Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@senta_sofia no moje telo proste chce mat ovulku tak neskoro, tak ju ma...no co narobim...
@adamnela nic nenarobis, ale urcite to s tou doktorkou konzultuj, nech vidi, a nech si rozmysli, ci duphaston medzi 11-25 dnom je pre teba to prave orechove 😉
@rybkaa 17DC som už netestovala ( to tam mám asi zle zaznačené, graf robím teraz prvýkrát ), lebo na 16 DC bola testovacia čiarka určite rovnako silná ak nie silnejšia. Tak si ma zatiaľ upokojila, uvidím zase ráno čo ukáže teplomer a či ešte aj zajtra obídem tehotenské testy a počkám do nedele. 🙂
@paskolinka no urcite to s nou preberiem a nech mi urobi aj usg ako vyzeraju momentalne moje vajecniky, ci su stale take polycisticke...Viem, ze sa to nezmeni z dna na den, ale som strasne zvedava a nech mi to cele este raz opise predtym ako sa dam na tu laparku...
@mawiya jeee tak to je super 🙂 fakt som sa upokojila teraz, len ma zase bude premáhať chuť spraviť si test 😕
@mawiya netestovala si skor ako bol očakavany príchod m?
@attraversiamo jasne že hej. na 10 DPO bol duch, ružovkastý. ja som testovací maniak. kdežeby som ja vydržala do príchodu MS 🙂
@mawiya
@attraversiamo to nebol duch, to bola normalna ciara 😀 inak mawiya, ja ked vidim ten tvoj graf, vzdy by som ti najradsej tu ovu prekreslila o dva dni skor 😉
@paskolinka
@jaja9891
@rybkaa
Opúšťam snažilky aj grafy všetky merania a dúfam, že sa vrátim po úspešnej operácii 🙂 a som rada,že som nečakala rok!
@aurlinka a co idu operovat? uz zistili, co je ta neznama vec?
@paskolinka ja ti neviem, keď som bola krepá a tak ledabolo merala. no lebo som fakt neverila 🙂
@attraversiamo pre budúcnosť - rob to tak,že testuj ešte aj ten deň po pozitívnom teste, lebo čiarka môže byť silná 2-3 dni, ale bežne býva len 1-2 dni, si to tam oprav, keď si už vtedy netestovala 🙂
baby pomp ja som s toho uz uplny debil 😀 kedy je vlasne ta ovulka podla teploty ked klesne a potom stupne ci ako? meriam od zaciatku cyklu stale bola stabylna 36,8 na 11-sty den klesna 36,7 a na 12 vystupila na 37 vtedy som mala aj bolesti na vajecniku a aj hlien takze zeby to bola ovulka....?
ale nema sa potom uz drzat teplota stabylne lebo na 13-sty den klaesla 36,9 a 14_sty zase 37 a dnes 15_sty den bola 37,1 či je az dnes ovulka podla aplikaci v mobile mi pise dnes tak ja uz neviem........minuli mesiac sa mi ovulke drzala na 37,2 aj tak neviem kedy som ju mala🙂
Prosim poradte 😅
@paskolinka
@rybkaa
@mawiya zistili,čo to je a som vraj totálna rarita, napíšem do IP ak chcete 🙂
@vejula ahoj mojka, no ja ešte len 7tt, o necelé dva týždne putujem na odbery a sono znova a tušáka nemám. zatiaľ. šak ale mám dvoch chlapov, tak čo by už to tretie mohlo byť? zasa chlop 😀 😀 😀 😀 inak mi býva statočne zle, ale iba pokiaľ mi trošku vytroví, takže poctivo zásobujem žalúdok tyčinkami, ovocím a celkom to pomáha. budem ako sud. 😀 ale neva, len nech je bublik oky.
@paskolinka jeeee no pekne sa nam to tu zacina otehulkovat,tak babule vsetko nech dobre dopadne..... 😀 😀 😀 😀 keby sa nam tak vsetkym naraz podarilo,ja mam teraz plodne dni a ovulacku riadnu cakam 6-teho tak ideme nato 😝 😝 😉 😉 .....drzim palce a hlavne aj sjuzan77(drz sa-je mi to luto 😒 😒 ☹ ☹ )

@attraversiamo ahojky, no pozri môj graf, mne na 10 DPO išla ale totál dole teplotka. a potom pekne povyskakovala. 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/3aa4f7