icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

shellynda
29. apr 2020

@butterfly333 júúúj, tak to ma moc mrzí 😔. Myslela som, že už to u teba bude všetko len a len dobré,ale furt je niečo

butterfly333
29. apr 2020

@shellynda veď to stále niečo zle sa u nás v rodine deje len mne prečo čo som komu spravila 😥😥 čo ak ani infúzie nepomôžu?

evita2176
29. apr 2020

@luckynko44 pridavam sa k vam zienky 🍀🍀🍀🙏🙏

domig1
29. apr 2020

Mňa láka objednať toto 😊 niektorá nemáte s týmto produktom skúsenosť? 🙂

0507
29. apr 2020

@domig1 tiez ma to laka 🙂

domig1
29. apr 2020

@0507 ja už som objednala 😀 tak tento cyklus doň vkladám nádeje 😀 momentálne pijem alchemilku sypanú dvakrát denne do ovu ☺️

nina004
30. apr 2020

Dobre rano dievcata. Tak sa k vam pridavam a pokracujem v snazeni. Dnes rano teplota vyrazne klesla,tak cakam MS. Uz som sa tesila ,ze sa nam po tolkych rokoch zadarilo a to sa len telo so mnou takto hralo. Mozno sa aj nieco dialo,lebo poobede test krasne zosilnel,tak som si myslela,ze je to na dobrej ceste. Tieto sklamania su najhorsie. Keby tie testy neduchovali,tak by aspon nebola nadej. Dalsi mesiac=dalsia sanca ☺ Kupila som si vitex,nasla som, ze pomaha znizovat prolaktin,tak zacnem od 1DC.a budem pokracovat v HJ. Snad sa zachvilku zadari 🙂

mirus11
30. apr 2020

@nina004 joj škoda, ale aspom nás to poháňa vpred, tu už asi všetkí žienky berieme ten Vitex 😀

gabinka03
30. apr 2020

Tak ja teplota stále rovnako no testy biele... Dnes už mala teplota klesnúť lebo mi mala prísť mrcha vždy mi klesne v deň príchodu a ona neklesá tak ja už ničomu nechápem som 14 dpo

mirus11
Autor odpoveď zmazal
mirus11
30. apr 2020

@gabinka03 moja to je zvláštne, že je test biely, pri takýchto krásnych teplotách, ale tento mesiac je pre nás všetkiakysi zakliaty

zuzik5891
30. apr 2020

@gabinka03 naozaj na teste nemáš ani náznak čiarky?...nezvykne ti meškať?...geaf je veru krásny

mirus11
30. apr 2020

@majka_3 Majka no ako dnes? Bolesti už trochu ustúpili??

mirus11
30. apr 2020

@giuli moja a ty dnes ako? Teplota šla hore?

giuli
30. apr 2020

@mirus11 ahoj...,ano isla kusok hore...skacka mi to cik cak🤣

mirus11
30. apr 2020

@giuli ved to je dobre ze ti to skacka, aspom vieš ze telo spolupracuje. Ty si už 6dpo?ajo to uteká. 😀

luckynko44
30. apr 2020

@giuli juu ozaj ako to skace,sranda 😊 no parada ze ovu prebehla to je dobra sprava...ja tento cyklus idem merat aj zo spodu aj v ustach pre porovnanie idem robit pokus 😁

giuli
30. apr 2020

@mirus11 veeu uz 6dpo...,taky zvlastny mi pride tento cyklus...nezvyklo skakat...skor postupne is hore...aj ked pomaly
@luckynko44 sa tesim aj ja,ze po potrate ovulka bola...v ustach budu nizsie teploty,ale ovul.ukaze ...

0507
30. apr 2020

@domig1 aj ja asi objednam

gabinka03
30. apr 2020

@zuzik5891 nie nemeska mi vždy na 14 deň klesne teplota a prídu... A mala som slabý moc išla som až o jednej spat nemôže byť aj tým bol skoro ako priesvitný

bla111
30. apr 2020

ahojte, čo poviete prosím na môj graf . LF by som mala mať cca 11 - 12 dní. je to moje druhé meranie.

ettella
30. apr 2020

@domig1
@0507 mne to naposledy ponúkla gynekologička, ale nejak som tomu nevenovala pozornosť. Žeby som aj ja skúsila? 🙂

luckynko44
30. apr 2020

@domig1 ja idem do toho..objednane dnes ho mam tu..som zvedava..a vsak neublizi 😉

majka_3
30. apr 2020

Dievčatá konečne som sa dočkala aspoň poklesu na linku🤣🤣🤣 už má ide sľahnúť.... Už chceeeem nový cyklus...
@mirus11 tak nejak bolesti prestali... Aspoň ako tak... Čiže očakávam duufam maximálne zajtra 1dc.

kalmak
30. apr 2020

Dnes / zajtra opat 1DC .. :/ tie grafy vyzeraju tak super a prd z toho.
@luckynko44 @ettella @0507 @domig1 baby a beriete niektora aj cisty inozitol alebo vitex? ak hej, chcete k tomu pridat myovunelle? Ja by som do seba nacpala uz asi vsetko, aby som zvysila sance :D

mirus11
30. apr 2020

@majka_3 a to už dostaneš, keď šla ešte nižšie. Ja mam tento cyklus aký si ms silný, takýto som už dávno nemala. Ale zasa bez akejkoľvek bolesti, to je na nezaplatenie 😀

mirus11
30. apr 2020

@kalmak hovorím tento cyklus je akýsi prekliaty pre všetky zenicky čakatelky ci snažilky. Ale ze by nám máj niečo pekné priniesol? My máme s mm 14.5. 9vyrocie svadby, no bolo by to pekne, keby sa volaco udialo 😀🥰

mirus11
30. apr 2020

@bla111 pekne ideš hore, myslím ze by si aj test mohla skúsiť,keď tak by ti niečo ukázalo

kalmak
30. apr 2020

@mirus11 juj ani nehovor. u nas je maj v znameni narodenin, to by bolo dokonale ❤️

majka_3
30. apr 2020

@mirus11 nervózna som ale sama zo seba... Výročie? Ja mam 11.5 národky 🤣 mne mesiac máj prinesie akurát tak opicu 🤦‍♀️🤣🤣🤣