Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@mirus11 dnes mi išla teplota dole.. Takže neviem. Minulý mesiac som už o takomto čase mala 37 a teraz vôbec.. No nevadí, dnes som bola na preventívke a budúci cyklus mi chce odsledovať dozrievanie vajíčok. Vraj môže byť problém v pomalom dozrievani.. Tak som zvedavá. A podla ďalšieho cyklu sa uvidí a manžel môže ísť potom na spg.
@mirus11 a tvoj graf ako?
@rosalie1411 ja podobne ako ty, ale dnes má strašne boli tak ako keď má prísť ms. Ale ja to mávam tak par dni pred MS, a teraz mam cca 4-5dni max do ms, tak u mňa zasa nič s toho. Škoda to už aj riešiť
@majka_3
@luckynko44
@abigaile baby ináč dala som si urobiť aj Amh, vyšlo mi 1,42 a gynekologička začala mudrovať, že to na môj vek veľa.... že to v mojom veku ženy s pco toľko majú...neviete o tom nič?
@ettella spanielska dedina pre mna toto 🙈
@ettella mas ho uplne v poriadku,aj ked podla tbl.taketo AMH maju zeny okolo 32-35,r.....ja nam 44r.,v oktobri som mala u svojho gyn..hodnotu 1.9 a v januari v CAR mi namerali hodnotu tusim 1,19....v priebehu poslednych 7 mesiacov som 2x otehotnela...leto 2019 kyret MA ,a teraz marec 2020 spontanny......hodnota AMH vypoveda o kvantite pritommnych folikulov v tele zeny ,nie o kvalite....napr.zena s hodnotou 0 ,5 ma amh nizke ,no jej kvalita vajicok moze byt vyssia ako u zeny s amh 2,5
A ako pise kakatulik ,zeny s PCO mozu mat hodnotu vyssiu...
@mirus11 ešte to nie je stratené.. Uvidíme o pár dní 😊 ja som sa s tým dnes tiež tak podvedome zmierila, že tak teda ok. Ak by to vyšlo, bude to príjemné prekvapenie a keď nie, nevadí. Teraz som pozitívna, ale o týždeň budem mať hlavu v smútku, keď bude biely test 😁. Dr mi dnes povedala, že netestovat skôr ako 7 dní po meškaní... Hmm, to robia asi len tie, ktoré otehotneju náhodne.. 😊
@giuli dík. Ostala som mimo keď mi dr začala o tom že podľa nej mám pco... V 38 začať točiť o takej dg, no neviem. Hormonálny profil ok, testosterón v norme, menzes celý život presný. Začínam pomýšľať o zmene lekára, nepríde mi to ok, išla som od nej ako zmoknuté kura. Pred 2 rokmi som mala amh 2,2.
@giuli meriam bt od októbra, ovu je z grafov jasná, sledujem sa aj ovu testami, tam to korešponduje s meraním teploty a zároveň zvyknem mať aj riadne bolesti počas ovulácie, preto nepochybujem že ovuláciu mávam 🙂 z toho dôvodu ma doktorka "divne" prekvapila keď nechcela brať do úvahy moje grafy a ovu testy
@abigaile Brala som antikoncepciu 10 rokov medzi 20 a 30 rokom, ale cyklus hneď naskočil po vysadení, tak ako bol pred. Chcela by som folikulometriu, ale asi si ju zaplatím u niekoho iného a nie u zmluvnej gynekologičky. Škoda, že CAR mám ďaleko, aby mi to spravili tam. Uvidím ako zajtra dopadne manžel so spermiogramom 😀
@melaniiiiia merias bt? Ak hej na 3dpo ak nie tak asi 3-4dni po pozitívnom teste.

@milik45 2 x do roka je anovulacny cyklus vraj normalny.....Pokial to nemavas pravidelne