icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

giuli
4. máj 2020

@bla111 vyzera to dobre,aj to je do ruzova...super...drzim ✊✊✊

bona69
4. máj 2020

@bla111 juuu, super, to už čiarka, jaký duch😁silno ti držím palce nech to vyjde😘

nina004
4. máj 2020

@bla111 Pekny dusik 🙂 Drzim prsty ✊✊

martinade
4. máj 2020

@evi38 uz sa ti to blizi...😍 ja som 30tt, vo stvrtok zacinam 31tt. Zahradka je u mna zarastena, ale okna a žalúzie, terasa, okrasna zahradka je spravena, ale zeleninova zahradka... na nu som uz nemala cas a teraz je uz neskoro. Drahy pracuje na detskej izbe, stagnujeme s farbami, bo obchody su zatvorene, len potraviny, posta, lekaren su otvorene, vsetko "ide" podla planu 🤣
Tak potom daj vediet ak sa to zacne , drzim prsteky nech to to ide ako po masle.

taily30
4. máj 2020

@martinade mati, ak zhanas nieco na tvorbu mlieka, tak kombinacia Benedikt lekarsky a Senovka grecka su tutovka. Ja som si ich kupila na SK, lebo som mala strach, ze to lietanie, stres a vsetko mi ovplyvni tvorbu. Normalne som citila rozdiel a v priebehu asi 2 dni. Stale kojim a to za par dni ma mala 8 mesiacov, tieto vitaminy beriem striedmo teraz. Ale v podstate, cim viacej sa drobcek bude prisavat, tym viacej to pojde.
Drzim velmi palce tebe aj @evi38 a ozvite sa baby co a ako 😘

mirus11
5. máj 2020

@bla111 no dnes ako test?

bla111
5. máj 2020

@mirus11 zas "duch". čakala som silnejšie, ale mám pocit, že je to slabšie ako včera poobede. aj BT mi opäť klesla, síce sa stále drží nad 37, ale merala som o hoidnu aj pol skôr, nemohla som spať... uvidíme, som naozaj zvedavá. ale bol to môj prvý duch v živote :D

weweronka
5. máj 2020

Dievcata poradte. Vcera som bola na ultrazvuku dnes som 5tt+6. Rano ked som sa utrela mam velmi jemne spinenie ziadna krv ani nemam bolesti. Volat dr alebo to moze byt tym vysetrenim sposobene a mam pockat? 🙏😥 nemate s tym skusenosti?

mirus11
5. máj 2020

@weweronka sleduj si to, ak by sa to to nezdalo, volaj doktorke, alebo ak by si začala viac spinit, hneď smer doktorka. Vždy radšej skôr ako neskôr

weweronka
5. máj 2020

@mirus11 no ved toto som teraz neviem zatial sledujem ci sa nieco ale asi radsej zavolam. Uz som o jedno prisla tak nechcem to zazit znova 😥

kika123kika
5. máj 2020

@naty1987 dakujem moja 🙂 verim ze je to vsetko okej 🙂 no tak ae aspon sa nenudite 🙂 tak to ma byt uz konecne aspon pekne pocasicko 🙂 ale tak uz sa to lepsi ta korona snad to uz zmizne :/ nerada by som rodila v maske ale este o to lepsie ze v zime rodim nezavidim kto teraz na leto rodi a v maske :/

shellynda
5. máj 2020

@weweronka ja by som išla k Dr. určite radčej. Tiež som tak mala a neskončilo to dobre, tak silno držím palce, aby bolo všetko v poriadku 🍀

kalmak
5. máj 2020

@weweronka urcite k lekarovi, da ti duphaston /ascorutin. ja som spinila skoro cely prvy trimester, bezdovodne 😒 drzim palce🙏

weweronka
5. máj 2020

@shellynda
@kalmak oki idem volat dr. snad sa nic nedeje 🙏😥

weweronka
5. máj 2020

@kalmak stale tu citam o tom duphastone naco to je alebo teda co to je ake to ma uzivanie?

kalmak
5. máj 2020

@weweronka brala som 1x3, potom znizovala davky. mne to predpisal na udrzanie tehotenstva. udrzalo, dopadlo to velmi zle kvoli niecomu inemu (teda nevieme, kvoli comu, ale to je ina debata). drzim palce.

martinade
5. máj 2020

@taily30 dakujem za info, akurat mi mama pisala, ze objednala v lekarni motherlove a lekarnicka jej volala, ze obvolala 4 sklady a ze nemaju a ze prestali to vyrabat (ale tomu neverim....) ako sa mate? Co mate noveho? 🙂

evita2176
5. máj 2020

Ahojte zienky. Ktora ste tu vedeli hodit foto do negativu? Mam fotocku ak sa niektora nudite 🤭🤣🤣🤣

martinade
5. máj 2020

@bona69 dakujem

bona69
5. máj 2020

@martinade neviem či tieto si chcela, maju ich aj v inej lekárni a aj na Amazon 😀

123alena123
5. máj 2020

@evita2176 kludne ti to prehodim 🙂

evita2176
5. máj 2020

@123alena123 dakujem mozem poslat spravu??

123alena123
5. máj 2020

@evita2176 jasnee

81anina
5. máj 2020

@martinade ahoj ja k senovke a k benediktu odporucam este homeopatika ricinus communis 5 CH. a este pijem caje na kojenie.Pozor su dva druhy tych homeopatik tie druhe su 30 CH a tie su na zastavenie laktacie tak si ich nepomylit ☺Homeopatika som brala len na zaciatku a ked mi klesla tvorba pri strajku.Teraz uz len caje a benedikt so senovkou.

taily30
5. máj 2020

@martinade vyskusaj Amazon alebo Iherb. Ale ak chces vyskusat tu kombinaciu, tak to by mali mat v kazdej lekarni. Len ja som spozorovala, ze nemiesat a kojeneckym cajom. Asi sa tie vitaminy s cajom bili. Lebo ked som caj vysadila a brala len vitaminy, tak ovela vacsia produkcia.
U nas vsetko ok. Abby bude mat 8 mesiacov. Je to betar, teraz je viacej nervozna, hrozne slinta a vsetko ide do ust. Hadam uz tie zuby. Papkac je riadny, ved uz oblecko na 9 mesiacov nosi 🙈. Uz som ju parkrat chytila na styroch, ale este sa nepohla. Ale ked nieco chce, tak vynajde sposob ako sa k tomu dostat😆 je s nou sranda😊

luckynko44
6. máj 2020

Ahojte kocky! Dako to tu stagnuje 🙈 ako stojite s grafmi? 😊

mirus11
6. máj 2020

@luckynko44 akurátne dnes som nad tým uvažovala, že sme vsetki žienky na začiatkoch nových cykloch a nikto sem asi moc nechodí, lebo nie je čas testovania 😀, či ovu alebo po ovulka h

domig1
6. máj 2020

@luckynko44 už aj mne prišiel 🙂

ettella
6. máj 2020

@luckynko44 minulý cyklus sme išli spolu, ty ako tento mesiac? 🙂