icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuzicka27888
25. máj 2020

@milik45 2 x do roka je anovulacny cyklus vraj normalny.....Pokial to nemavas pravidelne

rosalie1411
25. máj 2020

@mirus11 dnes mi išla teplota dole.. Takže neviem. Minulý mesiac som už o takomto čase mala 37 a teraz vôbec.. No nevadí, dnes som bola na preventívke a budúci cyklus mi chce odsledovať dozrievanie vajíčok. Vraj môže byť problém v pomalom dozrievani.. Tak som zvedavá. A podla ďalšieho cyklu sa uvidí a manžel môže ísť potom na spg.
@mirus11 a tvoj graf ako?

mirus11
25. máj 2020

@rosalie1411 ja podobne ako ty, ale dnes má strašne boli tak ako keď má prísť ms. Ale ja to mávam tak par dni pred MS, a teraz mam cca 4-5dni max do ms, tak u mňa zasa nič s toho. Škoda to už aj riešiť

ettella
25. máj 2020

@majka_3
@luckynko44
@abigaile baby ináč dala som si urobiť aj Amh, vyšlo mi 1,42 a gynekologička začala mudrovať, že to na môj vek veľa.... že to v mojom veku ženy s pco toľko majú...neviete o tom nič?

majka_3
25. máj 2020

@ettella vôbec nie, ja sa tomu nerozumiem.. Mozno ostatné baby ti poradia niečo. Alebo možno @giuli by ti vedela poradiť

luckynko44
25. máj 2020

@ettella spanielska dedina pre mna toto 🙈

kakatulik
25. máj 2020

@ettella je to ok. Práveže pri PCO býva AMH standardne vyššie.

giuli
25. máj 2020

@ettella mas ho uplne v poriadku,aj ked podla tbl.taketo AMH maju zeny okolo 32-35,r.....ja nam 44r.,v oktobri som mala u svojho gyn..hodnotu 1.9 a v januari v CAR mi namerali hodnotu tusim 1,19....v priebehu poslednych 7 mesiacov som 2x otehotnela...leto 2019 kyret MA ,a teraz marec 2020 spontanny......hodnota AMH vypoveda o kvantite pritommnych folikulov v tele zeny ,nie o kvalite....napr.zena s hodnotou 0 ,5 ma amh nizke ,no jej kvalita vajicok moze byt vyssia ako u zeny s amh 2,5
A ako pise kakatulik ,zeny s PCO mozu mat hodnotu vyssiu...

rosalie1411
25. máj 2020

@mirus11 ešte to nie je stratené.. Uvidíme o pár dní 😊 ja som sa s tým dnes tiež tak podvedome zmierila, že tak teda ok. Ak by to vyšlo, bude to príjemné prekvapenie a keď nie, nevadí. Teraz som pozitívna, ale o týždeň budem mať hlavu v smútku, keď bude biely test 😁. Dr mi dnes povedala, že netestovat skôr ako 7 dní po meškaní... Hmm, to robia asi len tie, ktoré otehotneju náhodne.. 😊

ettella
25. máj 2020

@giuli dík. Ostala som mimo keď mi dr začala o tom že podľa nej mám pco... V 38 začať točiť o takej dg, no neviem. Hormonálny profil ok, testosterón v norme, menzes celý život presný. Začínam pomýšľať o zmene lekára, nepríde mi to ok, išla som od nej ako zmoknuté kura. Pred 2 rokmi som mala amh 2,2.

giuli
25. máj 2020

@ettella najlepsie urobis ,ak si zacnes sledovat ovulaciu meranim ,ovul.testami....ak mas hor.prifil ok,spermiogram partnera nie je 0 ,tak treba odsledovat ,ci dochadza k ovul.
Drzim ✊

abigaile
25. máj 2020

@ettella ja mám amh niečo cez 5. Ale tak zase po 17tich rokoch antikoncepcie a s mojou dg sa ani nečudujem...
Nespomínam si,že by som niekedy čítala, že by sa to len tak spontánne stalo,že zrazu máš pcos. Buď to máš odmalička, alebo sa to vyvolalo antikoncepciou...

ettella
25. máj 2020

@giuli meriam bt od októbra, ovu je z grafov jasná, sledujem sa aj ovu testami, tam to korešponduje s meraním teploty a zároveň zvyknem mať aj riadne bolesti počas ovulácie, preto nepochybujem že ovuláciu mávam 🙂 z toho dôvodu ma doktorka "divne" prekvapila keď nechcela brať do úvahy moje grafy a ovu testy

ettella
25. máj 2020

@abigaile Brala som antikoncepciu 10 rokov medzi 20 a 30 rokom, ale cyklus hneď naskočil po vysadení, tak ako bol pred. Chcela by som folikulometriu, ale asi si ju zaplatím u niekoho iného a nie u zmluvnej gynekologičky. Škoda, že CAR mám ďaleko, aby mi to spravili tam. Uvidím ako zajtra dopadne manžel so spermiogramom 😀

giuli
25. máj 2020

@ettella bohuzial nevidela som.tvoje grafy....ak to mas potvrdene ovu testami a aj BT, nie je o com,urcite k ovul pride.....tam najlepsie najst dr.,kt.ti bude ochotny robit folikulometriu ,aby ste trebars dobre nacasovali styk...

ettella
25. máj 2020

@giuli môžem Ti poslať IP?

giuli
25. máj 2020

@ettella samozrejme

jelka21
25. máj 2020

@ettella nadej umiera posledná...ja mam 41 a vyzera to pozivne // 😃

melaniiiiia
25. máj 2020

Myslite, že je ovulacny už pozitívny? Za koľko dni mám nasadiť Duphaston? Ďakujem 🙂

majka_3
Autor odpoveď zmazal
majka_3
26. máj 2020

Už som zmierena že nič a toto mi teraz bude robiť keď chceeeem už dostať 🤦‍♀️😒
Ma naťahuje ako gumu na trenkach 😂 aj keď viem ze nič, len brucho mam na prasknutie

mirus11
26. máj 2020

@majka_3 neboj aj mňa brucho pobolieva, včera ma tak bolelo, že som myslela, že už dostanem včera. Ale ešte mi to prišlo veľmi skoro na ms, čakám až piatok najneskôr sobotu.

majka_3
26. máj 2020

@mirus11 ja som čakala včera keď taky pokles, lenže včera ako by nič... No dnes už som riadne sfuknuta... Snáď už dnes dostanem... Som len 13dpo vždy som dostala 14-15-16 tak sama som zvedaváaaa.
Moja ty ešte nehadz flintu 😀 test si neskúšala?
Muž čo, nezobral ten termín?

majka_3
26. máj 2020

@melaniiiiia merias bt? Ak hej na 3dpo ak nie tak asi 3-4dni po pozitívnom teste.

0507
26. máj 2020

Baby, tak u mna dnes pokles. Myslim, ze zajtra ms dorazi ☹

shellynda
26. máj 2020

Dobré ránko, u mňa had stále pokračuje, ani hore, ani dole🤔

shellynda
26. máj 2020

@0507 ešte sa to môže zvrtnúť a vyskočiť 🙏... Uvidíš zajtra🍀

shellynda
26. máj 2020

@majka_3 zaujímavé ako ťa to naťahuje 😃... test si neskúšala?

mirus11
26. máj 2020

@majka_3 ved som sa tam nedovolal, ale ide dnes u nás v meste ako sampplatca

mirus11
26. máj 2020

@shellynda ale u teba test už možno by ukazal