icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

mariska1989
10. jún 2020

@naty1987 tak až sa už máš svoju lásku .anjelik poslal a vedel kedy má poslať súrodenca 😊 pár krát som si spomenula na teba že či už čakáš znova alebo nie

gabinka03
10. jún 2020

@butterfly333 ET ti nevyšiel??

kalmak
10. jún 2020

@luckynko44 pocuj, ty si teraz vkladas progesteron, ze? Zacala si den po ovu alebo v den ovu? Mne kazal na 14dc, co je dnes, ale ovu bude az 16-17dc ... preto dumem 🤷‍♀️😀

luckynko44
10. jún 2020

@kalmak mne vyratala doktorka ovu na svrtok..vyzera to tak ze sa trafila..ale ak aj nie tak mne kazala vkladat od nedele..cize 15dc ovu tak na 18dc rano som zacala..urcite az po ovu!

butterfly333
11. jún 2020

@gabinka03 nebola som na ET. Na Ket idem prvý krát s DE.

nina004
11. jún 2020

Teplota sa začína šplhať hore... 🙂 Idem dnes na krv ,tak si nechám nabrať aj progesterón.

majka_3
11. jún 2020

Taak som spokojná 😊 testy predsa nič neznamenajú a Dr mal pravdu ze vidí ovu

luckynko44
11. jún 2020

@majka_3 juuuu parada!!! Vidiis tusila som to...normalne sa usmievam na mobil 😁 ..uz mozes ist do kludu a testy do kosa

kika123kika
11. jún 2020

@naty1987 no tak to je super tak teda dlho v praci zase nepobudnes co? 🙈 ale nevadi pekne si budes uzivat klud a tehotenstvo 🥰 a ako si zistila ze si tehu? Neprisla ms?

kika123kika
11. jún 2020

@giuli dakujem moja 🥰 a ty co ako sa mas ako pokracujes? 😊

gabinka03
11. jún 2020

@butterfly333 tak držím palce

butterfly333
11. jún 2020

@gabinka03 ďakujem podobne

luckynko44
11. jún 2020

@nina004 supeer...ovu mas potvrdenu v ten den ako mas na grafe? Nemohla byt skor? Mas tam pekny skok hned na 34dc...v porovnani s predovu teplotami si dnes krasne vysoky iuz 😊 drzim prstyyy...mas pocit ze progesteron hapruje? Ja dnes 7dpo a spinenie nikde normalne som v soku z toho vkladajuceho progesteronu..aj ho celkom zvladam..len tretie rano ma prezenie stale a potom uz ok..nvm ci to suvisi,ale az tak mi to nevadi 😁

giuli
11. jún 2020

@kika123kika ahojj...od potratu sa mi nejak predlzuju cykly...uz som 37dc a ovulka este podla vsetkeho nebola....tak cakam a meriam🤪

shellynda
11. jún 2020

Dobré ránko, u mňa už ovu prebehla👍. Poistené máme dobre😉, tak už len čakať ako to dopadne 🙈😃... Tak si myslím, že to špinenie čo som mala na 11dc bolo predca len ovulačné 🤔 a teda som asi 3 DPO

luckynko44
11. jún 2020

@shellynda vyzera to great 🙂 ! A teraz sup sup hore 😉 a cakat v klude presne ako pises 🌹

shellynda
11. jún 2020

@luckynko44 už sa teším moja na lovenie duchov za chvíľku😅🤗

shellynda
11. jún 2020

@majka_3 super, tak už máš po ovu 😃, už budeme len čakať. Ja som mala teraz ovu skôr ako inokedy, asi kôli inositolu 🤔

kika123kika
11. jún 2020

@giuli fuuha a kolko Dnove si mala? A neberies nic na upravu cyklu?

mirus11
11. jún 2020

@shellynda no neviem ci to bolo kvôli Inositolu, lebo ja keď som ho brala, tak som ovu mala ešte o deň neskôr ako inokedy. Ale držím vám žienky všetkým prsty, aby vám to každej vyšlo, u mňa tento cyklus nič, lebo dnes my muž zapotil, že bude víkend vonku aj ten ďalší, a tým pádom nic s toho, keďže ovulka vychádza na budúci víkend. Tak som to tento mesiac aj zabalila. A veru neviem ci ma aj zmysel ďalej merať BT.

shellynda
11. jún 2020

@mirus11 no ja som si myslela, že kôli tomu, lebo som ho začala užívať teraz prvý cyklus a takto skoro ovu🤔? Inak mám 14 DC, ale aj 17DC som už mala... Júj, ale tak ak bude ťuťu-muťu pred aj po, tak sa kľudne môžte trafiť 👍😃. Len to ešte nevzdávaj🍀

majka_3
11. jún 2020

@shellynda no super ze prišla skôr 😊
Ja som 2dpo takže testujeme 😉😀🍀

naty1987
11. jún 2020

@kika123kika vieš čo teším sa že aj budem doma 😁 je mi jedno či budem vracať alebo čo nech je hlavne fazulka ok.🙏.. A ako som to zistila : vieš čo pozerala som si kalendár že kolky som deň lebo netušila som kedy mala ms vôbec prísť 😁 ...Ja si sem tam píšem ako mi je, hlien a tak a aspoň mám prehľad že čo robí moje telo lebo sama nemám šajnu aký mám cyklus 😁🙈 . No a podľa appky som mala mať ms 3.6 ale podľa hlienu co bolo asi ovu až 6.6 lebo LF mám 14dni.bolo 3.6 a nič tak skúsim test ale bol biely ale mala som taký pocit že som tehotná taky vnutorny pocit ešte som si vravela sama sebe že mi už šibe s toho 😁😂 ale ako ms neprišla ani 5.6.a necítila som sa na ms a už som trošku cítila prsia a v ten deň v praci som si kúpila obed a strašná chuť na olivy tak mi prebehla myšlienka že som vážne tehotná tak ráno 6.6.v deň ms ktorá neprišla boli slabe ciarky a dnes 18dpo už takéto silné 😍

luckynko44
11. jún 2020

Tak babulku ja takto..aspon som kus vysla hore

naty1987
11. jún 2020

@majka_3 ver svojmu telu predsa ovu testami nemusi vystihnúť ten čas kedy je LH najvyššie držím silno palce určite to vijde 😍🙏🤞
@giuli a čo berieš???či už nič???na ten cyklus aby sa ti upravil ako aj mne behal cyklus medzi 32-35 snad ti už nepríde 😀
@shellynda krásny graf vyzerá to super vyloz nohy a oddychuj
@mirus11 a tým že merias bt nestresujes sa len??držím palce aby to vyšlo keď nie teraz tak nabudúce

0507
11. jún 2020

tak aj u mna ovu potvrdena, dnes 3dpo

majka_3
11. jún 2020

@luckynko44 😊 už večer som tušila že je po ovu, skúsila som krčok.
A ty ako mojko ideš, či nemerias?

luckynko44
11. jún 2020

@majka_3 😊 vyssie som ho vycapila

mirus11
11. jún 2020

@naty1987 práveže si myslím, že to je veľmi stresujúce.

majka_3
11. jún 2020

@luckynko44 ci pána ved za chvíľu môžeš testovať, ako to rýchlo ubieha 😊 🍀
@naty1987 áno verím ze ovu bola, už to cítim...😊