icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

majka_3
4. jún 2020

@luckynko44 mam to za sebou... Musím ísť na hyfosy... Dnes mi zobral ster na kultivaciu a keď bude negatívna mam sa objednať... Ach celkom mam stres s toho.. Ze sa to robí na 7-14dc no tento mesiac to už asi nestíham keďže som 8dc a výsledky budú cca o týždeň...na pravej strane 11mm folik, asi vyberám teplomer 🤣🤦‍♀️🤣🤦‍♀️
Bolelo to?😒

giuli
4. jún 2020

@mirus11 ja nejak divne 🤣,cyklus dlhy a cakam na ovul...ak nebola vcera....snad twploty pojdu hore

luckynko44
4. jún 2020

@majka_3 8 dc a mas 11mm folikul? 😊 ved to je super,zachvilku ovulujes...no ale asi to uz naozaj tento cyklus nestihnes...ja som mala tiez napravo 15mm ale 12dc 😉 ...dnes som zmerala aj ja 😑 ale len zato ze to musim odsledovat kvoli progesteronu co si mam vkladat...super moja neboj sa toho vobec! Uvidis priechodnost ,celkom zaujimave vysetrenie..a nemaj strach neboli 🙂

abigaile
4. jún 2020

Baby, možno niekomu pomôže, chcem vám napísať, ako som sa cítila, kým som zistila 14dpo druhú čiarku 🙂
Na piaty deň po ovulacii som si cítila maternicu, akoby som mala svalovicu a večer ma bolela hlava
Šiesty deň tiež pocity svalovky v maternici a poobede ma palili bradavky
Siedmy deň večer pálenie bradaviek a poobede sa mi točila hlava. Dokonca som si porevala pri teenage filme😁
Ôsmy deň začal krémový hustý výtok ako pri kvasinkach, ale bez tých pocitov. Okrem toho som už pár dní cítila, že mám krcek vysoko a mäkký. Tak som sa zo srdca vyrevala, že to nevyšlo...🙂
Jedenásty deň k vytoku prišlo pichanie v maternici
Od dvanásteho dňa ma chytili kvasinky 🙈 a pichanie v maternici.
No a na 14 deň som si robila test a bol pozitívny 🙂

majka_3
4. jún 2020

@luckynko44 sama som prekvapená že na 8dc už takto, lebo od včera mam bolesti a hlien 😯 tak ze by sa môj cyklus že faaaakt upravil podľa knižky 😂 vždy som mala neskôr ovu... Spomínala som ti ze asi začnem zas merať, noo ale v skutočnosti neviem 😂 keďže v deň ms som zo zúfalstva dala teplomer mužovi nech ho skova.... On skoval, ale nevie kam 😂😂😂😂🤦‍♀️
Dr ma dnes fakt potešil, ze tie výsledky sú není až také zlé aby to nevyšlo prirodzene... 🙏 Zas taka naaaadej...

luckynko44
4. jún 2020

@majka_3 vidiiis mojko! Velmi sa tesim s tebou...😊 ak si nepamata tak to asi tak ma byt..kasli na meranie..sexikuj obden do 17dc a podla mna to je tam 😉

croxley2013
4. jún 2020

@luckynko44 😁 väčšinou sa sem chodím pozrieť len okolo mojej ovulácie 😁. Včera som ovulovala, tak zase som tu. Ty teraz nemeráš? Ja meram ale nejaké mam moc nízke teploty. Ale tento mesiac z toho asi aj tak nič nebude. Priateľ chodí na nočné, takže v noci je v práci a cez deň je tu malý 🤦

evi38
4. jún 2020

@abigaile gratulujem, krásna správa 🙂
@eduvalia vyzerá to nádejne, gratuujem 🙂
babuľky predstavujem Vám našu Lili 🙂 narodila sa 24.5. spontánne s mierami 2780 g a 47 cm...priateľ mohol byť pri pôrode a to 21.5. mi povedali, že zodpovedá 35+3 a pôrod ešte ani omylom 🙂

luckynko44
4. jún 2020

@evi38 krrrrasna Lili 😍❤ gratulujeme,vela zdravicka Vám😘

luckynko44
4. jún 2020

@croxley2013 jaaj tak ty sa skryvas 😋😊 srandujem..ee nemeram len dnes rano podla dr by som.dnes mala ovulovat,uvidime..potvrdim si ovu prvou teplotou a zahadzujem teplomer naspat..aj to len kvoli progestanellu co musim po ovu zacat vkladat....ty mne to neda sem nahliadat..ja cakam s kockami a drzim im palce!😊😊 ...ale vsak uvidis ako...mozno staci malo 😉

luckynko44
4. jún 2020

@croxley2013 * nenahliadat

taily30
4. jún 2020

@evi38 jezis Evi, srdecne gratulujem!!! Malinka je drobcek krasny. Aky si mala porod? To vas riadne prekvapila. Dufam, ze ste obe zdrave. 😘😘

butterfly333
4. jún 2020

@evi38 gratulujem k malej princeznej je krasnučká prajem veľa zdravička 😘

ikonica
4. jún 2020

@evi38 jeeej bobulka krasna 🤗gratulujem a zelam hlavne zdravicko celej rodinke 🤗

martinade
4. jún 2020

@evi38 Evkaaaaa v poslednom case som na teba myslela, ze sa ti to kráti a ty si uz po 😍
Srdečná gratulácia, Lili je rozkošná a ako sa usmieva 😍 nadhera. Zelam rychle zotavenie a aky bol porod?
Akurat dnes som mala poradnu, som 35tt/34+0, drobec ma cca 2600g.
@taily30 ako sa ma Abi? Už zúbky su prerezané?
@julianka007 ako sa dari? Uz to mas za par dni, ze? Kolky tt si?
@zuzik5891 nieco nove? Vsetko v poriadku?

croxley2013
4. jún 2020

@luckynko44 no ja mam strašne málo hlienu, tak sa musíme trafiť presne. Keď sa ten coronavirus trochu ukludni sa pôjdeme asi dat vyšetriť.

luckynko44
4. jún 2020

@croxley2013 aha rozumiem...a mas aj potvrdene ze ho mas menej alebo si to len myslis...no vidis,ja som nevydrzala uz ani do konca korona sialenstva a skoncili sme v car

croxley2013
4. jún 2020

@luckynko44 nemám to potvrdene, ale tak to vidím. Tiež viem koľko som mávala hlienu keď som bola mladšia.
A čo ti povedali?

taily30
4. jún 2020

@martinade Mati.... si na rade!!!! tesim tesiim 😀
no nasa Abinka je riadna betarka, ale riadna. stvornozkuje o dusu kade tade, najradsej nahana hafanov, tak musim mat oci aj na zadku. vcera ma vitala uz po stojacky v postielke, tak uz sa driape na nohy a minule ma pohryzla a ostala mi odtlacka na prste, tak viem, ze jeden zubok dole je prerezany. huraaaa. lebo tolko co sa naslintala tak ani 10 bernardinov nie.
som v kuse v pokluse, mam pocit ze nic nestiham, zda sa mi ze je len rano a vecer a stale len rozmyslam co jej na obed a veceru pripravim 😂

ako sa ty citis? prichystana?

luckynko44
4. jún 2020

@croxley2013 jasne rozumiem...no my sme boli na spermiogram-ten je dobry,morfologiu este nemame...mne robili sono tam videla doktorka folikul a ze dnes mam mat ovulaciu..a urobili sme hyfosy ...mame sa snazit ak to nevyjde tak buduci cyklus mame prist po vysledky z krvi a postkoitalny test..inak hovorila ze nepredpoklada ze by krv nieco ukazala, ze zatial vuzera byt vsetko v absolutnom poriadku..tak ja sa len modlim 😊

majka_3
4. jún 2020

@luckynko44 moja keď to robili tie hyfosy nemusela si mat ster dobrý ma baktérie a vírusi? Mne povedali ze to musí byť negatívne a až potom to môžu robiť. Deň predtým nasadia atb a potom ešte atb aby som nedostala infekciu...

kalmak
4. jún 2020

Baby, dnes mi lekar nasadil duphik, mam ho brat od 14DC. Dvakrat som mu vravela, ze ovulujem 16-17DC a pytala som sa, ci to nezablokuje ovulaciu. Vravel, ze nie, ze urcite nezablokuje 😕 som zmatena... ake su vase skusenosti?

zuzik5891
4. jún 2020

@evi38 bože môj...tá je prekrásna😍...a ten anjelský úsmev...každému sa pri nej srdce roztopí ❤...srdečná gratulácia...prajem veľa zdravíčka a šťastíčka😘😘😘😘

majka_3
4. jún 2020

@kalmak ak merias bt tak nasad na 3dpo

eduvalia
4. jún 2020

@kalmak zablokuje to ovu. Odsleduj si ju a nasad na 2-3 den po nej. Boze to co je za doktora 🙁

kalmak
4. jún 2020

@majka_3 veru meriam..
@eduvalia on je prave z tych spickovych v BA .... porazi ma raz :D

majka_3
4. jún 2020

@kalmak tak urcite nasad až na 3dpo tiež keď som mala duphaston a Dr kázal na 14dc nasadila som kľudne aj 18-19dc aby som mala až po ovu.

kalmak
4. jún 2020

@majka_3 mozno spravim experiment... ze naozaj nasadim na 14DC a uvidm, ako sa to bude chovat. ak to blokne, tak dalsi mesiac az 3DPO. Uz ten mesiac hore dole... ale ako sa poznam, este si to patkrat rozmyslim, kedze som len 8DC haha

zuzik5891
4. jún 2020

@martinade ahoj Mati...tak dnes som mala kontrolu pri mojej doktorke...zo spodu takmer nevidieť a cez bruško je to kôli môjej tukovej zásobe tiež nie najlepší obraz ale napriek tomu boli okamihy kedy som drobčeka krásne videla...podľa poslednej ms som 11+6tt. ...podľa ovu 11+1tt. ...a podľa usg 11+4tt. ...
Čo je zvláštne tak až teraz mi býva nevoľno čo mi zo začiatku nebolo vôbec nič...ale nevadí...ja sa z toho teším😊...doktorka smiala že pokým pojem všetky lieky a vitamíny tak som aj najedená😁...pýtala sa že či to všetko dávam naraz...a ja že nie...o piatej dávam euthyrox...o šiestej progestenalle...o siedmej pichám clexane...po raňajkách aspirín protect...zinok...vit.C...vit.D...magnézium...laktobacily...kyselinu listovú....potom na obed magnezko večer zasa progestenalle a magnezko...
Včera som bola na poslednú injekciu Igamplie tak som preležala skoro celý deň jak mi bolo nevoľno...
Pozerám že tebe sa to už kráti...😍...už sa pripravuješ na pôrod?🍀🙏😘

majka_3
4. jún 2020

@kalmak jasne ak si odhodlaná skuus 😊
Drzim palce.. Ja som tiež 8dc 😊