icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuzulienocka77
12. jún 2014

@paskolinka joooj to by bola encyklopedia 😀 . To je moj strasiak, vecne mam s tym problem, cez tehu ani nehovorim, to bolo utrpenie a po porode som bola novy clovek, tak dobre som sa v zivote necitila. A teraz, ked som zacala merat, tak je tu znova, ale zatial nic strasne. A som spokojnejsia, ze v tom nie som sama, ale samozrejme nikomu to neprajem 😉

paskolinka
12. jún 2014

@zuzulienocka77 a myslis, ze to mas z toho teplomera? 😕 to by potom stalo za to mozno merat v ustach, tam nic nechytis 😉 ja som nastastie uz asi 3/4 roka problemy nemala ale sem-tam si dam tie probiotika preventivne, lebo teda viem co to je a nechceeeem 😝

zuzulienocka77
12. jún 2014

@paskolinka urcite cudzie teleso 😀 😀 😀 . Ja som spravila chybu, ze som teplomer len utierala vlhkou utierkou (detskou), teraz ho umyvam mydlom na int.hygienu a nie je to horsie. Teplote v ustach velmi neverim 😒

paskolinka
12. jún 2014

@zuzulienocka77 tak snad sa to zlepsi, ked lepsie dezinfikujes 😉 ja meriam v ustach a grafiky ako lusk 😀

jaja9891
12. jún 2014

@zuzulienocka77
@rybkaa
@paskolinka
ja som tiez na vsetko nachylna,väcsinou to boli nejake bakterie,uz ani nechodim k dr. zakazdym s tym,lebo vzdy mi dala antibiotika a nejake vag. tablety, z ktorych som dostala mykozu a alergiu navyse... tak to riesim tak,ze pouzivam canesten a preventivne po ms si dam jednu vag. tabletu s probiotikami a zatil sa to clekom da,aj normalne probiotika papam,lebo teraz zase antibiotika a uz to zacina ☹ ale niekde som citala,ze po ms preventivne dat,kto je nachylny...

jaja9891
12. jún 2014

@rybkaa az zimomriavky mam z toho tvojho hada,ci kobry ci co to je 😀 ja mam traumu,ako dieta ma ustipla zmija a lezala som na are 😅

jaja9891
12. jún 2014

@zuzulienocka77 ja som tiez nachylna a preto kazdy den teplomer dezinfikujem,lebo by som sa asi nicoho nezbavila...

rybkaa
autor
12. jún 2014

@jaja9891 ja sa tiež hadov bojím...ale keď sa na to zadívam, podobá sa mi to aj na dinosaura 😀

zuzulienocka77
12. jún 2014

@jaja9891 a ako ho dezinfikujes? Mydlom ako ja?

jaja9891
12. jún 2014

@zuzulienocka77 v lekarni som si kupila dezinfekcny sprej,take nieco ako sa pouziva na rany,mydlo,ak myslis na int. hygienu nedezinfikuje,no zalezi ake mas...

jaja9891
12. jún 2014

@rybkaa 😀 😀 😀 ty mas fantaziu ... aspoň sa nenudis pri kukani na graf..

afra
12. jún 2014

@jaja9891 o ATB mi nai nehovor. Ja som dostala penicilin a este som ho ani nedobrala a uz som mala zospodu zapal a odvtedy s tym bojujem. Kazdeho zabolenia a pichnutia odspodu sa bojim ako cert kriza!

jaja9891
12. jún 2014

@afra no mi o tom hovor,este doberiem tie co mam a uz nechcem doktorov a lieky ani vidiet a od operacie citim dole vsetko,kazde pichnutie ako vravis,kazdy iny pocit... tiez sa bojim,co sa tam deje,ale lekari len kyvnu rukou a daju nieco od bolesti... clovek musi sam na sebe odskuasat co mu pomaha a pod.

afra
Autor odpoveď zmazal
bapsi123
12. jún 2014

@jaja9891 ahoj, tak mne sa dnes zdvihla vlna depky. od obedu len placem.objavil sa mi totiz zas nejaky novy problem - dnes som mala normalne krvavy hlien, teda slabe krvacanie a nerozumiem preco. som len 12DC, ovu cca v sobotu ...tak som z toho na nervy. pisala som doktorke, tak ze sa mam buduc. tyzden zastavit na vysetrenie ☹ ..mam strach, co to zase je ☹

jaja9891
12. jún 2014

@afra veru aj ja som mala take obdobie,3 ci 4 druhy ATB mi vystriedali a potom prisiel zapal dole a uz to slo... tazko sa toho zbavit a lahko chytit... teraz tiez cosi zacina,ale nechcem uz uzivat nic ine,cakam na ovu,tak nechcem nic zdola,ale asi budem musiet :(

jaja9891
12. jún 2014

@bapsi123 a nemoze to byt z ovu??niektore maju spinenie,neboj,bude dobre 🙂 chapem ta,je to neistota a nervy co sa zase deje,ale bude dobre,uvidis... kym nekrvacas,tak to nebude nic vazne,bud z ovu,alebo ste nemali taky vasnivy sexik,ktory mohol nieco trosku skrabnut? hlavu hore,nesmieme sa poddavat

rybkaa
autor
12. jún 2014

@bapsi123 ako píše jaja, môže to byť sexom alebo ti praskla cievka alebo je to ovulka, bežne pri nej baby špinia, ak to nie je krvácanie, tak je to v pohode....alebo nemala si cystu? je možné, že praskla....nebojj, nič zlé to nebude, ak ťa nič nebolí a niet krvi, bude dobre 🙂

bapsi123
12. jún 2014

@jaja9891 neviem, nemavala som nic pred ovu a sexik nebol :(..uff, porazi ma...a to som sa tesila na vikend, ze posnazilkujeme :/

bapsi123
12. jún 2014

@rybkaa o cyste nic neviem 😒 a ovu by som mala mat v sobotu cca, teda aaz o dva dni ..aaach na nervy

rybkaa
autor
12. jún 2014

@bapsi123 mohla sa ti posunúť alebo to bude len cievka 🙂 hlien máš nejaký?

bapsi123
12. jún 2014

@rybkaa hlien vcera este taky hustejsi a dnes krvavy ..neviem si ho velmi sledovat

jaja9891
12. jún 2014

@bapsi123 suhlasim tiez s rybkou,pokoj,bude dobre,vysvetli sa to a snazilkujte,ak s abudes citit ok 🙂

adamnela
12. jún 2014

@rybkaa ja si tiez myslim, ze aj keby som ju discartla, tak sa nic nezmeni, kedze sa drzim na tej istej teplote uz 3 dni 🙂 No ved uvidime, co to bude dalej robit 🙂
Inak ta Tvoja kobra sa fakt podoba na ten graf, super 😀 😀
@zuzulienocka77 ja som tiez kedysi davno mavala problemy s mykozami a stale sa mi to vracalo a ked som zmenila dr. a ta mi predpisala nejake vaginalne tablety, tak odvtedy mam pokoj a nastastie sa mi to nevracia. No tak nech sa Ti cim skor polepsi, aby si bola fit, ked budes uz tehu 😉 😉

rybkaa
autor
12. jún 2014

baby, som sa na seba nasrala a som sa rozhodla, že vyzerať ako brav nechcem 😠 tak som sa rozhodla, že začnem cvičiť, vybrala som si Jillien, baby to dosť chvália, začala som dnes prvý level, skoro som zakapala, ale cítim sa spokojná so sebou, že som to zvládla. Celý deň v práci sedím, nemám žiadny pohyb a tak to aj vyzerá, Takže som sa pekne nafotila, aby som mala s čím porovnávať a idem makať, nech vyzerám ako človek, nie ako lochneska 😀 Snažím sa obmedzovať chlieb a pečivo, aj z príloh zjem len málo, radšej si dám zeleninu, ovocie a mliečne veci. Myslím, že sa mi tak podarí aj skôr otehu, možno aj to je príčinou, že sa nedarí...poznám mnoho žien, ktoré otehu aj tlstejšie, ale nemala by som zo seba dobrý pocit, už teraz sa ma každý pýta, či som tehotná a furt len odpovíem, že nie, ja som len TUČNÁ 😔 akože fakt, vyzerám ako v 4-5 mesiaci, ak by som ešte v tehu pribrala, to by už čo bolo? takže držte palce, v prvom kole zhodím 6,5 kg Inofolicu, potom 5 kg prvého tehu a potom to ešte nejako zaokrúhlim 🙂

jaja9891
12. jún 2014

@rybkaa drzim palce,nech ti pevna vola vydrzi,ja mam slabu volu 🙂 pohybu tiez malo a aj som zacala bicyklovat,ale citim po 10 min. vajecniky,asi mi to tam taha,alebo co... ja sa snazim tiez obmedzit pecivo a viac ovocia a zeleniny...ale zatial,kym beriem inofolic a becka tak to nepomaha,ale ked ich vysadim bude to lepsie,uz to mam odsledovane... inak mne by trebalo zhodit asi 15 kg,ktore som pribrala z hormonov a aj to est ebudem mat dost vela,tiez sa ma kazdy teraz pyta,ci som tehu... a este aj vaha sa mi pokazila 😀

rybkaa
autor
12. jún 2014

@jaja9891 no ja by som tiež potrebovala dať dole 15-20 kg, čo som nabrala aj keď som nemusela....zlenivela som, tehu, inofolic, rada jem...a už to šlo....slabú vôľu mám aj ja, ale už si musím povedať dosť, ďalej to nejde....nikdy som nebola tenká, ale bola som taká normálna, aj cici aj rici, no teraz katastrofa...raz s tým seknúť treba a ten čas práve nastal 😀

jaja9891
12. jún 2014

@rybkaa ano aj ja si to hovorim,keby som sa mala riadit BMI tak by som musela schudnut cca 23 kg,ale mam aj taku kostru,vzdy som vazila viac ako ostatny,aj ked som na to nevyzerala a vazenie pred vsetkymi v skole bolo pre mna utrpenim,tak som sa hanbila 😖 ale veru,ze uz by trebalo nieco robit,mozno by aj otehu slo lepsie ako si pisala....hmm... uvidime co prinesie leto, a dufam,ze o par tyzdnov uz nebudeme musiet riesit cvicenie a dietu 😉 lebo to nebude mozneee 😀

paskolinka
12. jún 2014

@bapsi123 môže to byť ovu, neboj. Ja som mala pár krát trochu krvi v tom plodnom hliene a nebolo to vždy v deň ovu ale aj 2 dni pred.

paskolinka
12. jún 2014

@rybkaa držím palce a verím, že sa ti to podarí, ked si prezila tu jilien či ako sa to píše. Ja som videla to video a teda je to makacka, nic pre mna 😀 ja furt ked cvičím tak len joga, pilates alebo teraz tá mojzisova. Mm ked ma vidí tak si neodpusti poznámky typu "to cvičis alebo spiš" 😀 inak ak môžem poradiť skús nabehnut na pravidelny režim čo sa jedla týka (ak teda už nemáš) - nevynechavat jedlo a jesť cca v rovnakom čase. To si telo zvykne a nebojí sa že nedostane jesť a menej ukladá na horšie časy 😉