Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
1 dc. A to mi rano o kusok stupla teplota, tak som sa potesila, ale len na chvilu
Ahojte baby, toto je moj graf, teplota sa mi stale drzi, meska mi uz 4 den predvcerom som si robila test a vysiel mi negativny...tak som uz z toho na nervy a chcem pockat do nedele...len som sa chcela spytat ak by som mala hormonalnu nerovnovahu v tele, bolo by to vidiet na bazalnej?? Lebo sa bojim ze budem opat sklamana 😫
@luckynko44 presne ako píšeš, bála som sa, že sme to netrafili, keďže to mám také rozhádzané....tak som začala merať.....a teraz toto, iný stres😁🙈
@domig1 este nie zatial, len women secret a prvy som si ked mi den meskala a druhy test po 3 dni a obidva negativne. Mam este mamatest a ten clearblue, ale pockam do nedele a snad uz sa nieco ukaze 🙏🏻 Lebo snazime sa 5 mesiacov, a uz som z toho na nervy pomaly a toto cakanie je strasne 😂 ked clovek nevie nacom je a som sa bala ci nahodou nejaka hormonalna zmena, ze preto by mi meskali :(
@nika1930 takto, aj mne meškali 4dni dva mesiace dozadu, ale teploty som nemala tak krásne vyrovnané ako máš ty 😊 skús si pozrieť na yt video od justdomisha velkky test tehotenských testů, niekde v polke hovorí o tom woman secret, síce ona mala čiarku, ale nie tak výraznú ako u iných značiek, tak možno to je len testom, ktovie 🙂 som zvedavá 🍀
Baby, dnes 8DC a teplota vyskocila na poovulacne hodnoty 😳 ak zajtra opat spadne, co to moze byt? Hlien este nie je, posledne cykly 26-27dnove, ovu okolo 16DC.
HP som mala robeny dva mesiace dozadu, vsetko ok. Druhy mesiac berem vitex a vsetko ostatne ...
@mirus11 u mna taktooo 😊
@butterfly333 či ti nepraskla žilka, boli ta?
@butterfly333 vidíš, možno aj nejaké lieky, berieš teraz niečo také hormonálne?
@bona69 ďakujem prave že to nebolí no beriem medrol a aspirin protekt
@bona69 áno až teraz to čítam tak to môže byť tým aspirínom
@butterfly333 áno, aspirín je na riedenie krvi, takže kľudne z toho.
@abigaile ďakujem
Dievcata, co poviete na moj graf? Ovu som tam oznacila manualne, lebo app nie a nie ju tam dat - bola som na folikulometrii tak viem, ze bola z 13 na 14 dc. Dnes mam dostat ms 🙄 od 6 dpo 8 dni ma pobolievalo podbrusko, a teraz uz dva dni nic, 12 dpo test negativny 🙄 ale prsia nic, ani ako pred menzesom🤷🏻♀️
@luckynko44 mame podobne grafy 😉
@deean a mala si potvrdené sonom aj to že folik praskol, alebo len že už má veľkosť na prasknutie...lebo mne raz folik praskol až pri veľkosti 27mm a aj to asi len vďaka Pregnylu...v tom prípade by mohla byť kľudne ovu aj na 20dc a teraz by si bola vlastne len 9dpo a testík by som skusila zajtra...🍀
Tak baby, vyzera, ze som sa dockala......aj ked ma dost prekvapuje, ze vyznacila ovulku takto....podla mna by mala byt vcera......aj krcek mam cely cas ako mam bielkovy hlien vysoko, vobec nanho nedociahnem aked sa zadari, tak je otvoreny...... dnes mam total sucho.....uvidim, co bude dalsie dni, ale mala by sa zvysit teplota este. sudim podla minuleho cyklu....tak hadam to vyslo 😀

@kakatulik jemine jasne zle som sa vyjadrila 😁 ani som si neuvedomila aku blbost som napisala,prepacte 😁 do maternice sa nedostane...do hodiny je cipok roztopeny uplne, a samozrejme nieco z neho musi vyjst kedze sa nevstrebava..ale teda logicky je lepsie davat pred spanim