icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuzik5891
4. jún 2020

@kalmak určite zablokuje...mne to príde že poniektorí lekári sa riadia tabuľkami...že žena musí mať 28 dňový cyklus a ovuláciu na 14 deň...mne v CAR doktor nikdy nenasadil progesterón pokým nemal istotu že ovu prebehla...aj podľa folikulometrie a aj z krvi...držím palce 🍀😊

croxley2013
4. jún 2020

@luckynko44 tak to je super. Tak čo tu sedíš a vypisuješ keď máš dnes ovulku. Šup šup do roboty 😉

martinade
4. jún 2020

@taily30 už ta kuše? Pozor aby nevyliezla z postielky a rano by si ju nasla u vas v posteli hihihi 😍 musi byt rozkosna s tym 1 zubkom hihihi. ano som na rade o cca 6 tyzdnov ak sa drobec nerozhodne inak. Dnes som začala matersku 🙂
No chystat sa chystam, drahy mi robi sem-tam masaž hráze, tento tyzden som zacala prat a to este potrva...
Cez vikend si chcem pripravit kufor do nemocnice pre istotu. Par veci mi chyba, ale to sa dokupy, hlavne veci uz mam kupene. Izba este nedokoncena... 🙂 som zvedava kedy drahy dokončí, stale mu vecer tikam tik tak tik tak... hihihi

@zuzik5891 hlavne ze si drobceka videla. U mna zo zaciatku bola so sonom iba chvilocku, pretoze su to predsa vlny a tiez par krat povedala zedrobcek je maly, ze ho nechce sonom moc vyrusovat. Inak tiez mi zacalo byt az neskor nevolno. Hlavne ze si v poriadku, babo je, pekne rastie, to je doležité. A pripravena ba porod? Mam velky respekt, pred 3 dnami som v noci mala veeelmi silnych posličkov, az som dychat nemohla. Aj drahy sa zobudil namoje stonanie.

luckynko44
4. jún 2020

@croxley2013 aaaaa o vsetko som sa postarala 😉😊

luckynko44
4. jún 2020

@kalmak zablokuje...ja idem vkladat progestanelle,preto musim.ovu odsledovat 🙈..supluje nedostatocnost progesteronu zlteho telieska (u mna kratsia lf a niekolko dni spinenie pred ms)..cize az po ovu

eduvalia
4. jún 2020

@kalmak mne vyslovene lekarka zakazala brat duphaston skor ako pride ovu. Takze radsej az ked si budes ista.

luckynko44
4. jún 2020

@majka_3 ster a ani antibiotika profylakticky neboli potrebne,nakolko som presla jej mega podrobnou vizualnou kontrolou

zuzik5891
4. jún 2020

@martinade no tak to už inak prežívaš keď aj poslíčkovia chodila...hlavne nech všetko dobré dopadne a nech máš potom pôrod na ktorý budeš moc len v dobrom spomínať 😊
Spomínam.si že keď som čakala syna tak som.sa smiala že drobec bude z ultrazvukov svietiť ...bola som riziková a stále v nemocnici...každú chvíľu mi robili ultrazvuk...najdlhšie mi ho robil doktor v CAR...cez 6 minút ale to je ešte v pohode...a tiež sa drobčekovi ultrazvuk veľmi nepáčil ...tak krásne sa mrvil😍❤🍀môj maličký zázrak🙏
Akurát teraz mám obdobie kedy ma tlačí podbruško tak sa snažím čo naviac oddychovať...doktorka mi vravela že je to rastom maternice a tým že vystupuje z panvy vyššie...

majka_3
4. jún 2020

@luckynko44 tak super 👌 😊
Teplomer som nenašla 😀
Porad ešte kedy dat prvú myoovunelle... Dnes som kúpila... Tak v nedeľu na 11dc? To mal byť cca 17mm folik

luckynko44
4. jún 2020

@majka_3 tak daj 10,12,14...alebo 11,13,15
..mne sa skor paci 1 varianta ta by sedela mne ale tak nvm..musis si tipnut kedy asi praska folikul 😊 ..napasuj tak aby si poslednu tbl davala na ovu 😉 ..je to viac o stasti ....bomba! Muzicek dobre schovaal 😋

kakatulik
4. jún 2020

@evi38 naaadhwrny anjelik. A ten úsmev. Gratulujem zo 💓.

kalmak
5. jún 2020

@eduvalia dakujem, nebudem teda skusat..
@majka_3 ejha, tak snad budu na oboch stranach //!!
@luckynko44 ano, my mame podobny cyklus. Presne na to spinenie mi to nasadil

bla111
5. jún 2020

ahojte, ja dnes takto, test biely. MS by som mala dostať asi v nedeľu.

majka_3
5. jún 2020

Dievčatá nejak mi to nejde do hlavy.. Dnes 9dc včera na folikulometrii 11mm folik dnes mam skoro pozitívny test... Nejak mi to nevychádza... Aj hlien aj bolesti... Asi sa mam držať folikulometrie že, cize cca utorok-stredu ovu áno?
Tento mesiac nemeriam, zatiaľ 🥴

luckynko44
5. jún 2020

@majka_3 folikumetria jednoznacne neklame..ovu testom az tak neverim..ja osobne ...utorok,alebo streda..streda budes 14dc ze?

rosalie1411
5. jún 2020

@makronka_ ahoj 😊 zaujímavé jednorazové zvýšenie. Ale mohlo to ovplyvniť čokoľvek. Aši by som sa tým jednorazový výkyvom nejak nezaoberala.. Ako si na tom dnes? 😊

majka_3
5. jún 2020

@luckynko44 a ty ako teplota? 😊 Išla hore?

luckynko44
5. jún 2020

@majka_3 asi ti doktorka mala vazne pravdu...neviem..kuk graf..aj moj bielkov hlien zmizol podla vsetkeho 🙈 snad sme to stihli...takto tazko led som nemerala..ale dost vysoky skok 😁

majka_3
5. jún 2020

@luckynko44 noo výborne, tak daj zajtra vedieť co a ako 😊 🍀určite pôjde hore... verím ze ste sa trafili... 😊 ♥️

luckynko44
5. jún 2020

@majka_3 ❤❤❤...z jedneho sexu za x dni 😁 museli sme abstinovat kvoli spermiogramu..hh..joj velmi som zvedava ci to prebehlo..kazdopadne v nedelu idem na progesteron..a strasne ma zaujima ci to spinenie zmizne 😁

luckynko44
5. jún 2020

@majka_3 uz si sa rozhodla kedy vlozis prvy? 😊

kalmak
5. jún 2020

Baby, mavate niektora pred ovu jednorazove zvysenie teploty o 0.2st?
@luckynko44 mesiac, kedsom otehotnela, sme sexovali 2x... takze staci 🙂))

majka_3
5. jún 2020

@luckynko44 išiel na kontrolný? Ci prečo ste museli teraz abstinovat.. Nerozhodla som sa... Ideme na víkend do Terchovej tak som si ich zbalila, cely ten arzenál 🤦‍♀️🤣 od ovu testov až všetky vitamíny... Ach jo 🤣
Myslím ze ten progesteron ti pomôže a hneď tento mesiac sa aj za darí 😊

luckynko44
5. jún 2020

@majka_3 ee isiel v pondelok a doktorka kazala sexovat v stvrtok..v utorok nam to nevyslo a v stredu mi zabil ze chce aby jeho plavci boli co najsilnejsi tak mi dal kosom 🤣...do Terchoveeej tam som bola minuly mesiac,proste kraaasa!! 😍 arzebal mas mozes ist 😉 oddychni si a nacerpaj energiu...kiezby si mala pravdu,zlata 😘😘😘❤ co by sme zato daliiii,ze😉

majka_3
5. jún 2020

@luckynko44 🤣 tak verím ze aj ten jeden krát stačilo 😊 ďakujem... Pokúsim sa, keďže počasie nemá byť žiadna sláva, tak uvidíme no... Tuším idem pohľadať ten teplomer 🤣 aspoň do ovu nech viem kedy bola...Dr mi navrhol že môžem prísť na ďalšiu folikulometriu a môžeme dat ovitrell... Len ja neviem... Asi pôjdem na folikulometriu a potom po ovu nech pozrie ci prebehla ovu.

luckynko44
5. jún 2020

@majka_3 asi by som to tiez riesila ako ty...daj to skontrolovat aby si zbytocne nemusela dzgat do seba lieky..aj tak toho pojeme hojne 😁😍 ..ale no co uz neurobime..a ano urcite ten teplomer pphladaj a meraj len do potvrdenia ovu...lebo to dalsie meranie to je to co nas tak nici 🤣...no jeden jediny krat sakra..inokedy mam uz 8-10 sulozi za sebou 😞

croxley2013
5. jún 2020

@bla111 graf máš ukážkový. Držím palce.

ereska
5. jún 2020

@ikonica ďakujem
Gratulujem k testikom pozitívnym a Evka mala je úžasná krásne sa usmieva

luckynko44
6. jún 2020

@majka_3 ahoj mojaa..no kukaj co som rano namerala..asi ma picne! Hlupy teplomer 😁 teraz fakt netusim ci ta ovu bola alebo nie..vcera vecer som nasla bielko hlien ale uz to bolo take akoby gumene a zaklene tak sme poistili ..no a dnes som cakala vyssiu teplotu..myslis ze ak zajtra stupne rano mozem si ten progesteron sturit alebo uz pockat do pondelka? 🙈

majka_3
6. jún 2020

@luckynko44 ahooj
Noo myslím ze asi uvidíš podľa zajtrajšej teploty 😊 alebo môžeš ešte podľa krčka prísť nato či už si po ovu 😉