Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@shellynda veď to stále niečo zle sa u nás v rodine deje len mne prečo čo som komu spravila 😥😥 čo ak ani infúzie nepomôžu?
@luckynko44 pridavam sa k vam zienky 🍀🍀🍀🙏🙏
Dobre rano dievcata. Tak sa k vam pridavam a pokracujem v snazeni. Dnes rano teplota vyrazne klesla,tak cakam MS. Uz som sa tesila ,ze sa nam po tolkych rokoch zadarilo a to sa len telo so mnou takto hralo. Mozno sa aj nieco dialo,lebo poobede test krasne zosilnel,tak som si myslela,ze je to na dobrej ceste. Tieto sklamania su najhorsie. Keby tie testy neduchovali,tak by aspon nebola nadej. Dalsi mesiac=dalsia sanca ☺ Kupila som si vitex,nasla som, ze pomaha znizovat prolaktin,tak zacnem od 1DC.a budem pokracovat v HJ. Snad sa zachvilku zadari 🙂
@giuli juu ozaj ako to skace,sranda 😊 no parada ze ovu prebehla to je dobra sprava...ja tento cyklus idem merat aj zo spodu aj v ustach pre porovnanie idem robit pokus 😁
@mirus11 veeu uz 6dpo...,taky zvlastny mi pride tento cyklus...nezvyklo skakat...skor postupne is hore...aj ked pomaly
@luckynko44 sa tesim aj ja,ze po potrate ovulka bola...v ustach budu nizsie teploty,ale ovul.ukaze ...
@domig1 ja idem do toho..objednane dnes ho mam tu..som zvedava..a vsak neublizi 😉
Dnes / zajtra opat 1DC .. :/ tie grafy vyzeraju tak super a prd z toho.
@luckynko44 @ettella @0507 @domig1 baby a beriete niektora aj cisty inozitol alebo vitex? ak hej, chcete k tomu pridat myovunelle? Ja by som do seba nacpala uz asi vsetko, aby som zvysila sance :D

@butterfly333 júúúj, tak to ma moc mrzí 😔. Myslela som, že už to u teba bude všetko len a len dobré,ale furt je niečo