icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

mawiya
1. okt 2014

@attraversiamo ahojky, no pozri môj graf, mne na 10 DPO išla ale totál dole teplotka. a potom pekne povyskakovala. 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/3aa4f7

adamnela
1. okt 2014

@senta_sofia no moje telo proste chce mat ovulku tak neskoro, tak ju ma...no co narobim...

paskolinka
1. okt 2014

@adamnela nic nenarobis, ale urcite to s tou doktorkou konzultuj, nech vidi, a nech si rozmysli, ci duphaston medzi 11-25 dnom je pre teba to prave orechove 😉

attraversiamo
1. okt 2014

@rybkaa 17DC som už netestovala ( to tam mám asi zle zaznačené, graf robím teraz prvýkrát ), lebo na 16 DC bola testovacia čiarka určite rovnako silná ak nie silnejšia. Tak si ma zatiaľ upokojila, uvidím zase ráno čo ukáže teplomer a či ešte aj zajtra obídem tehotenské testy a počkám do nedele. 🙂

adamnela
1. okt 2014

@paskolinka no urcite to s nou preberiem a nech mi urobi aj usg ako vyzeraju momentalne moje vajecniky, ci su stale take polycisticke...Viem, ze sa to nezmeni z dna na den, ale som strasne zvedava a nech mi to cele este raz opise predtym ako sa dam na tu laparku...

attraversiamo
1. okt 2014

@mawiya jeee tak to je super 🙂 fakt som sa upokojila teraz, len ma zase bude premáhať chuť spraviť si test 😕

attraversiamo
1. okt 2014

@mawiya netestovala si skor ako bol očakavany príchod m?

mawiya
1. okt 2014

@attraversiamo jasne že hej. na 10 DPO bol duch, ružovkastý. ja som testovací maniak. kdežeby som ja vydržala do príchodu MS 🙂

paskolinka
1. okt 2014

@mawiya
@attraversiamo to nebol duch, to bola normalna ciara 😀 inak mawiya, ja ked vidim ten tvoj graf, vzdy by som ti najradsej tu ovu prekreslila o dva dni skor 😉

aurlinka
1. okt 2014

@paskolinka
@jaja9891
@rybkaa
Opúšťam snažilky aj grafy všetky merania a dúfam, že sa vrátim po úspešnej operácii 🙂 a som rada,že som nečakala rok!

paskolinka
1. okt 2014

@aurlinka a co idu operovat? uz zistili, co je ta neznama vec?

mawiya
1. okt 2014

@paskolinka ja ti neviem, keď som bola krepá a tak ledabolo merala. no lebo som fakt neverila 🙂

rybkaa
autor
1. okt 2014

@attraversiamo pre budúcnosť - rob to tak,že testuj ešte aj ten deň po pozitívnom teste, lebo čiarka môže byť silná 2-3 dni, ale bežne býva len 1-2 dni, si to tam oprav, keď si už vtedy netestovala 🙂

rybkaa
autor
1. okt 2014

@aurlinka ale kam by si chodila! tu pekne buď, nemusíme sa baviť len o snažení a grafoch (hádam nám to admin odpustí 😀 ), podporíme ťa a mňa by teda aj zaujímalo, ako sa to u teba celé vyvinie, idem ešte na IP odpísať 🙂

mawiya
1. okt 2014

@aurlinka ba kieho čerta by si opúšťala. šak my tu niesme len o snažení. pozri možno ti aj hrozno niekto pošle 🙂 len tu pekne ostaň a pridaj sa k nám a našim debatám o hocičom. ako povedala @rybkaa - hádam admin odpustí. amen 😀

lenka369
1. okt 2014

baby pomp ja som s toho uz uplny debil 😀 kedy je vlasne ta ovulka podla teploty ked klesne a potom stupne ci ako? meriam od zaciatku cyklu stale bola stabylna 36,8 na 11-sty den klesna 36,7 a na 12 vystupila na 37 vtedy som mala aj bolesti na vajecniku a aj hlien takze zeby to bola ovulka....?

ale nema sa potom uz drzat teplota stabylne lebo na 13-sty den klaesla 36,9 a 14_sty zase 37 a dnes 15_sty den bola 37,1 či je az dnes ovulka podla aplikaci v mobile mi pise dnes tak ja uz neviem........minuli mesiac sa mi ovulke drzala na 37,2 aj tak neviem kedy som ju mala🙂

Prosim poradte 😅

rybkaa
autor
1. okt 2014

@lenka369 vyzerá, že 11 dc bola...aj si to niekam značíš do grafu na webe? môže aj skákať, nemusí byť na jednom čísle

aurlinka
1. okt 2014

@paskolinka
@rybkaa
@mawiya zistili,čo to je a som vraj totálna rarita, napíšem do IP ak chcete 🙂

jaja9891
1. okt 2014

@aurlinka drzim palce,nech vsetko dobre dopadne

adamnela
1. okt 2014

@aurlinka no to by aj mna zaujimalo na co prisli... 😒
@lenka369 tiez si myslim, ze ovulka Ti vychadza zatial na ten 11 DC. Teploty nemusia byt stale rovnake, moze to kolisat, len by si sa nemala dostat pod ciaru, ale drzat sa vyssie ako pred ovulkou.

vejula
1. okt 2014

@mawiya juj a t y ako sa citiš? Maš už aj tušaka, či bude šuhaj alebo dievka? A kolký tt vlastne teraz si?

mawiya
1. okt 2014

@vejula ahoj mojka, no ja ešte len 7tt, o necelé dva týždne putujem na odbery a sono znova a tušáka nemám. zatiaľ. šak ale mám dvoch chlapov, tak čo by už to tretie mohlo byť? zasa chlop 😀 😀 😀 😀 inak mi býva statočne zle, ale iba pokiaľ mi trošku vytroví, takže poctivo zásobujem žalúdok tyčinkami, ovocím a celkom to pomáha. budem ako sud. 😀 ale neva, len nech je bublik oky.

mawiya
1. okt 2014

@aurlinka no jasne že chceme. 😀 a vidíš, že sa tu môžeš vykecať, šak za chvíľku vianoce, piecť budeme, darčoke chystať, kde lepšie ako tu. šak baby? 😀 😀

vejula
1. okt 2014

@mawiya jaj moja, ale to pohlavie nezaleží len od teba, možná tvoj terajší manžel ma same zdatné Xka v zasobe 😀 😀

mawiya
1. okt 2014

@vejula no jasne, preto jeho sestra má dvoch chlapov 🙂 napadol ma ten sprostý vtip - že, to ti bol taký grupáč, že sme spokojní, že to nešteká. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

vejula
1. okt 2014

@mawiya 😀 😀 tak možno jeho segra našla chlopa s rychlymi Ypsilonmi

maciatko115
1. okt 2014

@paskolinka jeeee no pekne sa nam to tu zacina otehulkovat,tak babule vsetko nech dobre dopadne..... 😀 😀 😀 😀 keby sa nam tak vsetkym naraz podarilo,ja mam teraz plodne dni a ovulacku riadnu cakam 6-teho tak ideme nato 😝 😝 😉 😉 .....drzim palce a hlavne aj sjuzan77(drz sa-je mi to luto 😒 😒 ☹ ☹ )

zarzisia
1. okt 2014

@adamnela no co ti poviem, zabudla som merat 😅

Baby ja som si uz poplakala....boli ma cele podbrusko ako vtedy ked som mala tu cystu, zub ma zacal boliet, len neviem ktory .....och asi som ako to dnesne pocasie :( fnuk

mawiya
1. okt 2014

@zarzisia jaaaaaaj nedepkuj pampúšok, veď zajtra určite slniečko vyjde. bude dobre. cmukáň

lenka369
1. okt 2014

@rybkaa adamnela ahoj dakujem za odpoved zatial neznacim nikde tu stranku co ste davali je po ang. tak to by so sa s tym asi riadne natrapila kym by som sa vysomarila s toho 🙂 ale znacim si do kalendara,,,tak dufam no ze na druhy mesiac uz nic znacit nebudem 😀