Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@evi38 uz sa ti to blizi...😍 ja som 30tt, vo stvrtok zacinam 31tt. Zahradka je u mna zarastena, ale okna a žalúzie, terasa, okrasna zahradka je spravena, ale zeleninova zahradka... na nu som uz nemala cas a teraz je uz neskoro. Drahy pracuje na detskej izbe, stagnujeme s farbami, bo obchody su zatvorene, len potraviny, posta, lekaren su otvorene, vsetko "ide" podla planu 🤣
Tak potom daj vediet ak sa to zacne , drzim prsteky nech to to ide ako po masle.
@martinade mati, ak zhanas nieco na tvorbu mlieka, tak kombinacia Benedikt lekarsky a Senovka grecka su tutovka. Ja som si ich kupila na SK, lebo som mala strach, ze to lietanie, stres a vsetko mi ovplyvni tvorbu. Normalne som citila rozdiel a v priebehu asi 2 dni. Stale kojim a to za par dni ma mala 8 mesiacov, tieto vitaminy beriem striedmo teraz. Ale v podstate, cim viacej sa drobcek bude prisavat, tym viacej to pojde.
Drzim velmi palce tebe aj @evi38 a ozvite sa baby co a ako 😘
Dievcata poradte. Vcera som bola na ultrazvuku dnes som 5tt+6. Rano ked som sa utrela mam velmi jemne spinenie ziadna krv ani nemam bolesti. Volat dr alebo to moze byt tym vysetrenim sposobene a mam pockat? 🙏😥 nemate s tym skusenosti?
@naty1987 dakujem moja 🙂 verim ze je to vsetko okej 🙂 no tak ae aspon sa nenudite 🙂 tak to ma byt uz konecne aspon pekne pocasicko 🙂 ale tak uz sa to lepsi ta korona snad to uz zmizne :/ nerada by som rodila v maske ale este o to lepsie ze v zime rodim nezavidim kto teraz na leto rodi a v maske :/
Ahojte zienky. Ktora ste tu vedeli hodit foto do negativu? Mam fotocku ak sa niektora nudite 🤭🤣🤣🤣
@evita2176 kludne ti to prehodim 🙂
@123alena123 dakujem mozem poslat spravu??
@evita2176 jasnee
@martinade ahoj ja k senovke a k benediktu odporucam este homeopatika ricinus communis 5 CH. a este pijem caje na kojenie.Pozor su dva druhy tych homeopatik tie druhe su 30 CH a tie su na zastavenie laktacie tak si ich nepomylit ☺Homeopatika som brala len na zaciatku a ked mi klesla tvorba pri strajku.Teraz uz len caje a benedikt so senovkou.
@martinade vyskusaj Amazon alebo Iherb. Ale ak chces vyskusat tu kombinaciu, tak to by mali mat v kazdej lekarni. Len ja som spozorovala, ze nemiesat a kojeneckym cajom. Asi sa tie vitaminy s cajom bili. Lebo ked som caj vysadila a brala len vitaminy, tak ovela vacsia produkcia.
U nas vsetko ok. Abby bude mat 8 mesiacov. Je to betar, teraz je viacej nervozna, hrozne slinta a vsetko ide do ust. Hadam uz tie zuby. Papkac je riadny, ved uz oblecko na 9 mesiacov nosi 🙈. Uz som ju parkrat chytila na styroch, ale este sa nepohla. Ale ked nieco chce, tak vynajde sposob ako sa k tomu dostat😆 je s nou sranda😊
Ahojte kocky! Dako to tu stagnuje 🙈 ako stojite s grafmi? 😊
@luckynko44 akurátne dnes som nad tým uvažovala, že sme vsetki žienky na začiatkoch nových cykloch a nikto sem asi moc nechodí, lebo nie je čas testovania 😀, či ovu alebo po ovulka h
@luckynko44 už aj mne prišiel 🙂
@luckynko44 minulý cyklus sme išli spolu, ty ako tento mesiac? 🙂

@bla111 vyzera to dobre,aj to je do ruzova...super...drzim ✊✊✊