icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

luckynko44
6. jún 2020

@majka_3 🙂 jooj prave kvoli tomu som bola happy bez teplomeru 🙂 uz vyletujes?

pasikavamacka
6. jún 2020

Ahojte zeny, spytam sa aj tu lebo vidim ze sa vyssie riesilo nieco podobne. Vo stvrtok 21DC na sone hovorila dr.ze dominantny folikul uz zacina praskat ze ma naruseny obal, mame ist na to. Od druheho dna som mala brat progesteron. Nezacala som ho brat, chcem mat istotu ze ovulacia prebehla, cakam uz 2 dni a teplota stale predovulacna 36.3 tak stale nebola este ovulacia? Aj ked hovorila stvrtok ze uz ide prasknut? Neviem ci sa este snazit :D hlieny, vytok uz skoncili. Duphaston pockam kym teplota vystupi. Dakujem za vase rady, vy sa vyznate 🙂

pasikavamacka
6. jún 2020

@luckynko44
@majka_3 vidim ze sme tu viacere, aj ja som bola v car, cakame na krvne testy, priatel mal zakladny spermiogram ok, ale chceme dat spravit aj DNA halosperm, vo stvrtok ideme po vysledky. Ten postkoitalny hlien mi idu robit buduci mesiac.

luckynko44
6. jún 2020

@pasikavamacka ahooj...tak my sme natom podobne 🤣 podla vypoctov som mala vo stvrtok mat folikul 21mm a udajne ovulovat..ale ani srnky netusia..stvrtok 36,28 v piatok 36,54 a dnes 36,51 tak budme mudry 🙈 kazala mi od nedele vkladat vraj uz urcite budem po...postkoital caka aj mna buduci cyklus ale my ideme po vysledky az vtedy..vraj nemusime chodit zbytocne skor..snazilkujete dlho? Ten halosperm ame chceli aj my ale zatial sa netvarili ze treba tak pockame 😊 hlavne ze sme sa uz niekam aapon pohli

pasikavamacka
6. jún 2020

@luckynko44 ake mavas poovulacne teploty? u mna od 36.8 je poovulacna teplota.
pisali mi vedla, ze teplota sa moze zvysit aj par dni po ovulacii, ze nereaguje ihned. Len potom cela appka FF nevychadza, lebo ta vyznaci ovulaciu az po zvyseni teploty. My sa snazime rok a pol, vek 37. Boli sme v CRM BB. Ty si kde bola a kolko sa snazite?
priechodnost vajcovodov mi nejdu robit, lebo som bola na laparke v auguste a tam mi to robili

majka_3
6. jún 2020

@luckynko44 anoo, práve sme vyrazili... 😊
Ja som dnes zmerala teplotu, 36,22 takú nízku som už dlho nemala... 😊

luckynko44
6. jún 2020

@pasikavamacka ako kedy ale zvacsa 36,67 mala som uz aj 36,54 tazko povedat ale asi bude nieco natom aspon u mna ze to ide hore postupne...a doktorka tiez moc nie je velmi nadsena z bazalky ze skor veri folikulometrii 😁 my sa snazime zatial iba nieco cez pol rok..ja som ale chcela vysetrenia a isla som do car na vlastnu ziadost a hlavne kvoli spermiogramu partnera..ja mam 31

luckynko44
6. jún 2020

@majka_3 super tak uzivajte! My sme na ceste do tatier 😊😍 taky mini vyletik aj so psikom 😉...vo stvrtok som aj ja mala 36,28 to sa mi este tiez nikdy nestalo 🤣

majka_3
6. jún 2020

@luckynko44 tak užívajte aj vy vyletík 😉

domig1
7. jún 2020

Baby, užívate/užívali ste niektorá gynex kvapky? Inokedy ovulacia 14DC, myslite že už bola? Mala som bolesti pravého vaječníka 10-11dc, aj hlien, tak teraz neviem, ale graf totálne iný oproti predošlým, vtedy mi po ovu vždy teplota vyskočila do nebies a toto ma iba mätie 😁

bona69
7. jún 2020

@domig1 áno užívala, mesiac na to boli//

rosalie1411
7. jún 2020

@domig1 vyzerá, že ovulka už teda prebehla.. Aspoň budeš kratšie čakať 😊😊 Držím palce 😊

pasikavamacka
7. jún 2020

@domig1 uzivala som davno, uz nie. Nie som fanusik takych doplnkov, kde je 20+ roznych bylin, bylina ktora jednej moze pomoct, druhej moze ublizit. Pri endometrioze a PCO su byliny ako datelina, jarabina, alchemylka zakazane a gynex nieco z toho obsahuje. Takze ak ti rozhadze cyklus, nebude to pre teba asi.

domig1
7. jún 2020

@rosalie1411 uvidim podľa teplôt najbližšie dni či sa označenie ovu nepresunie na neskôr, ale teraz už nič necítim, žiadne pobolievanie, tak celkom tomu aj verím, ďakujem 🍀

domig1
7. jún 2020

@pasikavamacka nemám tieto spomínané problémy, ovulaciu som mávala 14DC a cyklus 28dc, tak snad som v poriadku, chcela som to len skúsiť jeden max dva cykly, keď je to toľko ospevovaný produkt, neočakávam od neho zázraky 😊

luckynko44
7. jún 2020

@domig1 tak to je vazne matuce 🙂 ..podla mna ovu prebehla a mas to pekne poistene,super..mozno toto je vitazny! Aj ked matuci..drzim palcee 🌹

domig1
7. jún 2020

@luckynko44 ďakujem, stále nemerias? 🙂

domig1
7. jún 2020

@bona69 aj si merala BT popri užívaní? 🙂

luckynko44
7. jún 2020

@domig1 dnes som dala.posledne meranie a nasadila progestanelle...uz odlozim.teplomer 🙂

domig1
7. jún 2020

@luckynko44 super, verím, že vám to vyjde, čiže dnes si cca koľko dpo?

luckynko44
7. jún 2020

@domig1 ja vobec netusim..🤣🙈 a dakujem 😘😘🌹

bona69
7. jún 2020

@domig1 áno merala, ja som brala spolu s vitexom

majka_3
8. jún 2020

@luckynko44 moja na tvoj draf mi ovu sedí na 15dc. 😊 Každopádne sa nechaj prekvapiť 😊
Dnes ako teplota???
Ja mam dnes za sebou druhé meranie... 😊

luckynko44
8. jún 2020

@majka_3 dobre ranko draha 🙂 ..myslis ze 15dc?! No uz to jedine ostava na prekvapenie ako pises 🤣 ..ja som uz nemerala..ani zrejme nebudem..zatial mi to takto vyhovuje nie som az v takom strese...uvidime 😊....ako pozeram naozaj si v nizsich teplotach ako zvyknes..uu som zvedava ako dalej 😉

majka_3
8. jún 2020

@luckynko44 dokonca som čakala inu teplotu dnes, keďže som mimo domu. Ale som rada ze je dole 😊 Skúsim sa zajtra objednať na folikulometriu...
Jasne keď si viac v kľude nieje o čom,ja ešte skúsim asi do ovu a tiež to nechám tak 😊
Progesteron si nasadila včera?

luckynko44
8. jún 2020

@majka_3 aj ja by som skusila, budes 14dc a aj folikul by mal byt uz pekny velky,na prasknutie 😉! myoovunelle si uz pouzila? Meranie je skvele na potvrdenie ovu,to je jasne ale dalej to uz len stresuje...ano mojko uz idem vladat 3tiu tbl..neviem co od toho cakat...snad mi nezacne harasi z toho hh..ozaj este som rozmyslala zvysuje takto uzivany progesteron teplotu?

majka_3
8. jún 2020

@luckynko44 ano môže ti trosku skreslit teplotu, ale ze by nejak moc to nie... Tak vidíš, nemeraj 😊
No jasne dala som si v sobotu prvý, dnes dám druhý.... Neviem co od toho čakám 🥴 nikdy som nemala problém s egg. Ešte skúsim dnes ovu test, keďže ešte nebol včera pozitívny...

luckynko44
8. jún 2020

@majka_3 juj super si to nacasovala 😉 tajne som dufala ze takto daas..tfuj tfuj nech to vyjde! Tak nie je to len o egg,hlavne vhodne ph a prostredie pre rybicky 😊 vsak clovek nikdy nevie..ja uz doma nemam skoro ziadne testy..len jeden tehu max a clearblue digital 🤣 zmenila som styl 😉😁

majka_3
8. jún 2020

@luckynko44 😊 to je najlepšie nemať.. 😊 Ale ja som takú drasticku zmenu neurobila 🤣
Práve som dostala info, o chvíľu budem dvojnásobná krstná ♥️

luckynko44
8. jún 2020

@majka_3 ❤ ooo krasne! Gratulujem krsnaaa 😘🌹