icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

gabinka03
1. jún 2020

@abigaile no zvyknem už na 14 dpo mat ráno menzes a to som dnes 14dpo tak uvidíme

majka_3
1. jún 2020

@luckynko44 výborne, teším sa s tebou že máte všetko ok a ze už len sexovať 😂 môj ide zajtra na uro tak som veľmi zvedavá ako to dopadne... Ja už som to vzdala... Základ je ze som prestala merať... Ty sa ešte držíš že nemerias?

luckynko44
1. jún 2020

@majka_3 budem mu drzat palce..predsa pre chlapa to je des🙈 ...ani ten prefuk nie je najprijemnejsi...vydrzala som! A vrelo.odporucam..zhruba sa uz orientujem v cykle takze nepotrebujem uz teplomer,je mi takto ovela lepsie 😊 ...neboj moja bude to v poriadku a budeme sexovat dalej aj ty aj ja..do zbesnenia ..honba za babatkom 🤣🙈😘

majka_3
1. jún 2020

@luckynko44 verím, a bolelo to? Som myslela ze len sonom to pozerala... Ako sa to robí...
Noo veru ani mu to už nepripomínam 😂 🤦‍♀️

luckynko44
Autor odpoveď zmazal
domig1
1. jún 2020

@luckynko44 wau to je super 🙂 keď ste sa objednávali, povedali ste aj o aké vyšetrenie máte záujem? Keď ti rovno robil prefuk

luckynko44
1. jún 2020

@domig1 objednaval sa drahy na spermiogram ale som spomenula ze ak sa bude dat chcem ist aj ja aspon na hormonalny profil...tak ho pani zapisala na proceduru a pol.hodinku nato sme mali konzultaciu..a na konzultacii sa rozhodne co a ako dalej..klasicke vysetrenie kompletka krv a my sme dali aj hyfosy

ettella
1. jún 2020

@luckynko44 dík za info aj podrobný popis ako to robia 😆😆😆 držím palce aby vám to vyšlo 🤞

luckynko44
1. jún 2020

@ettella 😘

ereska
1. jún 2020

Ahojte žienky tak mam novinku v adopcii sme sa posunuli na číslo 8 😍😍😍😍

taily30
1. jún 2020

@ereska jeeej, super!!! Uz len krocik!! Drzim silno palce nech to ide co najrychlejsie

ereska
1. jún 2020

@taily30 ďakujem vám zienky

kalmak
1. jún 2020

@ereska velmi drzim palce ❤️ Ako dolho cakate a ake ste si dali podmienky, ak to nie je tajomstvo?

martinade
1. jún 2020

@ereska super 🙂 teším sa s vami 💗💗💗

domig1
1. jún 2020

@luckynko44 teraz to už vyjde! 🤍

ereska
2. jún 2020

@kalmak miminko do jedného roka biele zdravé a čakáme 4 roky a 3 mesiace od kedy nás zaradili do zoznamu

gabinka03
2. jún 2020

Tak už nedufam.... Už nech teda čím skôr príde nech môžme riešiť ďalej....

luckynko44
2. jún 2020

@gabinka03 ah to ma mrzi 🙈 ale neboj coskoro,verim 😘

nina004
2. jún 2020

Dobré ráno, chcela som sa vás spýtať či je podľa vás možné otehotnieť aj keď mávam plodný hlien týždeň pred ovuláciou? Alebo dá sa nejako hlien posunúť,aby som ho mala,čo najbližšie k ovulácií?

gabinka03
2. jún 2020

@luckynko44 verím aj ja ze o mesiac budem tehotná v pondelok som objednaná na prefuk a potom by sme mali začať s ivf tak verím že to vynde na prvý krát som nastavená tak a myslím pozitívne

gabinka03
2. jún 2020

Hlásim 1 DC no nevadí posúvame sa aspon ďalej iným smerom a keď to už nejde prirodzene verím že s malou pomocou to vynde na prvý krát som nastavená tak a myslím pozitívne

rosalie1411
2. jún 2020

Ja tiež hlásim 1DC.. Alebo teda, dostala som večer o 22hej, tak neviem ci mam rátať už od včera alebo od dnes.. 😁 Na 14dc mam ist k Dr

mirus11
2. jún 2020

@rosalie1411 ja by som zapísala ešte včera príchod ms, aj keď večer

mirus11
2. jún 2020

@abigaile moja no ako ty? Testy pekne silneju?

81anina
2. jún 2020

@rosalie1411 treba rátať od dnes 😊

81anina
2. jún 2020

@gabinka03 škoda super graf to bol možno bolo biochemické tehu. Tak veľa šťastia v ďalšom snažení 🙂🍀

ettella
2. jún 2020

A ja už zase vo fáze čakania 😁😁😁

ikonica
2. jún 2020

@ereska drzim prsty, nech je cim skor pri vas 🙂

anetata
2. jún 2020

ahoj, tak od dneska mi teplota troska stupla.. prikladam aj graf, co myslite dobre vyznacilo ovulaciu?? @rosalie1411 @abigaile

rosalie1411
2. jún 2020

@anetata no ja ti teda neviem, akože keď hovoríš, že bolesti boli 13dc večer a 14dc doktorka povedala, že ovulka prebieha, tak to skutočne mohlo byt 14dc. Na ten 16 DC si mala nejaké bolesti? Alebo 15dc? Je to také diskutabilné, ale vyzerá, že ovulka prebehla a je jedno ci na 14dc alebo 16dc. Teraz len čakať na pozitívny výsledok 😉😊