Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@gabinka03 toto vyzera viac ako nadejne! Velmi ti drzim prsty 🙌🙂
@gabinka03 veľmi pekný graf, držím palce o pár dní, nech máš krásne //čiarky 😊
@ettella to je ciarisko 😁😁 sup sup nech sa zadari 😘
@luckynko44 veď už ma 2 dni bolí brucho nenormálne, tak by sa patrilo 🙂 vždy som rada keď mi ovu vychádza na dni piatok a víkend, máme vtedy čas na seba 😂
@ettella jooj presne! Mne to snad vyjde o tyzden cez vikend 😉
@rosalie1411
@mirus11 baby ja viem, že to ide hore, ale krcek mám mäkší a úplne hore...a možno ťa teplota bola aj z toho, že som bola v noci nekludna, lebo som bola v strese....aj pred dvoma dňami... Uvidím.
Myslím,že som mala ovulku o deň skôr, tak v nedeľu ak nedostanem pani červenú, tak testnem. Aj tak si myslim, že sa mi neoplatí skôr, ani prvé mi neukázalo tak skoro....
@gabinka03 ☺ inak aj tento moj graf je z posledneho cyklu s clostillom a ponom sme mali ist na ivf.Prvy test som urobila v rano ked sme sli do car pre protokol a recepty na lieky.Namiesto receptov mi brali krv na hcg a bolo to tam☺Ja mam sice vajcovody ok no vek 38 r. zazraky sa deju treba verit 😊
@gabinka03 daj fotku testu 😊😊 a super, tak veeeelmi držím palce, nech silnie 🙏
@rosalie1411 nedá sa to od fotiť nezachyti to foto
Žienky u mňa dnes tiež pokles, tak dnes čakám pani nečakanú, ale nevadí, mam od včera choré dieťa, celu noc som nespala, lebo mal 39 horúčky, tak to mame pestré, a to mal ísť od 1.6 do školy.
@zuzicka27888 na tej poslednej foto niečo vidím, ale je to dosť slabé na 14 DPO 😐 ja som tak mala minulý cyklus a MS meskala 2 dní a nakoniec prišla. Uvidís zajtra, ale každopádne držím palce, nech zosilnie a teplota opäť vyskočí hore. 🙏🍀
@mirus11, to ma mrzí.. Nech sa malý čím skôr vylieči.. A ten pokles teploty máš asi aj preto, že si nespala, takže tou dnešnou teplotou by som sa vôbec neriadila.
@gabinka03 prosím ťa, akú aplikáciu používaš na BT? Ja mám womenzone ale v poslednej dobe akosi štrajkuje a neustále vyhadzuje chybu. Teplotu zapíšem asi až na 5ty pokus.
@zojanka minimum je vraj 10 dní, ale určite to nie je nereálne, ak je 9. Každopádne by si mohla skúsiť ju predĺžiť. Vitex na to vraj pomáha. Skus si prečítať o ňom viac. Ja som neskúšala, ja mam LF 14-15 dní..
@rosalie1411 ja som to dala prec,lebo mi to dako vela miesta zabralo....aj ked silnie ta palicka?lebo viem,ze niektore baby mali vobec druhu palicku aj tyzden po ms....ze aj v den meskajucej nemali nic....ale je mozne,ze mi pride ms,neviem....ja mavam celkovo dlhsie LF 14-16 dni...

@gabinka03 áno chápem, držím ti veľmi prsty, nech sa to podarí spriechodniť a už to vyjde 🙂