icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

domig1
26. apr 2020

@kika123kika ďakujem krásne 🙂 už mám za sebou prvú šálku čaju, skúsim to robiť ako ty, ďakujem 😘 pila si alchemilku dva či trikrát denne?

rosalie1411
26. apr 2020

@majka_3 možno sa objaví o pár dní, vidíš, že ja mám až teraz na 14 DPO.. Včera som tiež robila a bol biely a po hodine som tam niečo videla, ale tak to už neberiem ako relevantné. A na dnešnom to bolo takto do 5 min. Takže ešte nie je nič stratené, kým nepríde MS 😊😊

majka_3
26. apr 2020

@rosalie1411 tak áno ešte mala nádej je 😊 tebe nech len pekne tmavne 😊🍀

kika123kika
26. apr 2020

@rosalie1411 uvidis dalsie dni ale podla mna to bude pekne silniet 🙏🏽
@majka_3 To ako je mozne tam taky viditelny duch a tu nic 😲🤷🏼‍♀️ Ale este mas 3dni nic nieje stratene 🍀🙏🏽

kika123kika
26. apr 2020

@domig1 ja som si urobila pol litra rano a to som pomalicky vypila a tolko vize ja denne pol litra 🙂 viac som nepila 🙂

domig1
26. apr 2020

@kika123kika a z tých štiav? 🙂

domig1
Autor odpoveď zmazal
kika123kika
26. apr 2020

@domig1 grep som oila cerveny a jednu polku rano a druhu vecer 🙂 a ananasovu stavu som pila tak ze som si kupila flasu a popijala som 🙂 zvykla som 2flase vypit 🙂

butterfly333
26. apr 2020

@kika123kika moja ty ako sa mi máš? Bola si už u gyn?

kika123kika
26. apr 2020

@butterfly333 ahojko mam sa fajn nastastie 🙂 no raz som bola na potvrdeni a teraz v utorok idem na prvu poradnu tak som nervozna ci je vsetko ok 🙂 necitim sa ako tehu 🙈😂🤷🏼‍♀️ Okrem toho ze som neustale hladna a 2mesiac nemam ms 😂😂 tak snad si pekne rastie 🙂 ak bude vsetko okej dostanem knizku a budem hned volat Dr. Grochalovi na prvotrimestrány screening 🙂 a co ty ako? 🙂

domig1
26. apr 2020

@kika123kika ďakujem 🙂

mirus11
26. apr 2020

@majka_3 Majka ja nič, brucho boli, krcok mäkne, je vyzsie, tak zajtra najneskôr čakám ms. Ale beriem ten Vitex od ovulky, tak my to asi trosku posunulo LF, čo som aj veľmi rada.

evita87
26. apr 2020

Ahojte, som zvedavá, čo z tohoto bude, bruško už chvíľkami pobolieva, testy doma nemám, bo už by som testovala..

butterfly333
26. apr 2020

@kika123kika tak to je super len nech je všetko v poriadku. No ja nič nové moja čakám na výsledky z reprodukčnej imuno či klesli cytokiny a potom ak v centre budú fungovať tak konečne pôjdeme na ket už máme všetko vypísané tak len čakať s modliť sa nech všetko dobre dopadne 🙏🙏🙏

kika123kika
26. apr 2020

@butterfly333 tak pevne verim a drzim paste aby bolo vsetko okej a aby co najskor ta prijali uz ✊🏼🥰🍀 uz by toto cele mohli skoncit sakra :/

majka_3
26. apr 2020

@mirus11 a teplota akoo, išla dole? Cii

butterfly333
26. apr 2020

@kika123kika ďakujem moja už mám niekedy taký pocit že mi to malé nieje súdené.

mirus11
26. apr 2020
kika123kika
26. apr 2020

@butterfly333 sle urcite ti je sudene take nehovor a ani na take nemysli moja 🥰🥰 vies ako ja stresujem? Som strasne tada ze som tehu ale na opacnej strane mam stale v hlave ze no mozno to nedopadne dobre ale verim ze tento krat to dobre dopadne 🙏🏽🙏🏽🍀

luckynko44
26. apr 2020

@mirus11 ale peknucky mas graf 😉

butterfly333
26. apr 2020

@kika123kika ja na to nemyslím len ma to tak teraz napadlo. Moja ja ťa chápem prišla som 7x o dieťa a tiež v 22t viem akt to je pocit a strach no stále som sa modlila aby bolo všetko v poriadku a tak potom aj bolo. Aj teraz sa stále modlim bola som na púti čo chodím s mamou a sestrou sestra dala dokonca do Lúrd za mňa modlitbu musí sa to už podariť verím tom.

nina004
26. apr 2020

@rosalie1411 Tiez vidim ducha. Drzim prsty 🙂

giuli
26. apr 2020

@majka_3 zlatko...tieto namacacie testy su slabsie,malo farbiva....ten kazetovy,co si robila predtym mi tiez hned ukazali....skus taky

majka_3
26. apr 2020

@giuli mam ešte jeden, skúsim zajtra 😊 aj keď nedávam nejakú šancu tomu... Aaa ty ako teplotka, ovu prebehla? 😊

giuli
26. apr 2020

@majka_3 urcite sprav taky....mne sa zdaju ovela citlivejšie....teplotka isla hore a predpokladam ,ze ked sa bude drzat ,tak zajtra by mi malo oznacit ovulaciu..https://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/u...

nina004
26. apr 2020

@majka_3 Ale tie posledne testy uz nie su z rana. Mozno aj preto su biele

rosalie1411
26. apr 2020

@majka_3 ty máš doma poriadnu zásobu testov 😁 držím ráno palce 🍀😊

shellynda
26. apr 2020

@giuli už ti to pekne stúpa😍

giuli
26. apr 2020

@shellynda zatial graf sadol pekne, zaroven s bolestou,testami ,ako ritka na serbel...snad zajtrajsia teplota ma nesklame😉

shellynda
26. apr 2020

@giuli to je super 😉som zvedavá ako zajtra 😍