Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kika123kika myslím si že na tvojom mieste by sa asi každá obávala...je to úplne normálne po tom čím si si prešla...
@nina004 ja by som to este nevesala 😊...graf je ako z knihy,joj moja strasne drzim palce aby ti to vyslooo
@luckynko44 Kiezby to vyslo. Bolo by to nase prve babo po 4 rokoch snazenia. Co by som zan dala 🙂
@mirus11 10-11dni mavam. Viac som este nikdy nemala.
@giuli Ja si myslim,ze ovu bola o den neskor. V ten den ako mi ju oznacilo som mala najpozit.test doobeda a poobede bol uz negat. A moje poovul.teploty su vacsinou nad 36,5.
@martinade Pila som vcera dost,ale asi nie viac ako inokedy.
Skusim este rano test. Teplota je dnes vyssia,ale uz pred meranim som sa vrtela v posteli,nemohla som spat. Tak mozno aj preto isla tak hore.
@ereska Tie dva su z dneska. Na fialovom nic nie je a na ruzovom len velmi slabucko. Ten tycinkovy test je zo vcera tam to bolo vidiet krajsie. Uvidim este zajtra rano,ked sa HCG zvysuje kazdych 48h,tak ci bude ciarka silnejsia. A aj aka bude teplota. Keby sa dnes ta teplota,tak nezvysila uz by som tomu ani sancu nedavala.
@mirus11 moja no co ti poviem.... Neviem co sa deje.... Bolesti mam také tlaky a skôr vaječníky... No ms nikde.. Teplota išla zas dole, testy biele... 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ A to som bola rada ze ako tak mam cyklus pravidelný... Ze by tej vitex všetko dohukal? Mňa tak prsia bolia že spat neviem...mam riadne pms zle mi je veľmi... Včera som ani nejedla .. Úplný ťažký žalúdok som mala... Dnes ako tak sa snažím fungovať, ale už som si spravila alchemilku čaj snáď sa to pohne... Aj krcok tuhý, zavretý 🤦♀️😔😔 začína u mňa štadium paniky, nechcem chodiť zas na vyvolávačky...
@majka_3 a kedy si mala termín ms? No mne nič takéto u Vitexu nebolo, ani žiadne pms bolesti som nemala nič, ani minulý cyklus ani tento. Tak podľa grafu je možné, že menzes dorazí za pár dní. A nemôže to robiť aj ta kasicka plus ten Vitex? Lebo si myslím, že keby to bolo tehu, tak by ti už test ukázal aspom ducha.
@majka_3 do prčic mojko...tak som dufala uz som sa aj tesilaa 🙈..no teraz hlavne nech si v poriadku a pekne zacneme spolu dalsi mesiac 🙂
@majka_3 Urcite skusim a rano dam vediet. Ale uz moc nedufam.
Ty beries aj kasicku aj vitex prvy mesiac ,ze? Mozno si len musi telo na to vsetko zvyknut. Alebo ti nieco nesadlo. Teraz hlavne nech ked ma dojst,tak nech dojde Ms cim skor,ze sa zbavis bolesti. Ale nakolko vitex ma vplyv na progesteron,tak sa ti nim mozno predlzila LF.
@luckynko44 noo aj ja som veru dúfala... Ale tak nevadíii...ideálne už nech príde ms... To zúfalstvo najprv celý cyklus dufam že ms nepríde a nakoniec dufam aby prišla aby bolo všetko ok.
@nina004 ale ešte dufaj teplotka je super... Nemam ani nejake ukrutne bolesti, skôr ako mi je... Zle a tie prsia.....
@shellynda bozinku moj to ma velmi mrzi 🙈 tak ideme spolu! 🙂 bojujeme dalej 👶
@luckynko44 ďakujem moja💖a jasné, ideme ďalej a dočkáme sa🙏👶
@shellynda moja to ma veľmi mrzí. Ja tiež nemám dobré správy bola som na kontrolnom odbere na reprodukčnej imuno no medrol nepomohl cytokyni neklesli teda troška no nič moc dr mi pred aj po ket odporúča infúzie intralipidy myslíte že pomôžu keď cytokyni neklesli mohol by ket sa podariť?
@luckynko44 ten dúšik na teste je taka nádej a potom príde toľké sklamanie.. 😐 U mňa to isté tento mesiac.
No nevadí, ideme ďalej 😊🧡
@rosalie1411 ale ano vsetky presne vieme o com to je...cesta trnista ale koniec zato stoji ❤ takze vyplaceme sa utrieme slzy a ideme dalej do boja 👐
@luckynko44 ja som chcela označiť @shellynda 😊 nevadí, ale však áno, všetky vieme o co ide a aké to je. 😊
@rosalie1411 😁😘
@rosalie1411 presne tak, uvidíme slabulinku druhú čiarku a príde obrovská nádej a potom o to horšie je to sklamanie😔, ale aj tak sa nevzdáme a ideme ďalej a dočkáme sa🙏. Na dobré sa dlho čaká 😉... Verím, že každá z nás sa nakoniec dočkáme 😘

@mirus11 to by bol ten lepsi pripad😉