icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

naty1987
9. jún 2020

@mariska1989 výpady to že valentín bude fakt plný lásky a radosti 😃
@majka_3 ďakujem mojko silno dúfam že to bude dobre a ty sa čoskoro pridáš

Baby zlate silno vám držím palce aby ste si našli každa tie vytúžené ciarky nech je jún plný takýchto testikov

butterfly333
9. jún 2020

@majka_3 bola si u breštanskeho? To isté sa stalo mne minulý rok tiež mi tvrdil že je už po ovu no vtedy som merala bt a bola dole. Ovu bola až neskôr o pár dní. Takže tak.

majka_3
9. jún 2020

@luckynko44 myslím ze ms príde až po dobrati progesteronu... Teda ja mam tak skúsenosť 😊 takže v pondelok nečakaj a vlastne už aspoň 9 mesiacov ju nečakaj 😉
@anetata noo veru máš to zaujímavé... Ale no tak skus dôverovať gyn. Keďže folikulometria je asi presnejšia ako teplota či testy..... Skus test 😊 🍀
@butterfly333 vaaazne? Mladý?
Si ma teraz zaskočila... Odborník? Fuuha...
No mam aj kŕče dole... Tak uvidím ako zajtra teplota... Lebo veď najpr mi tvrdil ze folik na pravej strane a o 5dni že na ľavo prebehla... Noo zatiaľ aj podľa hlienu vyzerá ze áno práve je ovu aj bolesti mám. .. Ale tak vôbec som nemala Pozitívny ovu test... Som zvedavá na teplotu zajtra...

butterfly333
9. jún 2020

@majka_3 no vidíš tiež som to tu riešila na MK.

luckynko44
9. jún 2020

@majka_3 ale mas pravdu..necakam ms 🤣😘 ...ale keby predsa tak.pride mi hned dalsi den alebo par dni? Ako to mas ty?

domig1
9. jún 2020

U mňa na porazenie 🤦‍♀️😁, minule 14DC ovu, ja tomu nerozumiem 🤷‍♀️ Je možné byt po ovu a mat tak nízke teploty? Aspoň vidím, že ten gynex nie je len placebo 😁

luckynko44
9. jún 2020

@domig1 tak toto je priam zahadny graf...skor to vyzera ze ovu nebola...ale tak nie vzdy teplota reflektuje skuotcnost

majka_3
9. jún 2020

@luckynko44 do 5dni mi príde od poslednej tabletky. 😒
@butterfly333 a bol to mladý ci starý Dr. To ma zaujíma...

luckynko44
9. jún 2020

@majka_3 jezkove oci tak.to sa nacakam jak na spasenie 🤣 juuuu

majka_3
9. jún 2020

@luckynko44 to anoo, ale zas na druhej strane Všetko tam dole potrebuje svoj čas...cize aspoň ti predĺži lf 😊

butterfly333
9. jún 2020

@majka_3 bol to starý

majka_3
9. jún 2020

@butterfly333 no ja som mala mladého a tomu asi viac verím... Keďže pracuje v NR.

bibkapipka
9. jún 2020

ahojte dievcata, myslite si, ze ovu bola na 17DC? Meriam len druhy cyklus, tak som z toho este trochu zmatena. Bola som aj na folikulometrii, predpoklad ovu bol 16 alebo 17 dc. Ale co ta dnesna teplota? Nie je nejaka nizsia, ako by mala byt?

nina004
9. jún 2020

@bibkapipka Počkaj ,čo bude ďalšie dni,ale podľa mňa ešte ovu nebola.

butterfly333
9. jún 2020

@majka_3 aj ja tiež chodím do gyn five v Nitre k nemu no na vklad ideme do Brna.

bibkapipka
9. jún 2020

@nina004 mne to pride velmi divne, ale minuly ttzden v utorok som mala 15mm folikul, tak podla toho uz musela byt.

domig1
9. jún 2020

@luckynko44 ja si tiež myslím, že nebola, ale pozitívum gynexu je, že som úplne kludná, až tak ma to nevytáča ako minule cykly a ako bonus, nemám bolesť pŕs vôbec celých 17dni, dúfam, že to nezakriknem 😁 takze niečo to robí s telom, ak aj nie tehu, tak tie PMS mi úplne odstránil, zatiaľ 😊 skúsila som ovu z činy, tak neviem či sa ovu blíži alebo vôbec nebude 🤷‍♀️

domig1
9. jún 2020

@luckynko44 je to záhada to ženské telo, lebo ja som mala veľa plodného hlienu a bolesť pravého vaječníka 10-11dc, teraz pociťujem len trosku podbrusko, žiadna bolesť, ten 10–11dc ma ten vaječník bolel fakt dosť ako nikdy, tak neviem, čím to mohlo byt, potom to už prestalo. A hlien mávam stále, nikdy nemám pocit sucha...tak sa to u mna ťažko hodnotí 😁

domig1
9. jún 2020

@bibkapipka ak zajtra pôjde hore, tak asi bola ten 17dc 😊

bibkapipka
9. jún 2020

@domig1 dakujem, dost ma zmiatol ten pokles dnes, som v tom novacik 🙂 ide mi aj o to, ze po ovu mam nasadit progesteron, tak potrebujem vediet, ze prebehla. cakam do zajtra.

domig1
9. jún 2020

@bibkapipka ešte keď ti aj dr povedal odhad a máš to aj potvrdené teplotou a ovu pain, tak si myslím, že bola..drzim palce, pre istotu dnes poistite, ak bude čas a chuť 😊

gabinka03
9. jún 2020

@luckynko44 ja mam všeobecnú poisťovňu a ta schvaľuje žiadosti ihneď takže hneď môžeme ísť na to čaká sa len na MS už aj injekcie mam v chladničke

luckynko44
9. jún 2020

@gabinka03 juj super moja! 😘 dobre to dopadne urcite

luckynko44
9. jún 2020

@domig1 fuuu ci pana kukurica....toto je fakt zvlastne...bud ovu nebola alebo bola 10-11 ...tesim sa tomu ze pms nemaas ze ti to pomohlo,to je uzasne a pozitivne ! 😊 nic mojko tak ideme cakat...ostro ta sledujem 😋

gabinka03
9. jún 2020

@luckynko44 ďakujem pekne ja v to verím že to hneď vynde a som nastavená úplne pozitívne to ze to nemusí vynst si ani nepripúšťam

luckynko44
9. jún 2020

@gabinka03 velmi spravny pristup! 😊 🙏

evita2176
9. jún 2020

@gabinka03 to mi je luto ale zaroven vies ze coskoro uz mozno bude rast v tebe mala fazulka😍😍

domig1
9. jún 2020

@luckynko44 aj ja teba 😁😎

nina004
9. jún 2020

@bibkapipka Počkaj ako bude vyzerať teplota zajtra. A podľa toho by som nasadila alebo nenasadila progesterón. ;)

bibkapipka
9. jún 2020

@nina004 dakujem, uvidime co rano. a nevies nahodou, ci progesteron zvysuje bt?