Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@luckynko44 ináč toto je môj cyklus tento mesiac. Ovu prišla úplne neočakávane, myslím že už zajtra mi ovu vyznačí. V nedeľu ovu test len jemnulinka čiarka, v pondelok dopoludnia už čiara čo vybíjala oči a večer neskutočné bolesti na oboch stranách, neviem či mi dozrievali folikuly na oboch vaječníkoch či čo, ale nikdy som také bolesti silné nemala a čiarka už veľmi slabá. Takže ja takto tento mesiac 😆😆😆
@domig1 ja dnes vkladam druhu 😁 a ocakavm zazrak 👐 ...vyzera to inak na skvely pripravok,no ma naozaj aj skvelu cenu 😁🙈
@ettella aaa si ma predbehlaa 😉🙂 ja este len cakam 🙂
@luckynko44 neviem čo nechce natiahnuť foto, snáď už teraz
@shellynda pokracujem s pokusom...fertility je merane zo spodu ten druhy je v ustach 😁 ..dost rozdiel hh
@ettella nooo tu je to evidentne 😊 ides moja ides 😉 mozno ti odpustim ze si ma predbehla 😁😁😁
@luckynko44 pekné duálne meranie 😉 tak šup šup, nech ma ponaháňaš. Ja počítam s tým, že to bude krátky cyklus, keď tak skoro ovu.
@luckynko44 vážne? No super 🙂 aj ste si to naplánovali tak 6hodin po vklade ako tam píšu? 😀 ja asi zajtra prvý vložím 😀 len sa to ťažko odhaduje tie každé dva dni, aspoň u mňa 🙄
Ahojte dievcence,tak ja dnes 1dc....
@ettella fiiiha, ako rýchlo máš ovulku 😊 tak držím palce, aby to tentokrát klapalo. 😊
Ja som teraz 9dc, ale mávam ovulku až neskôr okolo 20dc, takže ja mam ešte casuuu... 😊😊
@giuli to ma mrzí.. A pritom graf vyzeral nádejne.. Tak si tu opäť s nami..
Dúfam, že tento mesiac to už niektorej vyjde (ideálne všetkým) , lebo za minulý mesiac to bola teda bieda.. 😁
@domig1 no tak u nas to skor vychadza tak ze mame styk pred tym ako si to vkladam 😁😁 inak sa to neda nacasovat hh...pise tam minimalne 6 hodin po vklade nema dojst k styku ale inak si myslim ze je to jedno 😊 no planuje sa to tazko co ti poviem 😁 ale verim ze to konecne dobre dopadbe..teda uz by sa patrilo 😁
@ettella no ako ja sa snazim 😁😁😁 len dako to nestupa 😁
@giuli mojaa..mrzi ma to..ale vsak vies ako..dalsi mesiac je Vas 😉
@luckynko44 no to dúfam 😀🍀 ja dnes začnem s grepom 😀 k tomu alchemilka od 1dc
@domig1 hihi ja tiez dzgam do seba grepovy dzus kazdy den 1 stopercentny..po ovu zase ananas ..ked nic ine tak mi zadok narastie urcite z tolkeho cukru 😁😁😁...ale aj minuly cyklus som pila grepovy dzus a vazne som si vsimla zmenu v kvalit hlienu! Takze za mna velke ano...alchemilka je tiez super,ale tu uz nepijem...upravila mi cyklus z 31 na 27dnovy
Ahojte baby...minulý cyklus som mala biochemické 🙄 po 4 dňoch meškania prišla ms...
Tento cyklus po skončení ms som začala s meraním bt..len som v tom úplný laik 🙈
Meriam zatiaľ len 4 dni...ale moje teploty sú 36,8 a včera som mala 36,9C...je to ok? ☺️
@luckynko44
@rosalie1411 ja som rada,je to prva MS po potrate....hlavne,ze prisla 😉😊
@aleskandra ahojky☺️ vyzerajú to byť vyššie teploty, skôr také poovulacne. Merias ráno hneď po zobudení? V ústach, či dole? Stiahni si apku fertility friend a do nej si zapisuj teploty, je to šikovné 🙂
Tak u mňa čakám, kedy to príde. Čo mám zaznačené ten bielkový hlien, tak to bolo fakt malilinko hlienu a teda teploty isto nenaznacuju, že by bola ovulka...tak teda zase raz čakám....tretí cyklus a zase úplne iný😁🙈
@abigaile áno áno, hneď ráno dole 😃 zapisujem presne do tej appky, tak som zvedavá, čo ďalšie dni ukážu
Doteraz som mala cyklus ukážkový 28 dňový , ovu na cca 14-15 deň...no po tom biochemickom sa mi to zrejme teraz posunulo...uvidíme.. 🙂
@aleskandra a určite bolo biochemické nemala si len ms v tehotenstve neskúšala si test keď máš stále také vysoké teploty a ms bol normálny ci slabší?
@ereska ms bola práve normálna...test som už potom neskúšala :-/
@abigaile pridavas sa ku mne cakatelke 😉😊
@aleskandra ahoj 😊 to by bolo zaujímavé, keby si tehu.. Skus ten test 😊 Resp. Cítiš sa nejak inak ako bezne po MS??
@rosalie1411 no to by bolo 😁😁 ale pochybujem...práveže tie 3 dni, čo mi meškalo, tak som mala hneď zrána úplnú nechuť do jedla...keď ms prišla, hneď to skončilo 🙈
A cítim sa normálne
@luckynko44 nervozna som z toho zase :D aby vobec ovu aj bola.....cert mi bol dlzen toto merianie :D predtym, ked som nic nevedela, tak to bolo jednoduchsie :D 🙈

@luckynko44 ahoj😊, ja som dnes 6DC a ešte som nemerala tento cyklus, ale od zajtra idem na to👍... A ty ako 😃?