icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

mirus11
25. apr 2020

Zenicky tu máte testy za dobré ceny
https://www.lekarenexpres.sk/zdravotnicke-pomoc...

mirus11
25. apr 2020

Žienky ja už tak cítim brucho, že mám pocit, že u mňa ms príde ešte dnes.

nina004
25. apr 2020

@mirus11 ja sa k tebe pridam. Tiez citim brucho dost. Ale dufam,ze aspon do pondelka vydrzim. Tento mesiac aj tie teploty mam nejake nizzie ako inokedy. Nechapem ...😦

@majka_3 Ten ovu test ti pekne zosilnel. To je dobre znamenie. Rano skus TT. Podla mna by sa tam mohla ciarka objavit 🙂

domig1
25. apr 2020

@mirus11 ja tiež tak

nevenka
25. apr 2020

@julianka007 potvrdzujem, u nas 2 dni pred ovulaciou 1x a bum 🙂

deean
26. apr 2020

Nejak mi ta teplota nestupa 🤷🏻‍♀️ Ale zato riadne citim od ovu vyliatu tekutinu prave na pravej strane, aj celkovo som viac citila pracovat vajecniky od nejakeho 10 dc - brala som inositol zase prvy cyklus /uz som ho raz brala a nic tak som prestala 🤦🏻‍♀️/

domig1
26. apr 2020

Ja hlásim 1dc, skúsim začať piť alchemilku a možno zapojím do pitneho režimu aj grepovy a ananásový džús, len si musím naštudovať čo sa kedy , koľko a dokedy pije, nový mesiac nová nádej 😊

gabinka03
26. apr 2020

Ahojte pridávam sa k vám ak môžem.... Bazalnu sledujem tretí mesiac nakoľko sa nám už veľmi dlho nedarí tak som začala skúšať merať teplotu.... Tento mesiac som mala ovu veľmi skoro na 9dc potvrdenú aj bolesťami a celkovo je pre mňa môj terajší graf divný väčšinou mi zvyknú teploty skákať teraz sú ustálené

kika123kika
26. apr 2020

@domig1 ahoj alchemilka pocas ms potom ide na rad grepova stava ja som zvykla cerstvy grep vystavit 🙂 ten som pila od 9DC nakolko mam ovu na 13DC potom som zacala od 1dpo do 7dpo 100% ananasovu stavu a vtedy sme aj otehu s dvojkami 🙂

mirus11
26. apr 2020

@gabinka03 pekný graf, aj si skúšala test?

shellynda
26. apr 2020

@gabinka03 pekný graf😊kedy budeš testovať?... držím palce🍀

shellynda
26. apr 2020

@mirus11 no ako si na tom, tak tá mrcha prišla, alebo predca nie?

shellynda
26. apr 2020

@majka_3 júúúj, ale som zvedavá, ako to je u teba moja😍test si robila? Silno držím palce 😃

majka_3
26. apr 2020

@shellynda ahoj. No jasne dnes som aj merala aj test 🤦‍♀️🤣ale nemyslím si ze je to to práve.. Ako objavila sa hneď... Ale čo ja viem... Co myslíš.... A vidíš vlastne niečo? 😊
A ty ako s teplotou? 😊

nina004
26. apr 2020

@gabinka03 Vyzera to u teba ako trojfazovy graf. Skusila by som test.

@domig1 Dalsi mesiac dalsia sanca. Nad tym grepom a ananasom uz dlhsie premyslam,mozno sa pripojim. Alchymilku som pila dlho,ale u mna ziadna zmena.

@mirus11 Ako dnes graf? Klesla uz teplota alebo sa drzi hore?

@majka_3 Cakam na test 🙂 Som napnuta jak guma v gatiach ako si dopadla 🙂

Ja dnes takto. Teplota je dnes este hore,som rada ,ze sa LF nejako vyrazne neskratila ;)

gabinka03
26. apr 2020

@mirus11
@shellynda ja už nebudem testovat kým nepríde ms po toľkých sklamaniach za tie roky si už nedávam falošnú nádej uvidíme čo má prísť príde teraz by sa mi aj ms mala posunúť nie keď sa mi aj ovu posunula dopredu??

nina004
26. apr 2020

@majka_3 Mne sa zda ,ze tam nieco je, ked priblizim foto ,tak vidim.

majka_3
26. apr 2020

@nina004 áno vidieť i na živo, len ci to nieje zas trápny test, ale asi skôr áno 😊ty kedy skúsiš test? 😊

shellynda
Autor odpoveď zmazal
shellynda
26. apr 2020

@majka_3 ja som dnes išla trošku hore, ale nič moc, ale hlavne je, že neklesám🙈... uvidíme zase zajtra😊

mirus11
26. apr 2020

Žienky ja dnes takto,pomaly začínam klesať, ale cítim brucho, aj krcok mam vyzsie, tak zajtra príde určite, zajtra je 11dpo,a to je moja max. dĺžka LF.

shellynda
26. apr 2020

@majka_3 je to tam😍som vedela... Hodila som ti to do neg. a krásne ti vidieť //😃 už len nech silnie 🙏

nina004
26. apr 2020

@majka_3 Toto urcite nie je trapny test 🙂 Ja som taka rada aj za teba. 🍀🍀🍀 Ja ani nejdem skusat test. Mam nizke teploty. Zvycajne mavam okolo 36,9. Uz len cakam na MS 🙂

luckynko44
26. apr 2020

@majka_3 ❤ krasne! Musi to byt ono,urcite 😉 juj tesim

kika123kika
26. apr 2020

@majka_3 ja ju tam vidim 🥰🙏🏽🙏🏽 Siilno drzim palce ✊🏼🍀

rosalie1411
26. apr 2020

@gabinka03 tvoj graf vyzerá naozaj veľmi pekne.. 😊😊 Držím palce, nech to už teda vyjde 🍀🍀

Ja som dnes 14 DPO, teplota stále rovnaká hore (aj keď o trosku nižšia ako včera) no a vzhľadom na príznaky, mam stále pocit, že tentokrát je niečo inak a tak som si znova spravila test.. Pozrite sa. Pls ci niečo vidíte, lebo ja už si asi nahováram.. 🤷‍♀️

kika123kika
26. apr 2020

@rosalie1411 vidim dusika 🙏🏽 Drzim palce aby silnela 🥰🍀✊🏼

butterfly333
26. apr 2020

@rosalie1411 vidím držím palce

rosalie1411
26. apr 2020

@kika123kika ďakujem 😊
Mne sa to tiež tak zdá, len sa mi to zdá strašne slabulinke na 14 DPO, ale budem dúfať, že bude silniet 💗💗

majka_3
26. apr 2020

@nina004
@luckynko44
@kika123kika dievčatá tak ja opäť nič 🤦‍♀️ je to falošné.... Keďže ine testy biele s toho istého moču... 🤷‍♀️😔 O tri dni ma prísť ms..
@rosalie1411 podľa mňa nieje o com 😊 aj ja som ten test robila pred chvíľou a je biely...
@mirus11 moja a ty co, ako teplota....