Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@abigaile woooooow, úžasné 😍😍😍😍 teším sa s tebou veľmi! Najprv nekonečný cyklus a čakanie na ovulku, ale oplatilo sa čakať toľko dní! Blahoželám z celého 💗 a prajem ti hlavne veľa zdravíčka a nech sa babo drží zubami nechtami, nech v januari/februári vykukne von 😊. Potom nás priebežne informuj 😊 a dúfam, že ťa čoskoro budeme všetky nasledovať. 😊
@abigaile gratulujem a prajem všetko dobré veľa zdravička a že v tvojom veku koľko máš rokov?
@mirus11 ja som tiež už úplne klesla.. Takže dnes, zajtra príde MS.. No co už. Dnes som ani není taka sklamaná ako bývam každý mesiac. Tiež ale zvažujem ukončenie merania a celkovo asi nebudem robiť ani ovulacne testy.. Max si budem dávať kyselinu listovú a piť Alchemilku.. Ale možno si to za pár dní rozmyslím a začnem merať.. Poznám sa 😁🤷♀️
@rosalie1411 ved to aj ja, a keď náhodou aj nemeriam, tak muž sa ma pýta, že či som nezabudla odmerať, tak ten mi to ešte pripomína. Ale tiež asi nechám len kyselinu listovú a hotovo
@gabinka03 držím palce, niekedy treba tomu aj dopomôcť.. 😊
Inak dievčatá, tento mesiac teda zasa bieda... Aspoň ze @abigaile to vyšlo 🍀🍀. Tak teda možno jún bude náš 😊 nevzdávame to!!
@luckynko44, ty už máš hádam aj ovulku, nie?
Ahojte dievcata, som zaciatocnik co sa tyka grafov BT. S manzelom sa skoro rok snazime o babatko, a tak som sa rozhodla ze vyskusam meranie BT. Je vas tu vela, ktore sa v tom vyznate😉 Rada by som Vas poprosila o radu ako sa orientovat v grafoch BT. Co hovorite na ten moj😬 dakujem krasne za kazdu odpoved🙏
@adula131 ahoj 😊 aké mávaš bežne dlhé cykly? Mne to vychádza, že ovulka bola až na 23 DC, ale uvidíš, aká bude zajtra teplota.. Bolesti si nemala?
@butterfly333 budem mat 37. Ale kedze mam celozivotne diagnozu, tak u mna je to uz dost.... 🙂
@rosalie1411
@gabinka03 take boli pekne....myslela som, ze sa ku mne pridate....skoda
Aj ked Gabinka, ty mavas tusim dlhsiu LF nie? 38,8 nie je este tak malo 🙂 a ked si mala uz aj toho ducha...
@adula131 za mna mohla byt ovulka kludne aj na 21-22 den, by to sedelo aj s vytokom a bolestou. Uvidis dalsie dni 🙂 tieto vsetky mozne aplikacie...najradsej mam asi FF, lebo vie povedat, ze kedy je co...aj ked treba sa riadit svojimi pocitmi..predsa telo je telo a apka je apka 🙂
@rosalie1411 ahooj 😊 nooo ja sa akurat vraciam s Heliosu...spermiogram ok aspon ten zakladny,moje vysstrenia okej a urobila mi doktorka aj hyfosy a vsetko vyzera dobre...vajicko mi dozrieva na pravo vraj stvrtok budem.ovulovat 😁 nikdy som na 14dc nemala ovulku..vravim jej podla testov a bazalky mam az 17 dc-ze ona by skor verila folilumetrii ako bazalke 🤣 na lutealku 10dnovu a to moje 5snove spinenie pred ms mi dala progesteron vkladat....no a sexovat 😍 ak sa nezadari tak buduci cyklus ppstkoitalny test...zeny poviem vam,strasne mi odlahlo 😊😊😊
@gabinka03 ale este nevesaj hlavuuu...36.8 nie je az taka nizka teplota 😊 jooj drzim.prstiky
@luckynko44 počuj kočka, sama si sa nahlásila do centra, alebo si mala odporúčanie od gynekologičky?
@ettella sama ako prst..nemam nervy cakat na gynekologa kym sa k niecomu odhodla nebudem rok cakat..takto ma to aspon psychicky snad da trosku do kludu ❤🙏
@luckynko44 dík za info 😘 rozmýšľam o hyfosy už dlhšie, keďže hp v poriadku, manželov spermiogram bude tento týždeň... To ti lekárka navrhla, alebo si si ty žiadala?
@abigaile @rosalie1411 ďakujem Vam velmi pekne za odpovede🙏 Kazdopadne som z toho jelen😂 asi sa vykaslem na cele meranie BT😬 to som si myslela, ze moja ovulka bola 13-14 DC. Co sa tyka mojich cyklov tak tie su vselijake hlavne nie pravidelne. Niekedy 28 niekedy az 42 dnove🤷🏼♀️A bolesti boli trosku
@luckynko44 no veru, graf bol pekný, ale posledne dni to ide dole vodou. 🙈
To ti verím, že ťa to tak psychicky ukludnilo.. Lebo po tých mesiacoch je to na hlavu fakt a už máš kadejaké myšlienky. Takto aspoň vieš na com ste a ze zdravotne by nemal byt problém.. Aj keď je ešte x rôznych vyšetrení, ktoré sa dajú podstúpiť.. Ale možno stačí fakt len takéto psychické ukludnenie a výsledok sa dostaví čoskoro.. 😊😊 Ideš aj merať bazalku ci kašleš na to?
A koľko ta to vyšlo, takto na vlastnú päsť, ak smiem vedieť?
@ettella sama doktorka navrhla ze u nich sa bezne pokracuje s hyfosy kedze je zaklad aby vajickovody boli priechodne a tym ze sme z daleka tak sme sa rozhodli ze to dame hned 😊 o 10 dni krvne vysledky ale po analyzach nam povedala ze ona nepredpoklada zeby bolo nieco zle,maximalne slabe odchylky...ak sa nezadari tak ide postkoitalny test a potom konzultacia co s nami
@rosalie1411 som rozhodnuta nemerat aj ked by ma zaujimalo kedy mi bazalka vyznaci ovu..ale v podstate je to jedno tak sa nato asi vykaslem..nemeriam tento cyklus vobec a citim sa lepsie 🤣 ....cena zakrok+odber 148..spermiogram gratis

@abigaile ja som podľa bolesti zas o deň menej aj sex viem ze bol presne deň po ovu ktorú vyznačí graf viem to presne Lebo vten deň bol muž na spermiogram takže do neho sme nemohli sexovať.... No bodaj by si mala pravdu a test ešte len ukáže to by bol pre mňa ten najväčší zázrak keď aj mne povedali ze ja už prirodzene neotehotniem..... Tebe veľmi gratulujem a teším sa s tebou presne viem aký úžasný pocit prezivas..... Ja som zvedavá zajtra na teplotu