Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ja hlásim 1DC tiež, presne ako Švajčiarske hodinky😔... Tak ideme ďalej 🍀
@rosalie1411 ale ved ty si ako pekne hore s teplotami, test si neskúsila?
@rosalie1411
@gabinka03 drzim prstiky! Vyzera to paradne 🙏💝
U mna tiez 1DC 😬
@0507 to neni možné, baby! Tento mesiac je to zasa začarovane a bezúspešne.. 😥 Kedy to niekto prelomí? Ale verím tomu, že sa šťastie usmeje na každú z nás skôr či neskôr.. 😉
To čo je toto za mesiac 🤷♀️ Toľko krásnych grafov sa črtalo
Ja uz verim ze teraz jún už bude "štedrejší" 🙂
@123alena123 verim s tebou 😊
Damy, dnes je "krasny den", som dalsia do klubu 1DC!
@kalmak 🙈 ...uz nemam ani slov...mali by sme sa nastvat a vsetky tento mesiac ocikat palicku s vysledkom // 😋 ...🙏...krasna predstava ze?! 😘
@luckynko44 to nič, vyjde tento cyklus 🤞 ja tak verím, že v lete by to mohlo vyjsť ❤️
@luckynko44 ani nehovor!!! ide leto, nas caka prerabka, mozem veselo cvicit a chudnut a skusim tu zazracnu vec - nemysliet "na to" :D i ked netusim, ako sa to vytlaca z podvedomia, asi vyguglim 🙈
@kalmak potoom mi posli link dobra vila 😉😁
@luckynko44 hahah ano, alebo ked na to pridem, dam si to patentovat. “Ukludnite sa, prosim” 😀😀😀
@kalmak juuu 🤣🤣🤣 pobavila si maaa

Ahojte tak ja zatiaľ teplotami takto ale veľkú nádej tomu nedávam nakoľko už máme prvú konzultáciu a nejaké vyšetrenia v centre za sebou.... Ak mi príde v nedeľu menzes tak idem hneď po ňom na prefuk vaječníkov a po nich pravdepodobne začíname IVF tak uvidime