Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@luckynko44 len nech to pekne stúpa 🙂
@luckynko44 super, test si nerobila, keď si už 10dpo,uz by tam mohlo niečo byť.
@123alena123
@mirus11 joj dufam ze to skonci vitazstvom 😊 nie nerobila,ani neurobim lebo sa bojim..ja nemam ziadne priznaky ani nic,od vcera ani nespinim no proste..bud zajtra alebo stvrtok uvidim ako budem natom psychicky 😁 babule toto je na nervy..
@luckynko44 parada, nech uz nepride! ja som dnes vystrelila a zatial sa zda, ze kopirujem min mesiac :/ kks ja by som nevydrzala, uz by som testovala😝
@kalmak raketovy vybeh 😊 ah vies co mozno mi prepne nevydrzim a poobede spravim..ale nechcela by som..ak tam nic nebude budem hrozne sklamana 🙈 radsej by som pockala..falosne nadeje,uz bolo toho dost..staci ze dnesna teplota mi dala nadej,10dpo zvyknem uz klesat a spinit..tak uvidime
@luckynko44 moja toto bude ono... Spraaav test 😉🍀🤞
@majka_3 zenyyy 😁 ranny moc mam uz za sebou 😋.....myslis ze by som sa uz dockala? 😘😘
@luckynko44 myslím ze áno 😉 a ak tam nič nebude, vieš ze stále nádej je na takéto teploty 😉 tak šup 😊
@luckynko44 drzim palce nech su tam dve ciarocky 😃😃😃
@luckynko44 to bude tehu isto 😘 verím tomu 😊
@luckynko44 to vyzerá super. Moc moc ti držím palčeky. Ja som bohužiaľ už klesla, tak čakám kedy to príde.
@domig1 😘😘😘 ...modlim🙏
@croxley2013 nieeee...🙈 neopustaj maa
@luckynko44 ja mám dosť nízke teploty, ale tak uvidíme no
@domig1 na tehu nemusis mat vyssie..hlavne ze su vysoke..a testik neskusala si? 😊
@luckynko44 podobne ako ty nechcem 🙂 ja mám cyklus tak 29dní priemerne, ešte mám čas
@domig1 takze mi rozumies 😅 ...pockame si este 😊 ak ma baby nepresvedcia 🤣🤣
@luckynko44 ale ak mi blízke dni teplota stupne tak asi neodolam, teplota by mala rast po uhniezdeni, ktoré je zhruba na siedmy až desiaty deň, aspoň čo som čítala
@luckynko44 ale s tvojím grafom by som už testovala 😀 takze pridávam sa k babám 💪😂
Dievčatá, chceme vidieť testíky😂😂😂
@luckynko44 super graf, ja ta chápem, že sa bojíš sklamania 😊 tak sprav ráno z ranného, predsa len ak tam niečo bude, ráno by to malo byt viditeľnejšie 😊 ja už som si povedala, že najskôr v deň MS, lebo to sklamanie potom je hrozne..
@domig1 ale tyyy 😁😁😁 smejem sa! ..zajtra rano ocikam oki?! 😋
@luckynko44 😀 oki
@domig1
@luckynko44 baby super grafy, alo Lucka pise - hlavne, ze su hore. Luci my mame podobne cykly, tiez kratsiu LF, spinenie, PMS. A graf mas iny oproti predch mesiacom?
@kalmak 10dpo sa znizuje teplota,spinim a bolia ma prsia od ovulky..teraz nic z toho..bud sa mi to opravilo z hormonalnej jogy a predlzi mi to lf aspon na 11 dni,alebo...to by bola ta krajsia moznost 🙂
Jeeej baby, netrpezlivo čakám, čo sa bude diať😁 verím, silno verím, že to budú tie víťazné!!!!!👊
Ja som dnes už konečne trochu stúpla, tak som zvedavá, či sa ta ovulka potvrdí...graf nižšie

Ahojte ladiees😊dnes 🙏 zajtra den ms