 😍 juuj ako sa nato pekne pozeraa...ja s gs nemam dobre skusenosti ale v tvojom pripade je to myslim jasne 😘😘😘

majka_3
23. apr 2020

@luckynko44 myslíš? 😊 Juj moja no spravím určite ešte ďalšie 🤣sama som zvedavá ako toto dopadne 😊
@domig1 ďakujem, si zlata 😊 a dúfam ze sa pridáš 😊🍀 ešte nádej stále je a u mňa nieje stále nič iste 😊
@shellynda vaaazne myslíš? Ja nejak ešte s chladnou hlavou... 😊 A tyyy kedy skúsiš test 😊

kika123kika
23. apr 2020

@majka_3 noo tam sa daco rysuje veru ✊🏼✊🏼🥰

shellynda
23. apr 2020

@majka_3 myslím veru a dúfam, že ti to vyjde 🙏...graf je super a aj testy😃a ja skúsim už asi zajtra, lebo dlhšie nevydržím, už teraz na prsty svrbia 😅

mirus11
23. apr 2020

@shellynda tak šup testnut? Aj mňa dnes už svrbely aj ma dosvrbely v podobe bieleho testu 😀

giuli
23. apr 2020

Dobre ranko dievcence moje.,...tak ja dnes 33dc od potratu a konecne som sa dockala ovulacie...

mirus11
23. apr 2020

@giuli super, tak prijemne tutu mutu

shellynda
23. apr 2020

@giuli jéééj moja, tak konečne 😍... Šup na to a držím sííílno palce🙏