icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

mirus11
•
27. apr 2020

Tak žienky u mňa očakávaný pád smerom dolu, bolesti úplne prešli, ale aspom mam LF11dni, čo u mňa je normálne zázrak

shellynda
•
27. apr 2020

@mirus11 júúúj škoda moja😔tak pekný graf to bol...

majka_3
•
27. apr 2020

Dievčatá... Dnes to nechám asi bez testu.... A idem ešte spať.... Dnes čakám pani mrchu 🤷‍♀️😔 zas a znova...

mirus11
•
27. apr 2020

@majka_3 u mňa tak isto, ale nevadí, ide sa dalej

shellynda
•
27. apr 2020

Dobré ránko, ja dnes takto 😊 doobeda urobím test 🙈

mirus11
•
27. apr 2020

@shellynda u teba je to jasne, držím palce

nina004
•
27. apr 2020

@majka_3 To je mi luto. Hlavne po tom vcerajsom teste. 😐

@shellynda U teba vyzera graf velmi velmi nadejne 🙂

nina004
•
27. apr 2020

Ja dnes takto. Ale podla mna je to len 10 DPO.

mirus11
•
27. apr 2020

@nina004 a test si neskusilaved aj ty máš pekný graf aspom niekomu to ešte môže vyjsť tento cyklus

giuli
•
27. apr 2020

@mirus11
@majka_3 mi je luto padov....

nina004
•
27. apr 2020

@mirus11 To vies,ze mi to nedalo,ale je totalne biely 🙂 Podla mna zajtra rapidne klesne teplota.

giuli
•
27. apr 2020

@shellynda krásny graf moja....drzim ✊

giuli
•
27. apr 2020

Ja dnes takto a ako som predpokladala,dnes vyznacilo ovulaciu....teploty este nic moc,tak snad sa este zdvihnu....pekny den vsetkym🤗😉 https://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/0/u...

mirus11
•
27. apr 2020

@nina004 vidíš aj ja som to včera hovorila u mňa, že dnes bude pád, ale sa čudujem tomu, že nemám žiadne bolesti a zatiaľ vôbec ani náznak špinenia, ako ostatné cykly, môže to byť aj t, že od ovulácie užívam ten Vitex?

nina004
•
27. apr 2020

@mirus11 Neviem,ja som vitex nikdy neuzivala. Ale co som citala,tak podporuje progesteron. A ked je malo progesteronu,tak dochadza k spineniu. Mozno preto si tento mesiac ziadne nemala 🙂

majka_3
•
27. apr 2020

@giuli
@nina004 ach neuveriteľne mam bolesti, nohy kríze celý spodok... Ms vždy dostanem bez bolesti... Nechápem... A ešte aj skôr ako som čakala.... 😔

rosalie1411
•
27. apr 2020

@majka_3 to ma mrzí.. 😐

U mňa možno z toho tiež nič nebude, lebo vôbec tie čiarky nesilneju. Horný je 13 DPO, stredný 14dpo a spodný je dnešný, 15 DPO 🤷‍♀️. Ach, už som sa tešila, že konečne to vyšlo a teraz som na pochybách.. 😐

mirus11
•
27. apr 2020

@majka_3 tak si mala moja vyskúšať predsa ten test, možno ťa i napriek teplote prekvapí. Ja tento cyklus práve naopak - žiadne bolesti ani žiadne špinenie zatiaľ, ale čo som čítala, tak to môže byť aj tým ze užívam od ovulácii Vitex. Ale už Zajtra dúfam ze ms dorazí.

mirus11
•
27. apr 2020

@giuli moja ty máš lepšiu skúsenosť s tým Vitexom, keď mám dostať ms, tak mam ho vysadiť aby sa mi spustila ms?

bejka90
•
27. apr 2020

@majka_3 ja som 13dpo mala taky pokles, dala som si pohar vinka, ze uz nic :( a dalsie rani vyskocila teplota a uz bol pozitivny test 🙂dufam, ze to bude aj tvoj pripad

shellynda
•
27. apr 2020

@mirus11 áno môže to byť Vitex. Ja som napr. pri užívaní Vitexu nemala žiadny PMS, nič ma nebolelo, ani hlava, prsia, brucho a pekne MS sama prišla 😊

deean
•
27. apr 2020

Dievcata, mne ta FF app stale tu ovu nevyznacila :P ja mam tie teploty stale nejake nizke :/

shellynda
•
27. apr 2020

Tak teraz robený test🙈nechce sa mi ani veriť👻 😍tešiť sa ešte bojím, urobím neskôr a uvidím

butterfly333
•
27. apr 2020

@shellynda moja vyzerá to dobre držím palce

marinecka95
•
27. apr 2020

@shellynda vidím 🙂 tíško závidím

shellynda
•
27. apr 2020

@butterfly333 ďakujem zlatko💖, len vieš, ja sa aj tešiť bojím ešte...

shellynda
•
27. apr 2020

@marinecka95 moc ďakujem 😘

butterfly333
•
27. apr 2020

@shellynda viem len tak opatrne 🙏🙏🙏

mirus11
•
27. apr 2020

@shellynda ja som to hovorila, super, potichučky gratulujem