Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@majka_3 ja čakám na výsledky z reprodukčnej imuno či klesli cytokiny a potom na ket no tam musím čakať kedy budú mať covid testy aby nás mohli otestovať.
@butterfly333 tal dúfam že ti to dobre dopadne, držím palce 😊
@nina004 verím ze ráno ju tam opet nájdeš a ze nebudeš môj prípad 😊🤞
@nina004 sno ma to vplyv 🙂 pila si a uz si aj predtym nedavno cikala 🙂 uz nemas taku koncentraciu mocu 🙂 cize rano verim ze tam bude 🙏🏽
@majka_3 och skoda :( nechaoem teda ten graf 🤷🏼♀️
@kika123kika
@nina004 dievčatá no nechapem ani ja.... Nevadí.... Uvidíme co prinesie zajtrajšie ráno.... Ak sa ms nepusti už dnes...
@butterfly333 my sme tusim stale narovnako...ja tiez dnes 12 dpo 🙂
@0507 aj ja tak no zas z toho nič nebude ako vždy snáď ten ket sa podarí na prvú šupu 🙏🙏🙏
@butterfly333 drzim palce nech to vyjde 🙂
@kika123kika zlatíčko gratulujem a prajem všetko dobré veľa zdravička nech všetko dobre dopadne 😘😘😘😘😘😘😘😘
@kika123kika kraaaasssa....tesim sa s tebou...super zlatko🤗🤗🤗
@kika123kika jeeej takéto fotky by tu častejšie mohlo byt 😊 veľmi držím palce nech všetko dobre dopadne ♥️🍀🤞 dvojky?
@kika123kika jeej fazuľka malá 😍🍀
@kika123kika krasa 😍 gratulujem
No tak ja dnes hlásim 1dc, včera sa mi to nezdalo s tou čiarkou, vôbec nesilnela, takže moje obavy sa naplnili. Pravdepodobne sa plodik neudržal.. Aj keď príznaky boli rovnaké ako v predchádzajúcom tehotenstve. No nič, ideme ďalej a snáď v máji to vyjde. Dúfam, že aspoň niekomu to tento mesiac vyjde 😊. Je tu pár adeptiek 😉😉. Držím palce 😊
@kika123kika super gratulujem a prajem pohodove tehotenstvo s najkrajsim koncom 😍
@kika123kika Jeee,tak to je krasna fotka. ☺Gratulujem a nech je malinke zdrave a nech cele tehu je bez problemov.🍀🍀🍀
@rosalie1411 tak ideš spolu so mnou, aj ja dnes 1DC

@majka_3 skusila som este jeden teraz a ten je uplne biely. Ale uz som medzitym pila. Neviem ci to moze mat nejaky vplyv. Uvidim zas rano ako teplota a podla toho, ked tak skusim dalsi. Inak mam pocit,ze MS je na spadnutie podla pocitov v bruchu.