icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

giuli
11. jún 2020

@naty1987 beriem gynex...do min.tyzdna som davala aj inositol....a na stitnu euthyrox....

luckynko44
11. jún 2020

@majka_3 🙈 vobec sa mi do testovania nechce..mam pocit ze sa zase sklamem

majka_3
11. jún 2020

@luckynko44 tiež sa budem snažiť to nechať co najviac to pôjde 😊 dám testy skovat mužovi ako test? 🤣🤣🤣🤣

majka_3
11. jún 2020

@domig1 ahoj
Dnes máš ako teplotu?
Ak si postrehla v skupine snažilky písali sme tam s s babami a je nás viac ktoré majú takto nízko teploty aj po ovu a zistili sme že všetky pijeme čaje, alchemilka a malinik... Nepíješ náhodou aj ty tento cyklus čaje? 😊
Možno to ma nejaký súvis

luckynko44
11. jún 2020

@majka_3 neuveris presne nadtym som aj ja premyslala 🤣🤣🤣

luckynko44
11. jún 2020

@majka_3 aj ja som ich pila po ovu 😁😅 a tiez som sa stazovala na nizke teploty..no sranda toto

majka_3
11. jún 2020

@luckynko44 aj ja som ich pila a hovorim že nikdy som nemala takéto nízke teploty.. Som nevedela ze s čoho 😊 vidíš tak predsa to tak je... Nieje to náhoda, ved nás je viac

shellynda
11. jún 2020

@0507 ja tiež 3dpo 😃

kakatulik
11. jún 2020

@naty1987 ahoj! Gratulujem Ti zo ❤️❤️. Chcem sa spýtať, tá intenzita ms sa ti upravila? Viem že si s tým mala problém.

0507
11. jún 2020

@shellynda ano, vsimla som si, sme rovnako 🙂

abigaile
11. jún 2020

@majka_3
@anetata
@gabinka03
@luckynko44 baby, podľa môjho grafu mi teplota začala stúpať až o dva dni po ovu. Viem to presne, lebo som si robila sono v sobotu, mala som ešte folikul asi 25mm, potom poobede som mala bolesti a ten deň som mala aj pozitívny ovu test. Druhý deň som si robila sono a už tam bolo žlté teliesko....
Takže áno, na sone to pekne vidno, testy nemusia zachytiť tú najvyššiu koncentráciu a každá sme iná, takže každej inak rýchlo stúpa a klesá LH.

Gabinka, to mi je ľúto, že sú nepriechodné, ale moc moc držím prsty, nech to vyjde o mesiac❤️

naty1987
11. jún 2020

@mirus11 tak sa na to vyser a sleduj len svoje telo a píš si do kalendára a uvidíš
@majka_3 juhuuu verím že je to tam 😍
@giuli gynex je vraj super jaaaj moja tak ti želám aby ti to vyšlo

majka_3
11. jún 2020

@abigaile
@naty1987
@shellynda
@luckynko44
Tak teda tomuto už vôbec nechápem 🤣

shellynda
11. jún 2020

@majka_3 ja sa pridám tiež, alchemilku pijem už dosť dlho, ale Malinik teraz prvý cyklus a tiež som akosi dole po ovu. Predtým som po ovu vystrelila hneď hore, teraz akosi pomáličky. Tak u mňa asi ten Maliník🤔

naty1987
11. jún 2020

@kakatulik vieš čo stále bola slabá a posledna ms v máji aj dlha lebo 2.5.mi ms začala ale len špinenie a na pár dni sa to o kúsok zosilnelo a potom znova špinenie až do 10.5 čo som bola 8dc a 23dc som mala bruutal mokro a silný ťahať hlien úplne ako surové bielko fakt som to nikdy nezažila a bolo ho dosť no mne to nedocvaklo ze to je asi ovu ja som nemala šajnu v ktorom dni som a podľa appky som už bola daavno po ovu ...ale toto celé som zistila až spätne

naty1987
11. jún 2020

@majka_3 mne to príde že ovu testy zosilneju akoby deň po ovu alebo nechápem už 😁 ale aspoň vieš že všetko je ok a už len veriť že tie mrsky prídu kam majú ❤

gabinka03
11. jún 2020

@abigaile ďakujem to co už ja som s tým už tak trochu aj rátala keď sa tak dlho nedarilo ale čo už ideme ďalej a malinkemu trosku pomôžeme

luckynko44
11. jún 2020

@majka_3 😲 ...ale u teba su pozitivne silnejsie ze?!

majka_3
11. jún 2020

@luckynko44 áno... Ú mňa keď je pozitívny je úplne silný... Ale toto je fakt zaujímavé...

kakatulik
11. jún 2020

@naty1987 zrejme sa dali akurát hormóny do poriadku a hneď sa podarilo. Nech to ide aj naďalej v pohode.

domig1
11. jún 2020

@majka_3 ja užívam gynex kvapky, v tom je okrem iného aj alchemilka, dnes takto, uvidim ďalšie dni 🤷‍♀️

0507
11. jún 2020

@domig1 krasne si isla hore

shellynda
11. jún 2020

@domig1 no vidíš, pekne ti teplota vyskočila, super🤗

naty1987
11. jún 2020

@kakatulik asi máš pravdu 😃 ale som rada ze nespinim že sa nič také nedeje verim ze toto bude dobre

mirus11
11. jún 2020

Žienky chcem sa vás skúsenejších opýtať, čo by som si mala začať dávať, aby som mávala ovulku skôr ako 22dc?viete mi niečo odporučiť? Alebo to zrovna hneď riešiť s lekárom, i keď neviem co by mi aj on dal, aby sa mi posunula o čosi skôr.

majka_3
11. jún 2020

@mirus11 noo ja niesom skúsená ale čo ja viem možno inositol skúsiť, alebo piť čaje alchemilka a malinik, alebo ak hormóny tak clostyl aby pomohol dozrieť vajíčka.... Asi skúšať..
Ja som. Mávala vždy ovu 17dc a viac a zrazu mávam 13-14 co som sama prekvapená... A sama. Neviem co mi pomohlo... 😊

pasikavamacka
11. jún 2020

@mirus11 neviem ci vies posunut ovulku na skor. Niekto to ma proste tak. aj ja mavam neskoru ovulaciu. Beriem aj inositol, aj pupalkovy olej, ale nic z toho mi neovlyvnuje cas ovulky. Hlavna vec je, ze nejaka ovulacia vobec je. A za to som uplne rada. Preco to chces posunut na skor?

nina004
11. jún 2020

@luckynko44 Myslím ,že mi ovu dobre označilo. Vždy mi stupne po ovu nad 36,5 teplota. Neviem či progesterón hapruje. Nikdy mi ho nebrali. Ale pred MS nešpiním,tak si myslím ,že by mohol byť ok. Ale pre istotu som ho nechala nabrať,keď už naberali prolaktín.
Vidíš ako krásne ten progesterón zaberá. Kiež by to vyšlo na tie vytúžené //. A aj tí povedali dokedy ho máš brať? Dnes ti krásne vystúpila teplota. Žeby to tento mesiac vyšlo nad 37? 🍀✊

evi38
11. jún 2020

@luckynko44
@taily30
@butterfly333
@martinade
@zuzik5891
@kakatulik babulky veľmi pekne dakujem 🙂 v sobotu mi odišla krvavá zátka ako aj u predošlých dvoch tehu, o 23:58 prvá kontrakcia, nikomu som nič nepovedala, všetci spali a ja kontrakcie každých 10 min. a že no pobalena nie som, ale je noc, tak ich nebudem budiť... vzala som čokoládu, išla do postele a jedla 😀 o 4:45 mi odtiekla plodová voda a kopec krvi, o 8:00 sme išli do nemocnice, ja by som nešla, lebo stále kontrakcie po 10 min. len silnejšie, ale priateľ sa bál... kým má prijali a pozreli bolo 9:30 stále kontrakcie po 10 min. len silnejšie a otvorená na 3 cm, potom klasika klystyr, sprcha a o 10:00 dovolili prísť priateľovi...potom mi skočili na 5 min, potom 2 kontrakcie po 3 min. a hneď po 1 min. ja som už vedela, že rodíme, ale sestrička nechcela zavolať Dr. a stále či chcem epiduralku, opakovane som jej povedala, že nie a že ja si myslím, že rodim...až musel zasiahnuť priateľ a povedal,že to už musí byt ak niečo poviem a ak rodim, tak rodim...tak zavolala Dr. a do minuty som porodila

luckynko44
11. jún 2020

@nina004 aha...mne ho dala kvoli spineniu..no ja som sponila 5-6 dni pred ms a k tomu len 10dnovej lf faze..nerobila mi ani hp profil..mam ho brat 10 dni...dnes je to 5ty den...zatial sa mi pozdava...ja by som dala vsetko zato aby sa to podarilo,ale mavam take stavy raz ze este je cas bude dobre,za chvilu depka ze iste to nevyslo,nemam ziadne priznaky ani nic...neviem..mali sme len jeden styk v case ovu ak vtedy bola a jeden po 😁 ...aj ked som si povedala na zaciatku ze po hyfosy sa urvite zadari ale potom ma nieco schladi ze predsa preco by som ja mala byt z tych stastnych..no co.ti poviem..tie hormony mi asi nerobia dobre na hlavu 🤣