Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kika123kika moja...to je taká krásna fotka...krásne a bezproblémové tehulkovanie ti želám ❤❤❤...koľko dnes si?...robili ti už sono viackrát?
@butterfly333
@giuli
@domig1
@martinade
@evita2176
@nina004 dakujem 🥰🥰 konecne som kludna a velmi vam drzim palce aby ste mali ten pocit uz aj vy ❤️✊🏼🍀
@majka_3 dakujem 🥰 juuj keeze nastastie len jedno 🙂 ja som sa tiez zlakla ze pan dr co je tam ta machula a ze nebojte to nie je babatko 😂 a ja ze dobre teda 🙂
@zuzik5891 dakujem 🥰 dnes podla ms 7+4 ale termin mam na 13.12. Cize to vychadza na 7+2 🙂 teraz druhy krat 🙂 toto bola prva poradna 🙂
@nina004 vidim dusika 🥰🥰
No tak spravila som si teraz dva testy rôznej značky a na oboch sa mi zdali mini duchovia no bolo to z asi riedeneho moču... Som zvedavá ráno na teplotu a spravím z ranného som zvedavá no ja neviem som opatrná ja som tých duchov za tie roky toooolko videla.....
@weweronka drzim oalce aby to tento krat dobre dopadlo 🥰🙏🏽🍀
@kika123kika krasna fotecka drzim palceky a prajem pohodove tehotenstvo a vela zdravicka ☺🍀🍀🍀🍼
@weweronka 😊gratulujeeem.. vsetko dobre a mysli pozitivne,krasny testik...Vela zdravia tebe aj drobcekovi! ❤
@kika123kika dakujem aj tebe a bejbinku vsetko dobre hlavne zdravicko🥰
@luckynko44 dakujem myslim pozitivne vsetko bude okey verim tomu modlim sa 🥰🙏
@kika123kika moja...teba som chcela označiť a označila som seba😁😘🍀
@weweronka @kika123kika prajem vam krasne a bezproblemove tehulkovanie 🙂
@monu66 dakujem pekne ❤️
@zuzik5891 dakujem moja ❤️ Aj ua som velmi stastna no ak vam mam pravdu povedat kazdeho sona sa nehorazne bojim :/

@mirus11 hej, videla som, že ani u teba to nevyšlo aj keď ovulka "počkala" na manžela. tak snáď budúci mesiac už žiadne 1dc nebude.. 😊😊