icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

luckynko44
11. jún 2020

@evi38 😘😘😘❤....si si to riadne zmenezovala,odpadnem 😘

mirus11
11. jún 2020

@pasikavamacka lebo mi to príde ze je ovulka dosť neskoro

evi38
11. jún 2020

@martinade Matka myslím na teba, nech všetko dobre dopadne a máš super pôrod 🙂 izbicka už dokončená? Ja mám zatiaľ dole 7 kg, ešte 10 😀

naty1987
11. jún 2020

@evi38 jaky super pôrod ešte cokoladu si stihla paráda 😃😃😃👌👌👏❤

kika123kika
11. jún 2020

@evi38 gratulujem k abbatku a vela zdravia prajem a rychle zitavenie 🥰🍾🥂

pasikavamacka
11. jún 2020

@mirus11 nie sme podla tabulky, kazde telo je ine 🙂

rosalie1411
11. jún 2020

@majka_3 a nemôže to byť tou materskou klasickou? Myslím posunutie ovulky na skorší dátum..
@mirus11 to by sa veru aj mne zišlo. Mam ist v pondelok k Dr, skúsim zistiť co sa s tým dá robiť.
Inak merias tento cyklus?

evi38
11. jún 2020

@ereska dakujem pekne a držím ti veľmi palce aj pri adopcii 🙂

majka_3
11. jún 2020

@rosalie1411 neuzivam ju už druhý cyklus.. Takže asi nie

evi38
11. jún 2020

@naty1987 akurát som docitala, obrovská gratulka k tehotenstvu 🙂 silno držím palce 🙂 no ešte mi priateľ spravil raňajky a kávu, lebo ja som strašný hlados a ja že no hladná rodiť nebudem 😀

evi38
11. jún 2020

@kika123kika dakujem krasne 🙂 krasne bruško, silno držím palce, ani ma nesili, takze som ok 🙂

naty1987
11. jún 2020

@evi38 ďakujem....ty si iné číslo 😁😂😃😃 ale super že ani ťa nesili gratulujem k babatku už si len uzivajte spoločné chvíle 😘

martinade
11. jún 2020

@evi38 jejej tak to bola ale rychlovka u teba 😊 najviac s mi pacilo ako si napisala, ze si si zobrala čokinu do postele. Ty musis byt flegmatik 😊. V ktorom tt si porodila a aka bola vaha,dlzka?
Akurat dnes zacinam 36tt, prave sme dokupili farbu, tak zajtra ci v sobotu zaciname malovat. Kufor do nemocky som uz vcera pripravila, ale este nemozem rodit, este chcem nazbierat jahody a spravit džem 😀 a zariadit izbu, povytahovat z krabic vsetky veci 😀.
7kg dole, super. Ja stale balancujem medzi 4-5kg co som od zaciatku tehu pribrala, ale potrebujem zhodit cca 17kg, teda 12kg som pocas ivf pribrala.

anetata
11. jún 2020

@abigaile no len pozri graf, u mna by nebolo zvysenie za 1-2dni ale az tyzden na to, co mi povedala ze bude ovulacia. Kedze som tam bola 14DC. Ale teda 13DC boli dost bolesti, ale hlien bol az 17DC, tak som z toho zmatena 😑 inak ty si zistila tehu az v den ocakavanej?

kalmak
11. jún 2020

Baby, ja dnes bolesti,hlienu a hlienu, teplota dole a ovu testy negativne. Inokedy mavam na 15DC pozitivne... :/ ale po tom, co som videla u @majka_3, tak tie testy nemusia nic znamenat :D som zvedava, co povie zajtra teplomer.

kika123kika
11. jún 2020

@evi38 dakujem krasne 🥰 wow tak to mas super 😊

domig1
11. jún 2020

@kalmak ja mám tiež ovu testy negatívne a teplota mi dnes vyskočila 🤷‍♀️, otázne či pôjde aj zajtra a ďalšie dni hore 😔

kakatulik
11. jún 2020

@evi38 Paráda,ako vo filme. Už ste sa trošku doma zajazdili?

kakatulik
11. jún 2020

@abigaile ty si si sama robila sono?😮

kalmak
11. jún 2020

@domig1 no ja som velmi zvedava, co bude zajtra - aka teplota a testy. V sobotu nebudem moct testovat, tak dufam, ze vystreli! 😀

taily30
11. jún 2020

@evi38 no mna porazi, wow!!! Si statocna. Mne ked prepichli vodu a zacali kontrakcie tie riadne, mne ostalo hrozne zle. Hned som chcela epiduralku. Bolesti by som vydrzala, ale vracanie k tomu nie. Este raz gratulujem 💕

butterfly333
11. jún 2020

@evi38 gratulujem k bábätku neviem čo to je či chlapec alebo dievčatko no aj tak gratulujem a prajem všetko dobré veľa zdravička 😘

kakatulik
11. jún 2020

@butterfly333 Evka má dievčatko Lili.🤩

butterfly333
11. jún 2020

@kakatulik ahaa ďakujem už som v obraze 😍

zuzik5891
11. jún 2020

@evi38 ty si bombová...skutočne 🤣...po prečítaní tvojho pôrodného zážitku sa ženy asi aj tešia na ten svoj pôrod 🥰...ale je fakt že občas by sestričky mali počúvať...predsa len ty si v danej chvíli vedela presne ako sa cítiš...veľmi sa teším že všetko dobre dopadlo...menežment máš v malíčku😘😘😘😘😘...

81anina
11. jún 2020

@evi38 gratulujem k babatku a vela zdravicka prajem 💓

pasikavamacka
11. jún 2020

@abigaile aj mne vystupila teplota az 2 dni po ovulacii potvrdenej sonom.

majka_3
12. jún 2020

Žienky... Ja ani neviem načo meram 🤦‍♀️

butterfly333
12. jún 2020

@majka_3 najlepšie nemerat nerobit ovu testy kašlat na to. Ja už som sa na to dávno vyprdla zbytočne sa stresovat.

majka_3
12. jún 2020

@butterfly333 asi máš pravdu... 😊 Aj keď rada mam prehlad... Takto predstihu viem ze ide ms. Asi budem len tak sporadicky, ako to ide ...