Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@pasikavamacka lebo mi to príde ze je ovulka dosť neskoro
@evi38 gratulujem k abbatku a vela zdravia prajem a rychle zitavenie 🥰🍾🥂
@mirus11 nie sme podla tabulky, kazde telo je ine 🙂
@rosalie1411 neuzivam ju už druhý cyklus.. Takže asi nie
@kika123kika dakujem krasne 🙂 krasne bruško, silno držím palce, ani ma nesili, takze som ok 🙂
@evi38 jejej tak to bola ale rychlovka u teba 😊 najviac s mi pacilo ako si napisala, ze si si zobrala čokinu do postele. Ty musis byt flegmatik 😊. V ktorom tt si porodila a aka bola vaha,dlzka?
Akurat dnes zacinam 36tt, prave sme dokupili farbu, tak zajtra ci v sobotu zaciname malovat. Kufor do nemocky som uz vcera pripravila, ale este nemozem rodit, este chcem nazbierat jahody a spravit džem 😀 a zariadit izbu, povytahovat z krabic vsetky veci 😀.
7kg dole, super. Ja stale balancujem medzi 4-5kg co som od zaciatku tehu pribrala, ale potrebujem zhodit cca 17kg, teda 12kg som pocas ivf pribrala.
@evi38 dakujem krasne 🥰 wow tak to mas super 😊
@evi38 gratulujem k bábätku neviem čo to je či chlapec alebo dievčatko no aj tak gratulujem a prajem všetko dobré veľa zdravička 😘
@butterfly333 Evka má dievčatko Lili.🤩
@kakatulik ahaa ďakujem už som v obraze 😍
@evi38 ty si bombová...skutočne 🤣...po prečítaní tvojho pôrodného zážitku sa ženy asi aj tešia na ten svoj pôrod 🥰...ale je fakt že občas by sestričky mali počúvať...predsa len ty si v danej chvíli vedela presne ako sa cítiš...veľmi sa teším že všetko dobre dopadlo...menežment máš v malíčku😘😘😘😘😘...
@abigaile aj mne vystupila teplota az 2 dni po ovulacii potvrdenej sonom.
@majka_3 najlepšie nemerat nerobit ovu testy kašlat na to. Ja už som sa na to dávno vyprdla zbytočne sa stresovat.
@butterfly333 asi máš pravdu... 😊 Aj keď rada mam prehlad... Takto predstihu viem ze ide ms. Asi budem len tak sporadicky, ako to ide ...

@evi38 😘😘😘❤....si si to riadne zmenezovala,odpadnem 😘