icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

rosalie1411
25. apr 2020

Dobre ránko, dievčatá 😊 dnes 13dpo, teplota hore, ale test biely.. Takže pravdepodobne zajtra klesne a dostanem MS. 🤷‍♀️ No nevadí, možno to vyjde o mesiac 🍀😊
A vy ako?

julianka007
25. apr 2020

@deean nevadí... Dôležité je neznásilnovat to a milovanie si radšej dobre užiť bez myšlienky na to či to stíhate. Často sa podarí aj z jedného sexu 3 dní pred ovulkou. Držím palce 😉

shellynda
25. apr 2020

@majka_3
@mirus11 tak ako dnes babule 😊? Graf sa drží? Ja akosi klesám a teda nepáči sa mi to🙈🤔

shellynda
25. apr 2020

Idem nejako dole😔 no neviem, neviem🤔... Uvidíme zajtra či skočí hore🙏, alebo ešte klesne, potom to je isté 😮

mirus11
25. apr 2020

@shellynda moja ved máš super teplotu a si len 6dpo

deean
25. apr 2020

@kakatulik
@julianka007
@mirus11 no neviem damy, moc mi ta teplota nestupla 🤷🏻‍♀️
Pytala som sa gyn, ci mozu prasknut aj mensie foliky nalavo - on ze ano do par dni mozu a bola by dvojita ovu, alebo zaniknu; vcera videl nalavo viac mensich do 13 mm, tak pokracujem v merani teploty az do menzesu, musim si osledovat cyklus aj takto 🤷🏻‍♀️🧚🏼‍♂️🍀

deean
25. apr 2020

@julianka007 ano ja viem... ale skusali sme uz vselijako, a hlavne posledne mesiace to kvoli zdravotnym komplikaciam vyslo max raz, 2x okolo ovu, alebo sme nestihli vobec... niekedy len 3 dni pred a nic z toho nebolo - manzel chory, ja chora, ja uroinfekt predtym, potom ho seklo, potom som si spravila vyron na nohe a tak :P ale teraz som konecnce taka sexuchtiva pocas plodnych dni tak ho otravujem viac :D niekedy som pocas ovu ani nepomyslela na sex, tie hormony ach :P nevieme najst pricinu preco sa nedari, vsetky vysledky mame ok, a v juni to budu 2 roky :(

mirus11
25. apr 2020

@deean krásne ti to stuplo

deean
25. apr 2020

@mirus11 fakt tolkoto staci? ved pred ovu som mala aj vyssie.... ale fakt vidim, ze ked som vtedy 2x vstavala o hodinu a pol skor kvoli Dr. - tam bola vyrazne nizsia teplota, nieco na tom bude... davam si budik kazdy den na 7.30, karantena nekarantena, pracujem z domu, ale castokrat som hore skor a lezim v posteli a cakam na 7.30 :D

mirus11
25. apr 2020

@deean ono to ešte pôjde hore ďalšie dni

majka_3
25. apr 2020

@shellynda ahoj moja, netuším.. "Vyprdla" som sa nato 😊 nemeriam, netestujem....
Taky maličký poklesik nič neznamená 🤞🍀♥️ držím palce 😊

shellynda
25. apr 2020

@majka_3
@mirus11 som dala nechtiac včerajší graf🙈toto je dnešný, takže zase pokles 😔... No uvidíme

julianka007
25. apr 2020

@deean neboj sa. Ak je všetko ok, tak si myslím, že sa to určite podarí. Len to niekedy dlhšie trvá. Poznám to. 🙂😉
A ten výskok teploty je úplne super. Sleduješ BT už dlhšie? A vždy mavaš tak vysoké predovulacne teploty? Popravde nebýva často, že sú pred ovulaciu také vysoké. No možno u teba je to ok.

giuli
25. apr 2020

@shellynda je uplne v pohode....,zas sa to zdvihne

giuli
25. apr 2020

Dobré ráno babule....u mna dnes takto..vyzera,ze 1dpo...pockam si este dva dni...https://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/u...

deean
25. apr 2020

@julianka007 praveze sledujem prvy cyklus, niekedy na zaciatku "snazenia" som si merala teplotu asi 2 cykly, ale vyslovene len par dni pred ovu a hotovo, teraz to beriem uz vaznejsie :D

domig1
25. apr 2020

U mna je to celé take divne, no nevadí, pridu kramy a ideme znovu 🙂

mirus11
25. apr 2020

@domig1 aj si skúsila test?

domig1
25. apr 2020

@mirus11 áno dva dni dozadu 🙂 ani ťuk 😀 ale to pri takejto teplote asi aj tak ťažko 😀 som si kúpila dva clearblue digitálne čo určia aj počet dni, ešteže som na to obetovala len obyčajný test 😀

domig1
25. apr 2020

@mirus11 a ty ako si na tom? Ms dúfam ešte neprišla 🙂

bejka90
25. apr 2020

@majka_3 mne az na 14ty den ukazalo slabu druhu ciarku.....na 10ty den tiez nic a tu mi baby dali nadeje ze to este nemuseli ukazat a pravdu mali..takze nic nie je este stratene ;) graf mas pekny

mirus11
25. apr 2020

@domig1 ni ja takto, ale krcok už pomaly mäkne,tak ja zajtra čakám ms, a test úplne biely. Zajtra už klesnem rapídne dolu, ako každý mesiac

majka_3
25. apr 2020

@bejka90 ďakujem za povzbudenie 😊
Skúsila som ovulacny.... Ze vraj aj tak sa dá prísť na tehotenstvo...
@shellynda nemôžem byť v tejto skupine 🤣 lebo som nechcela testovať 🤣🤣🤣 ani ovulacny... Ach jaj 🤦‍♀️🤷‍♀️

shellynda
25. apr 2020

@mirus11 graf máš ale super😃test môže byť ešte fakt skoro...no ja som zvedavá na tvoj graf zajtra 😉

shellynda
25. apr 2020

@majka_3 jasné, že ovu test môže ukázať moja😍aj mne ukázal a pekne tmavol pred príchodom MS😃

kika123kika
25. apr 2020

@majka_3 no veru tmavne 🥰🥰🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽

majka_3
25. apr 2020

@mirus11 noo moja máš krásny graf, ešte nevesaj hlavu 🍀
@kika123kika
@shellynda tak zajtra asi skuuuusim test 🤦‍♀️

giuli
25. apr 2020

@majka_3 to je dobre znamenie,ak aj ovul.tmavne

mirus11