Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zuzik5891 Ahoj, to čo tu čítam 😊 z celého ❤️ gratulujem.. normálne si mi zlepšila večer 🥳
@daniela123321 ahoj moja...ďakujem🥰...to som veľmi rada že som ti zlepšila večer 😍😁...
@zuzik5891 A v ktorom si týždni? Kedy máš termín? Vždy som tu na rýchlo chodila či už a toto ma prekvapilo🙃
@daniela123321 dnes som 7+1tt. takže sme na začiatku...TP podľa ultrazvuku je zatiaľ 25.12.2020...🙏🍀
@zuzik5891 Super, teším sa s tebou❤️už konečne do šťastného konca🍀
@daniela123321 ❤ veríme že áno 🍀🍀🍀🍀🍀...moja gynekologička mi vravela že príroda sa nad nami zmilovala...myslím si že sa zmilovali úplne všetci 🙏...dúfam že ak si to prečítajú baby ktoré už možno stratili nádej,znova dostanú impulz že sa to proste podarí...🤰🍀...netreba prestať veriť
@zuzik5891 z celeho srdca ti velmi gratulujem a prajem krasne a bezproblemove tehulkovanie 🙂 Zuzi, ja ani neviem co napisat, lebo ja som v najkrajsom soku, ktory som v zivote zazila len dvakrat. Prvy raz ked mi v roku 2000 oznamil gynekolog, ze som tehotna a teraz z tvojho prispevku 🙂 Dala si mi obrovsku nadej, za co ti velmi dakujem. Ja som teraz tak nabudena, ze lutujem mojho muza v dalsom cykle 😂
@croxley2013
@abigaile
@domig1
@majka_3 dockalaaa 😊 krasnu nedelu babule!☺
@zuzik5891 moja po neúspešnej liečbe s igampliou mi dala medrol bola som na kontrolnom odbere po medrole a medrol tiež nezaberá no tri linky cytokyni klesli no nič moc tak pokračujem v medrole a pred a po ket mi napísala infúzie intralipidy no nechcem ísť na ket kým nebudú cytokyni v poriadku.
@luckynko44 super. Aj mne vystúpila dnes teplota. Aplikácia síce stále ukazuje ze ovu bola ôsmeho, ale ja si myslím, že bola včera. Moc ti držím palce. A aj sebe 😁
@croxley2013 😉 👶
@luckynko44... Tak ovu už bola a ide sa pekne hore😃držím palce 😘
@shellynda dakujem draha! 😘
@butterfly333 uffff...no tak to máš ozaj zaujímavé s tými výsledkami...a Medrol ako znášaš?...a akú dávku teraz berieš?...musíš ísť potom na stimuláciu ,či máte mrazáčikov?...
@ettella suepr ideš pekne hore
@croxley2013 ty si aký super skôr urobila, tu je pekne vidieť, že ovulka prebehla
@luckynko44 aj u teba dráha, vy už máte všetky po ovulke a u mňa je ešte kopu času, vy už budete za týždeň testovať a ja ešte len ovulku očakávam o týždeň. Ú mňa graf zatiaľ nič, aj ovu testy ešte nič moc.
@zuzik5891 medrol znášam v pohode. Teraz beriem 12mg koncom júna znova na kontrolu. Nemáme nič no chceme ísť do Brna mali sme ísť už 13.3 tak teraz až ked budu výsledky ok a aj hranice otvoria zatiaľ aj unas.
@butterfly333 tak to je super ze ho znášaš dobre...veľa som čítala o nežiadúcich účinkoch Medrolu... a už ste si aj vybrali centrum v Brne?...
@zuzik5891 áno ideme do reprogenesis
@mirus11 ja som ešte nikdy netestovala. Vždy chcem počkať až do dňa ked mam mat krámy, a potom ich vždy dostanem. Presne na 14 deň od ovulácie, že si hodinky môžem podľa toho nastaviť 🙄

@bona69 o sky je zlaty 😍. Maly chrustik 🙂