Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@majka_3 možno sa objaví o pár dní, vidíš, že ja mám až teraz na 14 DPO.. Včera som tiež robila a bol biely a po hodine som tam niečo videla, ale tak to už neberiem ako relevantné. A na dnešnom to bolo takto do 5 min. Takže ešte nie je nič stratené, kým nepríde MS 😊😊
@rosalie1411 tak áno ešte mala nádej je 😊 tebe nech len pekne tmavne 😊🍀
@rosalie1411 uvidis dalsie dni ale podla mna to bude pekne silniet 🙏🏽
@majka_3 To ako je mozne tam taky viditelny duch a tu nic 😲🤷🏼♀️ Ale este mas 3dni nic nieje stratene 🍀🙏🏽
@domig1 ja som si urobila pol litra rano a to som pomalicky vypila a tolko vize ja denne pol litra 🙂 viac som nepila 🙂
@kika123kika a z tých štiav? 🙂
@domig1 grep som oila cerveny a jednu polku rano a druhu vecer 🙂 a ananasovu stavu som pila tak ze som si kupila flasu a popijala som 🙂 zvykla som 2flase vypit 🙂
@kika123kika moja ty ako sa mi máš? Bola si už u gyn?
@butterfly333 ahojko mam sa fajn nastastie 🙂 no raz som bola na potvrdeni a teraz v utorok idem na prvu poradnu tak som nervozna ci je vsetko ok 🙂 necitim sa ako tehu 🙈😂🤷🏼♀️ Okrem toho ze som neustale hladna a 2mesiac nemam ms 😂😂 tak snad si pekne rastie 🙂 ak bude vsetko okej dostanem knizku a budem hned volat Dr. Grochalovi na prvotrimestrány screening 🙂 a co ty ako? 🙂
@kika123kika ďakujem 🙂
@kika123kika tak to je super len nech je všetko v poriadku. No ja nič nové moja čakám na výsledky z reprodukčnej imuno či klesli cytokiny a potom ak v centre budú fungovať tak konečne pôjdeme na ket už máme všetko vypísané tak len čakať s modliť sa nech všetko dobre dopadne 🙏🙏🙏
@butterfly333 tak pevne verim a drzim paste aby bolo vsetko okej a aby co najskor ta prijali uz ✊🏼🥰🍀 uz by toto cele mohli skoncit sakra :/
@kika123kika ďakujem moja už mám niekedy taký pocit že mi to malé nieje súdené.
@butterfly333 sle urcite ti je sudene take nehovor a ani na take nemysli moja 🥰🥰 vies ako ja stresujem? Som strasne tada ze som tehu ale na opacnej strane mam stale v hlave ze no mozno to nedopadne dobre ale verim ze tento krat to dobre dopadne 🙏🏽🙏🏽🍀
@mirus11 ale peknucky mas graf 😉
@kika123kika ja na to nemyslím len ma to tak teraz napadlo. Moja ja ťa chápem prišla som 7x o dieťa a tiež v 22t viem akt to je pocit a strach no stále som sa modlila aby bolo všetko v poriadku a tak potom aj bolo. Aj teraz sa stále modlim bola som na púti čo chodím s mamou a sestrou sestra dala dokonca do Lúrd za mňa modlitbu musí sa to už podariť verím tom.
@rosalie1411 Tiez vidim ducha. Drzim prsty 🙂
@majka_3 urcite sprav taky....mne sa zdaju ovela citlivejšie....teplotka isla hore a predpokladam ,ze ked sa bude drzat ,tak zajtra by mi malo oznacit ovulaciu..https://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/u...
@majka_3 ty máš doma poriadnu zásobu testov 😁 držím ráno palce 🍀😊

@kika123kika ďakujem krásne 🙂 už mám za sebou prvú šálku čaju, skúsim to robiť ako ty, ďakujem 😘 pila si alchemilku dva či trikrát denne?