Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Dobre ranko kočeny.
No u mna to zaial stale vyzera rovnako a teraz mi to uz malo kazdym dnom pomaly klesat, tak to mavam vzdy pred ms, ze nejake 3 dni mi teplota pomaly klesa. Takze to asi vyzera tak, ze mozno naozaj ta ovulka bola az nejaky ten 32 alebo 33DC a vtedy zialbohu ziadny sexik nebol 😒 No smola, co uz...
http://www.fertilityfriend.com/home/adamnela
Teoreticky od zajtra by som mala zacat uzivat Dufik akoze na 16 DC, co som akoze mala mat, ale asi si ho nenasadim. Ja so z toho mojho cyklu taka zmatena, ze uz neviem co si mam vobec mysliet 😕
@lenka369 no ja som tiez z anglictiny len tak aby sa nepovedalo a je to velmi jednoduche. Baby tu, mi velmi pomohli navigovat a teraz je to uz taka automatika. Naozaj by bolo super, keby si teplotky prepisala tam a tam by Ti mala jednoznacne ovulku oznacit. Skus a uvidis 🙂
@mawiya
tak dnes aj mne sla hore. Keby ale ten tedt ukazal dve ciarky :((
@attraversiamo dievka, ale výskok poriadny. zvyčajne ukáže testík tak deň po výskoku. mne tiež baby tipujú, že som bola 12 a nie 10 DPO, čo teda môže byť. zajtra urobíš a bude duch. lebo naozaj je výskok riadny. a dve čiarky prídu. a možno aj zajtra. 🙂
@mawiya
Dufam ze mas pravdu 🙂
Najneprijemnejsie je to, ze priznaky neviem ako rozpoznat. Prsia ma bolia tak ako ked mam dostat m. Ale vraj sa to neda moc rozoznat.
Tak uvidme. Do nedele ked ma nerozdrapí 🙂
@attraversiamo fiha, paradicka..Toto vyzerá velmi velmi dobre..Aku dlhú mavas lutealku?
@adamnela ono to teraz vyzera, ze si par dni pred ms (ak teda tehu uplne vylucujes)... tak davat si ten duphaston by bolo asi odveci... aby sa to nejako nepototo... 😕
@attraversiamo no mna bolia stále tiež pred ms a teraz tiež tak isto. a žiadne iné príznaky som nemala. až v 6tt mi začali nevoľnosti pri hlade, výtok a tieto sprostosti. a bruško ma stále bolelo ako na mrchu. ak kríže. a ešte ma aj teraz pobolieva, ak keď teraz sú to poväčšine vetry. 😀 😀 😀 😀
@adamnela okolo 13-14 dní mi to vychádza. cyklus mávam tak 29 dní
@mawiya a teraz si v ktorom tt ? 🙂
dobre ranko..... ak ja som vcera absolvovala hadku s drahym, dnes som sa zobudila ako Quasimodo- ma boli cela lava cast tela, co som tak zle spala. A graf tuuuuu: http://www.fertilityfriend.com/home/4a8aef
@mawiya 🙂
@attraversiamo 7 🙂
@attraversiamo pekne 🙂 teploty mas ale riadne vysoke 😕 beries inofolic - sorry ak som sa uz pytala 😀 no zajtra na teste by uz nieco urcite malo byt, ked to vyslo 🙂
Zeby rec nestala hodim graf...mne to meranie v zobaku dako divno ide, halabala teploty a teplomer okusany 🙂 no uz co, aspon ovu dobre nakreslilo http://www.fertilityfriend.com/m/home.php/Rybkaa
Inak baby, moje dni su uz zratane....17.10. zlahnem pod kuchynsky nozik mojej gyn a budem o kus krcku kratsia, ta znacte do kalendara, ze tu nebudem a mate mi trimat palce 🙂 No srandy kopec, ale vysrata som z toho ako rit po burciaku 😀
@paskolinka nie nejdem si ho dávať radšej, nech sa to neposerka ešte viac ako to je..Tipujem, ze do nedele mrcha určite príde..Stále ma inak rozčuluje, ze tam nemám vsetky tie teploty a neviem sa z toho vysomarit..
@rybkaa určite budeme na teba myslieť..No som zvedavá kedy ja lahnem na tu laparku..
@rybkaa ani sa nenazdas a mas to za sebou 😉 ides teraz vybehavat predoperacne vysetrenia?
@mawiya super 🙂 a zastial všetko ok?
@rybkaa ano beriem INofolic. druhy mesiac, posledne 3 týždne 2x denne. Ma inofolic nejaky vplv nebodaj na teplotu? 🙂
@attraversiamo zatiaľ sme mali pred týždňom aj čosi bublinku v maternici. takže na ten týždeň to bolo oky. teraz idem 14,10 a to mi už chce brať krv a všetky tie blbinky okolo, tak uvidíme či sme oky a či máme srdienko. už aj trošku stresujem. 🙂
@attraversiamo ano zlatik mne inofolic zdvihol teploty v priemere o 0,3 až 0,4 C.
@mawiya nestresuj to bdue v pohode 🙂
@mawiya to som netušila 😕 a pomohol aspon?
@attraversiamo pomohol mi pribrať 😀 čo som teda nepotrebovala. a neviem či pomohol ale nepapala som ho posledné dva mesiace. pred otehu. Nemyslím, že to bol inofolic čo pomohol. skôr by som si tipla fraxík čo som si pichala kvôli zlomeným nohám. aj doky sa k tomu priklonil.
@mawiya Z neho sa aj priberaaa?????? 😨 🙄
a ja ze to preto, ze mi nikto nedovoli nic robit, ze mam byt v klude.
😀
ale vazne. je nejako dokazane, ze sa z neho pribera?
ja beriem 4. balenie teraz som na zaciatku
@attraversiamo neviem, či je to dokázané, ale ja som pribrala z neho. nemenila som v tom čase stravu, životný štýl no proste nič. len som brala 2 krát denne inofolic 🙂
@attraversiamo ja som ho sice nejedla, ale takmer vsetky baby tuna, co ho brali, tak sa zhodli, ze kilecka isli hore 😉
@paskolinka samotná operka ma ani tak netrápi, len potom to čakanie na výsledky je nekonečné....neviem sa modliť, no asi sa naučím, aby som sa mohla modliť za to, žeby boli dobré...budúci štvrtok idem na krv ku gyn a potom ten týždeň pred operáciou si poriešim predoperačné, ale to by nemal byť problém, inak som hádam ok 🙂
@mawiya no zlatinko nestihnem....krčok sa musí riadne zahojiť, aby potom vydržal ten nápor, keď na neho tlačí plodík a aby sa neotváral...dr. mi vtedy keď mi povedala o operácii povedala, že predpokladá graviditu tak o pol roka, takže až keď dojde jar, dojdem aj ja na rad....radšej si počkám, akoby sa malo stať dačo nidobrô....jedna kočka mi odporučila dákie čípky na lepšie hojenie krčka, volá sa to cicatridina, tak ich budem vkladať a hádam sa to zhojí dobre a budeme môcť možno začať aj skôr, uvidí sa podľa kontrol, no hlavne aby boli dobré výsledky, bo ak ni, tak neviem, aký je postup, idem si niečo o tom naštudovať, nech viem, na čo sa pripraviť

@lenka369 ved ta kludne nanavigujeme, registracia je jednoducha, nastavenie ti pomozeme a ostatne uz zvladnes 😉