Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@majka_3 8 dc a mas 11mm folikul? 😊 ved to je super,zachvilku ovulujes...no ale asi to uz naozaj tento cyklus nestihnes...ja som mala tiez napravo 15mm ale 12dc 😉 ...dnes som zmerala aj ja 😑 ale len zato ze to musim odsledovat kvoli progesteronu co si mam vkladat...super moja neboj sa toho vobec! Uvidis priechodnost ,celkom zaujimave vysetrenie..a nemaj strach neboli 🙂
Baby, možno niekomu pomôže, chcem vám napísať, ako som sa cítila, kým som zistila 14dpo druhú čiarku 🙂
Na piaty deň po ovulacii som si cítila maternicu, akoby som mala svalovicu a večer ma bolela hlava
Šiesty deň tiež pocity svalovky v maternici a poobede ma palili bradavky
Siedmy deň večer pálenie bradaviek a poobede sa mi točila hlava. Dokonca som si porevala pri teenage filme😁
Ôsmy deň začal krémový hustý výtok ako pri kvasinkach, ale bez tých pocitov. Okrem toho som už pár dní cítila, že mám krcek vysoko a mäkký. Tak som sa zo srdca vyrevala, že to nevyšlo...🙂
Jedenásty deň k vytoku prišlo pichanie v maternici
Od dvanásteho dňa ma chytili kvasinky 🙈 a pichanie v maternici.
No a na 14 deň som si robila test a bol pozitívny 🙂
@luckynko44 sama som prekvapená že na 8dc už takto, lebo od včera mam bolesti a hlien 😯 tak ze by sa môj cyklus že faaaakt upravil podľa knižky 😂 vždy som mala neskôr ovu... Spomínala som ti ze asi začnem zas merať, noo ale v skutočnosti neviem 😂 keďže v deň ms som zo zúfalstva dala teplomer mužovi nech ho skova.... On skoval, ale nevie kam 😂😂😂😂🤦♀️
Dr ma dnes fakt potešil, ze tie výsledky sú není až také zlé aby to nevyšlo prirodzene... 🙏 Zas taka naaaadej...
@majka_3 vidiiis mojko! Velmi sa tesim s tebou...😊 ak si nepamata tak to asi tak ma byt..kasli na meranie..sexikuj obden do 17dc a podla mna to je tam 😉
@luckynko44 😁 väčšinou sa sem chodím pozrieť len okolo mojej ovulácie 😁. Včera som ovulovala, tak zase som tu. Ty teraz nemeráš? Ja meram ale nejaké mam moc nízke teploty. Ale tento mesiac z toho asi aj tak nič nebude. Priateľ chodí na nočné, takže v noci je v práci a cez deň je tu malý 🤦
@evi38 krrrrasna Lili 😍❤ gratulujeme,vela zdravicka Vám😘
@croxley2013 jaaj tak ty sa skryvas 😋😊 srandujem..ee nemeram len dnes rano podla dr by som.dnes mala ovulovat,uvidime..potvrdim si ovu prvou teplotou a zahadzujem teplomer naspat..aj to len kvoli progestanellu co musim po ovu zacat vkladat....ty mne to neda sem nahliadat..ja cakam s kockami a drzim im palce!😊😊 ...ale vsak uvidis ako...mozno staci malo 😉
@croxley2013 * nenahliadat
@evi38 gratulujem k malej princeznej je krasnučká prajem veľa zdravička 😘
@evi38 Evkaaaaa v poslednom case som na teba myslela, ze sa ti to kráti a ty si uz po 😍
Srdečná gratulácia, Lili je rozkošná a ako sa usmieva 😍 nadhera. Zelam rychle zotavenie a aky bol porod?
Akurat dnes som mala poradnu, som 35tt/34+0, drobec ma cca 2600g.
@taily30 ako sa ma Abi? Už zúbky su prerezané?
@julianka007 ako sa dari? Uz to mas za par dni, ze? Kolky tt si?
@zuzik5891 nieco nove? Vsetko v poriadku?
@luckynko44 no ja mam strašne málo hlienu, tak sa musíme trafiť presne. Keď sa ten coronavirus trochu ukludni sa pôjdeme asi dat vyšetriť.
@croxley2013 aha rozumiem...a mas aj potvrdene ze ho mas menej alebo si to len myslis...no vidis,ja som nevydrzala uz ani do konca korona sialenstva a skoncili sme v car
@luckynko44 nemám to potvrdene, ale tak to vidím. Tiež viem koľko som mávala hlienu keď som bola mladšia.
A čo ti povedali?
@martinade Mati.... si na rade!!!! tesim tesiim 😀
no nasa Abinka je riadna betarka, ale riadna. stvornozkuje o dusu kade tade, najradsej nahana hafanov, tak musim mat oci aj na zadku. vcera ma vitala uz po stojacky v postielke, tak uz sa driape na nohy a minule ma pohryzla a ostala mi odtlacka na prste, tak viem, ze jeden zubok dole je prerezany. huraaaa. lebo tolko co sa naslintala tak ani 10 bernardinov nie.
som v kuse v pokluse, mam pocit ze nic nestiham, zda sa mi ze je len rano a vecer a stale len rozmyslam co jej na obed a veceru pripravim 😂
ako sa ty citis? prichystana?
@croxley2013 jasne rozumiem...no my sme boli na spermiogram-ten je dobry,morfologiu este nemame...mne robili sono tam videla doktorka folikul a ze dnes mam mat ovulaciu..a urobili sme hyfosy ...mame sa snazit ak to nevyjde tak buduci cyklus mame prist po vysledky z krvi a postkoitalny test..inak hovorila ze nepredpoklada ze by krv nieco ukazala, ze zatial vuzera byt vsetko v absolutnom poriadku..tak ja sa len modlim 😊
@luckynko44 moja keď to robili tie hyfosy nemusela si mat ster dobrý ma baktérie a vírusi? Mne povedali ze to musí byť negatívne a až potom to môžu robiť. Deň predtým nasadia atb a potom ešte atb aby som nedostala infekciu...
Baby, dnes mi lekar nasadil duphik, mam ho brat od 14DC. Dvakrat som mu vravela, ze ovulujem 16-17DC a pytala som sa, ci to nezablokuje ovulaciu. Vravel, ze nie, ze urcite nezablokuje 😕 som zmatena... ake su vase skusenosti?
@martinade ahoj Mati...tak dnes som mala kontrolu pri mojej doktorke...zo spodu takmer nevidieť a cez bruško je to kôli môjej tukovej zásobe tiež nie najlepší obraz ale napriek tomu boli okamihy kedy som drobčeka krásne videla...podľa poslednej ms som 11+6tt. ...podľa ovu 11+1tt. ...a podľa usg 11+4tt. ...
Čo je zvláštne tak až teraz mi býva nevoľno čo mi zo začiatku nebolo vôbec nič...ale nevadí...ja sa z toho teším😊...doktorka smiala že pokým pojem všetky lieky a vitamíny tak som aj najedená😁...pýtala sa že či to všetko dávam naraz...a ja že nie...o piatej dávam euthyrox...o šiestej progestenalle...o siedmej pichám clexane...po raňajkách aspirín protect...zinok...vit.C...vit.D...magnézium...laktobacily...kyselinu listovú....potom na obed magnezko večer zasa progestenalle a magnezko...
Včera som bola na poslednú injekciu Igamplie tak som preležala skoro celý deň jak mi bolo nevoľno...
Pozerám že tebe sa to už kráti...😍...už sa pripravuješ na pôrod?🍀🙏😘

@luckynko44 mam to za sebou... Musím ísť na hyfosy... Dnes mi zobral ster na kultivaciu a keď bude negatívna mam sa objednať... Ach celkom mam stres s toho.. Ze sa to robí na 7-14dc no tento mesiac to už asi nestíham keďže som 8dc a výsledky budú cca o týždeň...na pravej strane 11mm folik, asi vyberám teplomer 🤣🤦♀️🤣🤦♀️
Bolelo to?😒