Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zuzik5891 velmi sa tesim s tebou, ze to vyslo 😍 a prirodzene, drzim prsteky nech sa drobcek drzi, rastie a pribera 🙂
Ano citala si spravne, medzitym uz som v 31tt. O tyzdeň v piatok mam poradnu a v piatok zacinam 8 mesiac. Babo kope niekedy az mi na sekundu vyrazi dych, mrvi sa 😍 uzasny pocit. Teda to bolo len nedavno ked som sem pridavala testy a cela skupinka mi pomaha🙂
@zuzik5891 spominam 🙂 a termin mam 16.7, cele tehu som si myslela ze 16.7. ale minule mi fr lekarka zaplatila, ze francuzi pocitaju inak a ze termin mam 24.7. A ja uz termin 16.7. som zahlasila v nemeckej poistovni, v praci... no necham sa prekvapit. Z nasej skupinky uz jedna predcasne porodila a druha kocka je prave v nemocnici bo jej odtiekla voda. Kolko mas ty hcg?
@martinade ja som mala na 18dpo HCG 535...na 21dpo bolo HCG 1950 a potom mi už nerobila odbery len ma zavolala na ultrazvuk...
Budeš mať letné bábo 😍...mne podľa usg zatiaľ vychádza termín na 25.12.2020...samá dvojka 😍...
Tak držím babám palec nech sú maminy aj detičky v poriadku 🙏🍀
@taily30
@bona69ďakujem krásne🥰...veľa na Vás všetky myslím...každá jedna z Vás ktorá ste boli somnou na jednej lodi a otehotneli ste ,ste mi boli tak obrovskou nádejou🍀...už som tu chodila väčšinou len čítať príspevky ale potešila som sa všetkým úspechom...dokonca keď som čítala aj iné skupiny tak baby ktoré chodili do centier a plánovali IVF alebo boli po neúspešných IVF práve teraz otehotneli...možno tomu dopomohla pandémia...veľa párov bolo doma...v takom light režime...😊...
@zuzik5891 super správa moooc gratulujem a prajem všetko dobré veľa zdravička. Ja mám pocit že nám sa to ani nepodarí už to bude skoro rok čo mám zvýšené cytokyni a nič nepomáha 😣😣😣 to asi skôr pôjdem do dôchodku než sa toho dočkáme.
Neotočila som foto 😀 tak ten tmavší je robený teraz večer 😊
@domig1 asi to vyzera na zajtra 😊 ale super pekne stmavlo...moj treti padol zo vcera vecera na dnes..a ovu by mala prebehnut dnes aj podla bolesti 😊 tak sme poistili a ideme mysliet na pozitivne spravy
@butterfly333 ach mojko😔...určite sa podarí aj Vám🙏...a akú liečbu si mala okrem tej Igamplie?...zmenili niečo?...ako často chodíš na kontroly na reproimuno?...
@luckynko44 skvele, teším sa, tak snad to vyjde. Bodaj by 💪. Pekne si to odhadla, kedy začať s capikmi 😀 pekne budú spermijky čakať v pozore na vajíčko 😀
@domig1 hahaa jednoznacne 😁🙌 ...ideme nato draha 😉

@zuzik5891 veľmi gratulujem z celého srdiečka a tíško sa teším nech všetko dobre dopadnee