Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@attraversiamo vieš, ono aj keď sa presne trafíte do ovulky, ešte to nie je záruka, že to aj vyšlo...mnohé to tu takto praktizujeme a napriek tomu to nejde, v jednom cykle je vraj šanca otehu len 15%, strašne málo....
Ahojte kočky...
Tak ja stale rovnako, nic nove pod slnkom, test zasa negativny...
http://www.fertilityfriend.com/home/adamnela
Tak spermiogram absolvovany a nejakych 20 min. budem volat kvoli vysledkom, tak som zvedava...
@sjuzan77 srdiecko cele ma to moc mrzi, ale asi Ti bude fakt najlepsie sa odovzdat do ruk nejakeho CAR, aby urobili vsetky mozne vysetrenie a zistili preco sa to deje...Posielam Ti vela vela energie...
@zuzulienocka77 nadherne babtko male...gratulujem a super, ze je vsetko ako ma byt 🙂
@zuzulienocka77 jaaaaaj...naaadhera...jak si tam hovkaaaaaaaa....
@katkatonkova brať kyselinu listovú spolu s femibionom je zbytočné, nakoľko on kys. listovú obsahuje, tak aby si to s vitamínmi neprehnala, to tiež nie je dobré, brať také konské dávky 🙂 v pohode stačí jeden produkt
@mawiya neviem či sú ruské, skorej by som povedala, že francúzske, oni robia aj tie maste cicadarma a iné cica veci, tak uvidíme, hádam to pomôže hojeniu, len furt mi nejde do hlavy, prečo mi povedala že o pol roka možná gravidita....či myslela, že ak by sa zle hojilo alebo že či si nepomýlila 6 týždňov a 6 mesiacov, lebo všade čo čítam a čo mi kto povedal, tak že čakali len 6 týždňov, ako šestonedelie a potom hurá na vec....no veď uvidíme, radšej aj počkám, hoc už budem stará koza, ale čo už 😀
@zuzulienocka77 jééééj krásna fotečka, ako si tam malô hovie 🙂 super, teším sa, že je všetko ok a tiež prajem malému prvorodencovi všetko najlepšie k narodeninám, hlavne nech je zdravý a poslúcha maminku 🙂
@lenna71 ja som mávala vyššie teploty a hlavne nad 37 keď som brala inofolic, ale aj teraz niekedy vyskočím vyššie, ono je to individuálne, niekto ani v tehu nemá takú vysokú 🙂 ale tak, ja by som už testla, vyzerá to pekne 🙂 a to, ako niekto otehu "náhodou" to nechápem ani ja, ale vidíš, koľko je takých prípadov....
@attraversiamo hm, no na 12 dpo už by malo niečo byť vidno....no kým MS nedošla, dobre je, nádej furt existuje 🙂
@petra212 je to v pohode, ja mám počas FF aj 36,5 veselo 🙂 stránku ani ja nepoznám, ale vyzerá celkom pekne, hlavne že je ružová, to ma hneď nadchlo 😀
@senta_sofia ty máš výročník? to aby som ti kus svadobnej torty poslala, máme ešte v mraziaku z našej svadby, že by si zaspomínala 🙂 veľa ďalších rokov na spoločnej ceste vinšujem 🙂
@adamnela nechápem, teplotu máš tak super vysoko a furt nič??? ešte je možné, že ovu bola niekde na 33 dc a to si potom 11 dpo, tak ešte počkaj, že čo to bude z toho, aj keď ste práve vtedy sexík nemali, ale aspoň či ms dojde na čas a aká bude dlhá LF 🙂 spg ako? už si volala?
@sjuzan77 Zuzanka, je mi to celé ľúto a som smutná s tebou ☹ veľmi som tomu verila, že v nemocke ťa dajú dokopy a bude dobre....žiaľ...ale ako vravíš, choď radšej do CAR, verím, že bude starostlivosť lepšia a tiež vyšetrenia sú predsa len viac špecializované ako u bežné gyn. Silno držím palce, aby bolo tomu už koniec a svojej malej krásnej dcérke si ešte mohla dať súrodenca, držím palce a budem rada, keď sa k nám vrátiš, sme s tebou a nemusíme sa baviť o tehu, ale o bárshocičom, minule sme dokonca rátali trojčlenkou alebo veršovali, takže diskusii sa medze nekladú....bojuj!
@rybkaa Ja si tiez hovorim ze to moze byt aj infolicom ale brala som ho uz aj min cyklus a nad 37 som sla len raz.skusam aj krcok zatial je tvrdy a skor dole ale tak moze to nieco znamenat aj nemusi.testnem v pondelok ak nepojdem dolu s teplotou..nechcem popredu stresovat.uz som si tym ze cakam az do ms usetrila zopar testov 😅
@adamnela pochopila som 😀
ono nejde o to, či bývaš chorľavá alebo nie, nejde o to, či zaťažuješ štát alebo či máš vyčerpaný nárok na operácie, ide o to, aby si sa zmestila do poradovníka operácii, keďže nemocnica má na mesiac stanovený počet operácií, koľko ich môže vykonať, schválenie trvá mesiac, tak preto sa pýtam, že či už o to tvoja dr. požiadala alebo bude čakať na ms a potom požiada, lebo však dovtedy môže dôjsť aj ďalšia ms....
@rybkaa vcera sme mali vyrocie 😉 jaaaj, ze kus svadobnej torty, to si sa ozaj nedavno vydavala, ked este tortu v mrazaku drzis 😀
@rybkaa jaj..jasné..No ona to posielala uz ked som tam bola pred dvoma tyzdnami na ten ster. Ale teraz mi akurat prišiel mail z Dovery, ze Nemocnica, kde mam ist na zákrok im poslala nejake neúplné alebo chybné tlacivo a ze ti s nimi a s mojou dr. riešia. Ma porazí ak sa to bude takto naťahovať.. Takže to musia asi posielat nnanovo a ja som takto stratila skoro 2 týždne zasa..
@zuzulienocka77 tesim sa s tebou, ze je vsetko v poriadku a hor sa do druheho trimestra 😉
@senta_sofia hej vo februari len 🙂
baby.... ako to napisat...... budem sa vydavaaaaaat 😀 Kedy neviem, ale je mi to jedno, kludne aj zajtra a v teplakoch! 😀 Ach, slzy mi tecuuuuuu....... Muz mojho zivota si ma chce vziat....krasny pocit
@zarzisia gratulujem 🙂
@zarzisia gratulka obrovska 🙂 Velmi sa s tebou tesim 🙂
Inak neviem ci som vam to uz pisala, ale budem druhy krat krstna...Na jednej strane sa velmi tesim, to je jasne, bude to majovciatko 2015 na druhej strane po tom velmi tuzim aj ja...Dufam, ze nam bude vsetkym dopriate, lebo si to naozaj vsetky zasluzime 🙂
@adamnela zlatik budeš mamina čoskoro a len dobre je, že krstniatko bude o dva tri mesiačiky staršie, aspoň si budete môcť veci posúvať. 😀 ale viem ako sa cítiš. mne počas týchto troch rokov, čo sme sa snažili, otehotneli 4 kamošky. 5 kolegýň a ešte aj šéf mal dvojičky. ako priala som im, ale tá túžba ma žrala. neboj nič, čoskoro bude mimi v brušku.
@zarzisia gratulujeeeem a tesim sa s tebou 😵
@zarzisia gratulkaaaa 🙂)) vidis, kolko modrych druzic budes mat 😀
@senta_sofia @zarzisia tak urobíme prepadovku na svadbu. kokos musím nejaké modrie šaty kúpiť. 🙂
Ahojte 🙂
Vcera sme dosli domov z nemocnice, maly bez slepeho creva.
Dnes som mala testovat, ale bojim sa, radsej zajtra, podla teploty, ak sa ms nespusti do rana 🙂
www.fertilityfriend.com/home/kukku

@zuzulienocka77 jejdaaaaaaaaa krásny ste. nádherný obrázoček. gratulka. to ste už aj poriadne veľký. juj moje zlatíčko držím palčoke, nech aj naďalej takto krásne rastiete