icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

shellynda
27. máj 2020

Dobré ránko, ja dnes pokles, tak viem čo nasleduje😔

shellynda
27. máj 2020

@mirus11
@0507
@majka_3... ako pokračujete dnes 😊, čo grafy?

mirus11
27. máj 2020

@shellynda aj ja idem dnes pomaly dolu, tak do 2-3dni je tu menzes ako vyšitý

majka_3
27. máj 2020

@shellynda ach moja to mi je ľúto 😔 aleee tak nádej sa stráca až keď sa ms pusti...
Ja môjmu grafu už nechápem... Čakala som ms už druhý deň chodím s vložkou... Aj som spinila máličko včera a máličko predvčerom... A ms nikde... Začínam byť nervózna... Neviem prečo zas idem hore...

majka_3
27. máj 2020
luckynko44
27. máj 2020

@majka_3 no bodaj by to bol len ten najlepsi signal ! 😉 je ta zaujimave
@shellynda joj moja 🙈 to ma mrzi..ale co ak vyskoci 😋
@mirus11 ved si pekne horeee 🙂 super

shellynda
27. máj 2020

@mirus11 myslíš, že príde? Ešte je zavčasu a stále sa pekne drží hore😊🍀

majka_3
27. máj 2020

@luckynko44 nemyslím ze tehu.... Vždy keď spinim do dvoch hodín príde ms... Skôr hormóny... Ja som so snažením skončila... Tento cyklus do meriam a končím...
😔

shellynda
27. máj 2020

@luckynko44 no keď to u mňa ešte vyskočí, tak uverím, že už aj motyka môže vystreliť 😅... Uvidím zajtra, no ale bodaj by si pravdu mala 🙏😘

shellynda
27. máj 2020

@majka_3 veľmi zaujímavý graf🤔...zase ti to stúpa hore, tak som fakt strašne moc zvedavá ako to dopadne, keď ti aj špinenie prestalo, fakt zaujímavé 😊

majka_3
27. máj 2020

@shellynda aspoň že nemám už testy.... Takže ani testovať nemôžem...

shellynda
27. máj 2020

@majka_3 no škoda, toto by ma veľmi lákalo na test 😊

majka_3
27. máj 2020

@shellynda dnes kúpim a zajtra keď pôjde zas hore tak skúsim... Ale už neverím....

luckynko44
27. máj 2020

@shellynda velmi by som si priala aby som.ju mala 😘 !
@majka_3 ja zatial uspesne odolavam teplomeru 😋 ...som velmi zavedava ako zajtra test! Juuu

0507
27. máj 2020

@shellynda u mna je to asi jasne ☹...dnes mam termin ms

kika123kika
27. máj 2020

Babule nestracajte nadej ❤️ Pozrite ja som by som z tohoto grafu tak isto ako ani vy nemyslela nikdy ze toto je tehu graf 🙂 vooobec tak nevypada a predsa len je 🙂 a to sme pred ovu mali len 3x tutu mutu 🙈 nie vzdy treba dat na grafy 🥰🙏🏽🍀 vela stasticka vam prajem 🍀❤️

123alena123
27. máj 2020

@majka_3 velmi zaujimave, ja by som si dnes kupila test a zajtra podla teploty by som testovala 🙂

shellynda
27. máj 2020

@0507 jáj 😔a tak super ti vyzeral a aj ten pokles na 8dpo, myslela som že je to už tam...tolko pekných grafov tu teraz bolo a takto to dopadlo🤔. Ideme ďalej, aj mňa to čaká

0507
27. máj 2020

@shellynda veru, tiez som sklamana, takyto pekny graf som este nemala a to mavam celkom fajn grafy vzdy...no co uz ☹

luckynko44
27. máj 2020

Tak snad sa nam.tie ukazkove grafy ktore neskoncili ako sme si priali odmenia v novom cykle! ❤

luckynko44
27. máj 2020

@0507 🙈 toto bol graf - topka topov...ideme dalej spolu 😘

0507
27. máj 2020

@luckynko44 veru...ideme 🙂

mirus11
27. máj 2020

@luckynko44 ale test je úplne biely a aj krcok mi už mäkne, tak u mňa to vyjde, že príde ms cez víkend.

abigaile
27. máj 2020

@mirus11 tak ja sa k tebe zrejme pridám, sobota, nedeľa krámy....☹️ krcek mi už mäkne.....tento cyklus je inak skoro celý čas vysoko a mäkký... Tak teda ďalší to istí...😁

123alena123
28. máj 2020

Ahojte dievčatá, čakám od Vas nejaké krásne grafy a dve // 😊😊

mirus11
28. máj 2020

@123alena123 moja tak to budeme musieť ešte čakať asi ďalej, aspom odomna 😀, ale tento mesiac som taká, že ma to ani neako netrápi, že to nevyšlo. Už som taká zmierenia s toho. Ale ideme spolu dalej

majka_3
28. máj 2020

Dievčatá hlásim 1dc
Teplomer na čas odkladám, nejake výsledky ukázali že tak ľahko to prirodzene nepôjde 😔 ak niekedy vôbec... Ale vám držím palce a verim že keď nie teraz ale v blízkej dobe tu každá bude mať víťazný graf a test // ♥️🍀 držim vám palce 🍀♥️

tufik07
28. máj 2020

Ahojte, ja dnes takto

rosalie1411
28. máj 2020

Dobre ránko 😊 ja dnes takto..

rosalie1411
28. máj 2020

@majka_3 to mi je ľúto.. 😐 Manžel mal zle výsledky?