icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

luckynko44
25. máj 2020

@majka_3 vyborne..tak tfuj tfuj...my ideme do Heliosu v Martine..mame to daleko ale nevadi 😊 ...drzim palcee...a hormonalny profil tebe robili? Lebo mne este ee..normalne som zvedava na tu konzultaciu 🙈😃

majka_3
25. máj 2020

@luckynko44 nie nerobili.. Chcela som tento cyklus že pôjdem ale asi teda nie kdeže som brala clostyl a duphaston... Ešte mesiac počkám...
Drzim palce nech vám to dobre dopadne, kedy idete?

luckynko44
25. máj 2020

@majka_3 o tyzden v pondelok 😊 drzime si prsty...nic take som este neabsolvovala a vobec nvm co mam cakat..ale tesim sa ze sme urobili krok dopredu 😊...takze buduci cyklus to asi caka aj teba...vsetko bude okeej 😊

ettella
25. máj 2020

@majka_3 aj môj ide zajtra 😀 zas sa budem v duchu trýzniť a čakať aké budú výsledky, lebo povedali mi, že na výsledok sa čaká 2 týždne

majka_3
25. máj 2020

@ettella vážne? My budeme mat výsledok hneď zajtra. Asi teda idete inam

majka_3
25. máj 2020

@luckynko44 jasne to tak človeka nakopne že.. 😀

milik45
25. máj 2020

Ahojte babulky, idem si k vam po radu..tu je moj graf, myslite ze mozem ovu ocakavat alebo to bude skor anovulak 😔?

luckynko44
25. máj 2020

@ettella 2 tyzdne? Jezkove oci 🙈 tak v centre toho snad az tolko nemaju 🤣 som zvedava...ale aj tak je to skor ako cakat kym sa chlap este len odhodlava 😋

ettella
25. máj 2020

@majka_3 @luckynko44 no nie 🙈 hneď budeš vedieť na čom ste, Môj ide do gyncare do Košíc, výsledky, že posielajú doporučene poštou.

luckynko44
25. máj 2020

@milik45 fuha..podla mna este moze byt ovu..zalezi ale ako to mavas bezne..dlzka cyklu dlzka lfazy

ettella
25. máj 2020

@luckynko44
@majka_3 dievčatá, aj tak sa snažím v sebe zmieriť s tým, že nebudem mať dieťa, tak nejak to v sebe cítim.

mirus11
25. máj 2020

@majka_3 a kde ide?

luckynko44
25. máj 2020

@ettella wau 🙈 tak to som necakala teda..ze tak dlhoo..to kym pridu vysledky tak babiku splodite 😉 to by bol ten najkrajsi pripad! ❤

ettella
25. máj 2020

@luckynko44 snáď budeš mať kratšiu čakačku na výsledky :D

luckynko44
25. máj 2020

@ettella no nie! Nevzdavaj sa ☝️ pride a bude neboj..musis verit

ettella
25. máj 2020

@luckynko44 mám svoj vek, neskoro som sa začala snažiť 😨 ale v podstate neľutujem svoj doterajší život, asi tak to malo byť 😉 snažím sa ďalej, ale som realista... veď uvidíme

milik45
25. máj 2020

@luckynko44 zvycajne okolo 20-23dc mavam ovulku a po nej teploty nad 36,8 a ovu test mi pred tym dva dni vyjde pozitivny, len minuly mesiac som pila alchemilku a neviem ci to kvoli tomu ale namiesto ovu som dostala ms na 30dc aj napriek tmavemu ovu testu, tu je graf z minuleho mesiaca, tak preto neviem na com som tento mesiac 😏

luckynko44
25. máj 2020

@ettella spravne 😘

luckynko44
25. máj 2020

@milik45 no uplne si ma dostala 🙈 toto zeby urobila alchemilka? Fuha....ten posledny graf tam by mi ovu sadla na 22dc..moj tip

milik45
25. máj 2020

@luckynko44 no neviem, mne veru asi nezapasovala, tento mesiac si davam inozitol tak neviem ci ovu teda bude alebo mam zas ocakavat ms, uz sa v tych teplotach nevyznam, tento mesiac sa mi zatial drzi teplota nizsie ako minuly mesiac a uz cca 5dni ma bolel lavy vajecnik, vzdy ked lezim

rosalie1411
25. máj 2020

@milik45 ja by som povedala, že ovulka minulý mesiac ani nebola a tento zatiaľ tiež nie.. Meraj ďalej a uvidíš.. A ak bude aj tento anovulacny, asi by som to riešila s gyn., lebo 1 cyklus môže byť aj bez ovulácie, ale ak ich je viac takých, môže byt nejaký problém.

mirus11
25. máj 2020

@rosalie1411 moja a ty ako?

majka_3
25. máj 2020

@ettella podľa mňa nikdy nieje neskoro... To ze si sa odhodlala až neskôr neznamená ze dieťa nebudeš mať... Len treba za tým ísť... Nevzdávat sa ♥️
Mne písala kamoška ktorá bola v Košiciach že výsledky sú hneď.
@mirus11 do Nitry, mali ešte jeden termín na zajtra voľný o 11 😀

mirus11
25. máj 2020

@majka_3 a do toho GynFivu ide?

majka_3
25. máj 2020

@mirus11 áno. Robí tam môj gynekológ

croxley2013
25. máj 2020

@ettella nevzdávaj sa. Ja mam 39 a verím, že ešte jedno budem mat ❤️

abigaile
25. máj 2020

@ettella čo si, takto neuvažuj 🙂 vždy treba myslieť pozitívne. Ja mám 36, svoju diagnózu a predsa som si nikdy nepovedala,že nám to nevyjde. Robím pre to úplne všetko a ty potrebuješ tiež ❤️ vyjde to!!!
Každej jednej z nás, o Tom som presvedčená!!;❤️

abigaile
25. máj 2020

@milik45 podľa mňa ani minule ani teraz si este ovulku nemala. Prečo, ťažko povedať, ale nemyslím,že ti to spôsobila či už alchenilka či inositol. Všetky tieto veci treba brať dlhodobejšie, aby si videla účinok. Nezufaj a pokračuj v meraní. Budeš vedieť, na čom si a budeš aspoň vedieť povedať lekárovi, ak by ovulka neprišla...

milik45
25. máj 2020

@abigaile Ale pred tym mesiace som ovulku mala, aj podla testov aj podla bt, teraz nechapem preco je to takto 😏

nina004
25. máj 2020

@mirus11 Ahoj ,keď ideš ako samoplátca nepotrebuješ nič,ale zaplatíš si to. Nás poslal gynekológ s vymenným lístkom a vtedy sme nič neplatili. Šli sme spolu do centra, zaregistrovali nás ,so mnou sa dohodli na HP a s manželom na spermiograme. Dokonca si mohol vybrať či prinesie vzorku z domu (dali nám skúmavku a presný čas,kedy má vzorku priniesť)alebo pôjde do miestnosti k ním. Absenciu sme mali prvý krát tri dni a druhý krát dva dni. Oba razy mu to vyšlo v poriadku. Nám teda dr. povedala ,že absencia 2-4dni. Inak už može byť viac ''poškodených" spermií vo vzorke.