icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

shellynda
8. jún 2020

Dobré ránko, ja už sa pomáličky blížim k ovulke😊.Tento cyklus mi teploty neskáču ako inokedy, skôr sú rovnako nízke čo mne sa vôbec nestáva a tiež som mala včera prvý raz špinenie uprostred cyklu😮... Začala som užívať čistý Inositol, možno tým to je🤔

luckynko44
8. jún 2020

@shellynda fiiiha! Tak toto vyzera obrovsky zaujimavo...inozitol si uz predtym niekedy uzivala? ..mne inofolic prehodil ovu az na 20dc 🙈

shellynda
8. jún 2020

@luckynko44 práveže prvý krát teraz som začala brať čistý Inositol, tak možno to mi robí také zmeny.Aj totál plodný hlien som mala už 10dc...Predtým som brala Nosifol, ale veľa čítam chváli na Inositol, tak skúšam 🤩

mirus11
8. jún 2020

@shellynda a aké dávky si dávaš toho Inositolu?

shellynda
8. jún 2020

@mirus11 2g ráno a 2 g večer, 4g sa majú denne, tak uvidíme čo to urobí 😊

mirus11
8. jún 2020

@shellynda tak som brala aj ja, ale mojemu telo akosi nič nezaberá. Už som to aj prestala riešiť, lebo ma to už nebaví.

majka_3
8. jún 2020

@shellynda aj ja skúšam inositol prvý krát tento mesiac... A nasadila som ho aj mužovi... Tiež mám rovnakú teplotu s toho mala co som merala 😊 si 12dc? Ideme rovnako 😊 tak na konci s // 🍀😊

kakatulik
8. jún 2020

@shellynda tiež užívaš ten v striebornom obale? Ak áno,ako to pocitas. Je tam taká malá oranžová naberačka..... koľko Ich pocitas do 1g? A dávaš ich zarovnane, alebo kopcove. Dík.

shellynda
8. jún 2020

@kakatulik užívam tento 😊a je tam taká malinká 0,5g naberačka, tak 4 zarovnané si dám ráno a tak isto večer.2 g ráno a večer, na deň sa má 4g...

shellynda
8. jún 2020

@majka_3 no tak to je super, presne aj ja som 12DC😊ideme teda spolu nastavené na //na konci mesiaca👍🙏

kakatulik
8. jún 2020

@shellynda ďakujem. Aj ja mám tento. No ja som si dávala kopcove a potom sa čudujem,že to mám pošramotene...🙄

kalmak
8. jún 2020

@shellynda
@majka_3 hehe baby tiez 12DC! ale teploty zatial poriadna divocina ... uzivala som prvy tyzden gynex, alchemilku aj malinik, ale po tom, co mi na 9 a 10DC mega vyskocili teploty (36.7 a 36.9!!!), som sa vykaslala na gynex a teplota klesla.. tak drzim pasticky ;)

majka_3
8. jún 2020

@kalmak a není si už po ovu? Keď vyskočila hore...

kalmak
8. jún 2020

@majka_3 to by bolo velmi skoro, ani egg hlien nebol, iba kremovy.. az teraz zacal egg. a teplota dnes 36.5..

shellynda
8. jún 2020

@majka_3
@kalmak jéj, tak už sme 3😍... Tak ideme spolu a silno dúfam, že všetky skončíme s //🙏🤗... Dosť možné, že ti teplotu zvýšil ten gynex, uvidíš ďalšie dni 😊

kalmak
8. jún 2020

@shellynda myslim,ze ano, menej je niekedy viac 🙂)

shellynda
8. jún 2020

@kakatulik áno je dosť možné, že preto lebo bola väčšia dávka

domig1
8. jún 2020

U mna to je max divne :D aspoň sa človek snaží viac aj po ovu, lebo vlastne nevie či nejaká ovu bola, dúfam, že ten gynex mi nespôsobí anovulak

kalmak
8. jún 2020

@domig1 kks to je divoke veru :/ testy si nahodou nerobis?

luckynko44
8. jún 2020

@domig1 ci pana..ale smiala by som sa keby to bol ip pokles dnes.. ze ako to dokaze zmagorit 😁😊 drzim prstyyy

domig1
8. jún 2020

@kalmak nerobím, lebo už ani nemám :D

domig1
8. jún 2020

@luckynko44 čosi, to ma ani nenapadlo :D skôr sa bojím tej anovulacie :/ uvidíme 😄

kakatulik
8. jún 2020

@shellynda asi áno,lebo mne aj inofolik na začiatku posunul ovulku. Teraz som ju tuším áno nemala ....

luckynko44
8. jún 2020

@domig1 vidis a mna to napadlo 😋😋..ziadny anovulak neboj..ak tak sa ti to len posunie,verim tomu

shellynda
8. jún 2020

@kakatulik Inofolic som skúšala tiež a aj mne trochu posunul ovulku najprv.Ty máváš problémy s ovulkou často?

kakatulik
8. jún 2020

@shellynda ani nie,iba keď začnem niečo nové,alebo keď som užívala Letrozol.....

0507
8. jún 2020

@majka_3
@kalmak
@shellynda baby, aj ja dnes 12DC 🙂

shellynda
8. jún 2020

@0507 no super😍tak nás je už dosť a možno sa ešte niekto pridá 😃... Júj, už nech to niekomu vyjde 🙏a najlepšie všetkým 👍😉
@kalmak
@majka_3

rosalie1411
8. jún 2020

Vy ste sa všetky dohodli ci co? 😊 Ja dnes ešte len 7dpo a ovulku mávam aj tak neskor.. Ale som zvedavá ci tento mesiac zvládnem nemerat. Zatiaľ sa držím. 😊

0507
8. jún 2020

a dnes uz aj pozitivny ovu test a tak mozno aj ovu...vy ste ako na tom?