Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@luckynko44 nie nerobili.. Chcela som tento cyklus že pôjdem ale asi teda nie kdeže som brala clostyl a duphaston... Ešte mesiac počkám...
Drzim palce nech vám to dobre dopadne, kedy idete?
@majka_3 o tyzden v pondelok 😊 drzime si prsty...nic take som este neabsolvovala a vobec nvm co mam cakat..ale tesim sa ze sme urobili krok dopredu 😊...takze buduci cyklus to asi caka aj teba...vsetko bude okeej 😊
@luckynko44 jasne to tak človeka nakopne že.. 😀
@ettella 2 tyzdne? Jezkove oci 🙈 tak v centre toho snad az tolko nemaju 🤣 som zvedava...ale aj tak je to skor ako cakat kym sa chlap este len odhodlava 😋
@majka_3 @luckynko44 no nie 🙈 hneď budeš vedieť na čom ste, Môj ide do gyncare do Košíc, výsledky, že posielajú doporučene poštou.
@milik45 fuha..podla mna este moze byt ovu..zalezi ale ako to mavas bezne..dlzka cyklu dlzka lfazy
@luckynko44
@majka_3 dievčatá, aj tak sa snažím v sebe zmieriť s tým, že nebudem mať dieťa, tak nejak to v sebe cítim.
@ettella wau 🙈 tak to som necakala teda..ze tak dlhoo..to kym pridu vysledky tak babiku splodite 😉 to by bol ten najkrajsi pripad! ❤
@luckynko44 snáď budeš mať kratšiu čakačku na výsledky :D
@ettella no nie! Nevzdavaj sa ☝️ pride a bude neboj..musis verit
@luckynko44 mám svoj vek, neskoro som sa začala snažiť 😨 ale v podstate neľutujem svoj doterajší život, asi tak to malo byť 😉 snažím sa ďalej, ale som realista... veď uvidíme
@luckynko44 zvycajne okolo 20-23dc mavam ovulku a po nej teploty nad 36,8 a ovu test mi pred tym dva dni vyjde pozitivny, len minuly mesiac som pila alchemilku a neviem ci to kvoli tomu ale namiesto ovu som dostala ms na 30dc aj napriek tmavemu ovu testu, tu je graf z minuleho mesiaca, tak preto neviem na com som tento mesiac 😏
@ettella spravne 😘
@milik45 no uplne si ma dostala 🙈 toto zeby urobila alchemilka? Fuha....ten posledny graf tam by mi ovu sadla na 22dc..moj tip
@luckynko44 no neviem, mne veru asi nezapasovala, tento mesiac si davam inozitol tak neviem ci ovu teda bude alebo mam zas ocakavat ms, uz sa v tych teplotach nevyznam, tento mesiac sa mi zatial drzi teplota nizsie ako minuly mesiac a uz cca 5dni ma bolel lavy vajecnik, vzdy ked lezim
@milik45 ja by som povedala, že ovulka minulý mesiac ani nebola a tento zatiaľ tiež nie.. Meraj ďalej a uvidíš.. A ak bude aj tento anovulacny, asi by som to riešila s gyn., lebo 1 cyklus môže byť aj bez ovulácie, ale ak ich je viac takých, môže byt nejaký problém.
@rosalie1411 moja a ty ako?
@ettella nevzdávaj sa. Ja mam 39 a verím, že ešte jedno budem mat ❤️
@milik45 podľa mňa ani minule ani teraz si este ovulku nemala. Prečo, ťažko povedať, ale nemyslím,že ti to spôsobila či už alchenilka či inositol. Všetky tieto veci treba brať dlhodobejšie, aby si videla účinok. Nezufaj a pokračuj v meraní. Budeš vedieť, na čom si a budeš aspoň vedieť povedať lekárovi, ak by ovulka neprišla...
@mirus11 Ahoj ,keď ideš ako samoplátca nepotrebuješ nič,ale zaplatíš si to. Nás poslal gynekológ s vymenným lístkom a vtedy sme nič neplatili. Šli sme spolu do centra, zaregistrovali nás ,so mnou sa dohodli na HP a s manželom na spermiograme. Dokonca si mohol vybrať či prinesie vzorku z domu (dali nám skúmavku a presný čas,kedy má vzorku priniesť)alebo pôjde do miestnosti k ním. Absenciu sme mali prvý krát tri dni a druhý krát dva dni. Oba razy mu to vyšlo v poriadku. Nám teda dr. povedala ,že absencia 2-4dni. Inak už može byť viac ''poškodených" spermií vo vzorke.

@majka_3 vyborne..tak tfuj tfuj...my ideme do Heliosu v Martine..mame to daleko ale nevadi 😊 ...drzim palcee...a hormonalny profil tebe robili? Lebo mne este ee..normalne som zvedava na tu konzultaciu 🙈😃