Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@mirus11 ja som na tom rovnako ako ty.. 13 DC a ovulka bude pravdepodobne tiež až o týždeň, ak neprekvapí a nepríde skôr. Včera som bola v meste kúpiť si ovulacne testy, ale ako naschvál ich nemali v 2 drogerkach a lekáreň zavretá, tak som si povedala, že nejdem zháňať otvorenú lekáreň, kašlem na to.. 😊 Ale hlien ešte nemám. Baby, skúste si namočiť lanové semiačka do vody na noc a ráno to vypite a zjedzte. Tie semiačka sa ale musia co najviac rozchrumat a potom je kopa hlienu.. Aspoň ja mam také skúsenosti. 😊
@butterfly333 tak silno držím palce nech sa do vtedy dajú výsledky do poriadku...nech sa stimulácia vydarí a máte nielen toho víťazného bojovníčka, ale aby ste mali aj súrodencov v zálohe 🍀🍀🍀🍀
@zuzik5891 ďakujem moja snáď sa to už konečne podarí aj nám. 😘
@butterfly333 podarí...vôbec o tom nepochybuj 🙏🍀
@zuzik5891 keď už 2,5roka sa trápime a všetko koli cytokinom ja neviem čo už mám dať do seba aby klesli. Som z toho na nervy
@domig1 kludne zacni uz s ananasom ,vyzera to dobre 😊!
@butterfly333 to už 2,5 roka?😟...a stále ste sa s liečbou nikam neposunuli?...a nepísala si tu s nejakými babami ako to majú oni?...napriklad iná liečba...alebo či a im podarilo aj s takými výsledkami?
@zuzik5891 no tie cytokyni riešime necelý rok. Mala som najprv injekcie igamplia no nepomohli potom vo februári mi dala medrol 21.4 som bola na kontrolný odber a klesli len trošku tak pokračujem v medrole. Píšem s babami no iná liečba asi nieje iba tie infúzie mám brať pred a po ket. No jednej sa podarilo no u mňa sa nemusí a zbytočne riskovať a vyhodim peniaze zbytočne tak radšej ešte budem brat medrol a potom na kontrolný odber a uvidim.
@butterfly333 no jasné...to chápem...len keby to všetko netrvalo tak strašne dlho...
@zuzik5891 veď to hneď by som išla na ket dr povedala že môžem ísť no budem brat intralipidy infúzie no neviem či to stačí keď su cytokyni stále zvyšene
@butterfly333 možno by som sa zariadila podľa počtu embryí...ak ich budeš mať viac tak by som skúsila KET s intralipidmi...🍀
@luckynko44 zajtra si ho 🍍🍍🍍už dám 🙂 dnes som ovu test robila až o pol 10 večer, skôr sa nedalo a bol už prakticky negatívny, tak neviem či tou hodinou, ale tak asi bola ovu včera resp dnes ráno alebo neviem, ani neviem či ma význam dať zajtra ten tretí čapik. Čo myslíš? 🤷♀️
@domig1 moje ovu testy boli prakticky bez ciarky az ten pozitivny ukazal smajlika z nicoho nic..velmi to skace a nie vzdy to zachytis...no ja co som pozerala ten ich ovu kalendar na stranke..nvm zda sa zbytocne vkladat treti cipok druhy vecer po ovu ked vajicko caka 18 hodin na spermie..moj nazor..cize ked si mala ovu v sobotu v pondelok by som to uz nerobila
@zuzik5891 moja ja idem na ket s DE
@butterfly333 aha...tak to som nevedela...v tom prípade to bude najlepšie dať čo najviac do poriadku🙏🍀
@mirus11 ahoj moja. A tak chcela som pridať aj foto ovu testu aj graf ale nejak to nejde 🥴
Včera ma navnadil ovu test, kúsok mu chýbal a dnes je taky istý... Sakra.... 😊 Ja ze na narodky bude ovu 😀To by som mala prvý krát tak skoro.12dc.
A ty ako pokračuješ, ovu ešte v nedohľadne? Ciii
@butterfly333 už aj máte nejaké entyjka?
@kakatulik ešte nie zatiaľ dnes mi majú volať z brna
@luckynko44 ty máš tie od clearblue? Tie si kúpim ak tento cyklus nevyjde..hej veď rozmýšľam že to je asi zbytočne vkladať, nechám si ho do rezervy :D
@domig1 mala som clearblue mi ostal 1 alebo dva tie digi..robila som pruzkove a ten jeden den som skusila digi ked som si bola najistejsia ze asi bude pozitivny a vykukol na mna smajlik 😊 ...asi by som nevkladala ani ja...ale ziadne take ze do rezervyy..ved to uz nebude treba ! 🙏👐
@domig1
@luckynko44 caute baby, tak dnes som vlozila cipok 1.krat aj ja 🙂
@0507 jeej parada tak uz sme tri! 🙌 drzime si prstyyyy
@luckynko44 anooo

@domig1 a načo sa pije ten grepovy džús? Pred ovulaciou a po ovulke ananásový? Ja pijem len ten ananásový, druhý cyklus a vidím rozdiel len v tom, že mám viac hlienu.