icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

luckynko44
12. jún 2020

@majka_3 ty kks dalsia zahada 🙈 moja draha asi ho vazne hod do suflika, neviem si to vysvetlit..ake mas pocity?

nina004
12. jún 2020

@luckynko44 A ten progesterón by ti mal predĺžiť aj LF fázu? To by bolo super. Ja mám 10 max 11 dní a vždy si vravím ,či to nie je málo. Ako dlho sa snažíte o bábo? Podľa mňa pozit. myslenie robí veľa. Telo je inak nastavené,tak to určite nevzdávaj. My sme si povedali,že tento rok bude náš . A ja teda pevne verím,že do vianoc sa nám to podarí. Po štyroch rokoch snaženia by to bol náš zázrak 🍀

luckynko44
12. jún 2020

@nina004 ja mavam 10dnovu..nikdy to nikto neriesil..moj doktor nato povedal za ak by to mal byt problem budeme to riesit po roku..ale ano predlzi..ma by som mala dostat v pondelok ale tbl mam vkladat este aj utorok..no a krvacanie by malo nastat po.poslednom vklade 2-7 dni...ale ano snazim sa mysliet pozitivne 😊 ale je to ako na hojdacke...snazime sa 7 mesiacov zatial..no ale vies,zdravotnik je najhorsi pacient 🙈😃 ...verim ze sa vam.podari 😘🌹 !

nina004
12. jún 2020

@luckynko44 Veľa báb písalo,že otehotneli aj s 10 dňovou LF. Tak sa na to tak nejako spolieham ;) Tak budeš v pondelok robiť test? A ako si na tom dnes teplota sa drží hore? Ja tiež robím v zdravotníctve,tak to poznám 🙈

luckynko44
12. jún 2020

@nina004 tak vies o com hovorim 🤣

nina004
12. jún 2020

@luckynko44 pekne sa drží hore ✊🍀

shellynda
12. jún 2020

@luckynko44 júúúj😍, pekne stúpaj hore pre tie vytúžené //😘

luckynko44
12. jún 2020

@nina004
@shellynda joj zienky mna dako chyta depka...ale ste zlatunke dakujem 😘

0507
12. jún 2020

@luckynko44 pekny graf....dnes si 8dpo?

luckynko44
12. jún 2020

@0507 kujeeem...no vraj ano 😁

rosalie1411
12. jún 2020

@luckynko44 máš veľmi pekný grafik.. Som zvedavá, čo z neho bude 😉

0507
12. jún 2020

@luckynko44 kedy planujes testovat? 🙂

luckynko44
12. jún 2020

@rosalie1411 😘 ..veru aj ja...modlim sa...ale nato ako baby popisuju nejake priznaky ja nemam ziadne 🤣..len mi sem tam svitori a bolia ma prsia asi druhy den ale len tak z boku na dotyk..pms?...to vsetko ale moze byt z progesteronu takze nejako ma prechadza optimizmuus 🙈

luckynko44
12. jún 2020

@0507 v pondelok..ak nevydrzim tak v nedelu ale radsej by som ppckala..normalne sa desim toho 🤣 joj

0507
12. jún 2020

ja takto, toto cakanie je strasneee

0507
12. jún 2020

@luckynko44 drzim palce, grafik vyzera supersky

luckynko44
12. jún 2020

@0507 si zlatino 😘 mne sa paci ten tvoj skok,jak ma krivan 😊 super len tak dalej drzim paluchy! 12dc ovu to je skvele

evi38
12. jún 2020

@naty1987
@martinade
@kika123kika
@kakatulik
@taily30 mne bolo na vracanie ako mi bolo na odpadnutie z tepla, ale to má už dali na stôl, lebo sadnúť som si už nemohla, že by som sadla na hlavičku
@butterfly333
@zuzik5891
@81anina babulky mne posledný mesiac už postupne odtekala voda, zakaždým okrem hlienu aj voda a Dr. na poradni povedala, že ju mám hraničnú aj bruško bolo menšie, a med som prišla rodiť a Dr. má pozrela, tak povedala, že už nemám žiadnu plodovu vodu, čo bolo aj pri samotnom pôrode cítiť, že to bolo tak nasucho... síť má nemuseli, len mi dali penu dovnútra, že mi prelieci rany zvnútra ako malinká išla von
Ak porovnám inak všetky 3 pôrody, tak tento najrýchlejší, ale aj najsilnejšie kontrakcie a to som sa prechádzala a mala tam priateľa... oni tam majú kvôli detickam strašne teplo a že musím mat župan, som mala froté teplý, tak mne počas tých kontrakcii bolo hrozne teplo a naodpadnutie... už som videla len biele a to už len rýchlo na stôl nech nedopadnem, dotoho kontrakcia a zároveň kŕče do nôh (tie som mala počas tehu často), ale to už prišla Dr. a že rodíme
V nedeľu som porodila a pustili nás vo štvrtok, zltacku nemala a vo štvrtok už priberala, bola som 38+5 Matka, všetko ok nebola ani v inkubatore, mala som ju cely čas na izbe, 2780g a 47 cm pri narodení 🙂
sa smejem, čo chceš ešte stihnúť 😀

shellynda
12. jún 2020

Dobré ránko, ja som dnes takto vyskočila trošku 😀...
Mám 2 appky a na jednej mám ovu 12dc a na druhej mi isto vyznačí 14 DC🤔

giuli
12. jún 2020

@evi38 gratulujeme zo ♥️ k babatku....nech rastie do krasy🥰

giuli
12. jún 2020

@shellynda riadne si isla hore

shellynda
12. jún 2020

@giuli veru, tiež som sa ráno potešila, keď som videla teplomer 😀

majka_3
12. jún 2020

Dobre ja som to asi vzdala 🤣🥴

mirus11
12. jún 2020

@majka_3 moja teraz je mega pozitivny, tak ovu bude asi nasledujúci deň, a kedy si maal mat ovulku podľa Dr.?

majka_3
12. jún 2020

@mirus11 no podľa Dr som mala ovulku keď som tam bola, cize v utorok... A to už bolo PO ovulke. No teplota dole a aj testy až teraz tmavnu. 🤷‍♀️
@luckynko44 myslíš ze cipok môžem dať aj po snažení? Ci radšej nie... 😊

luckynko44
12. jún 2020

@majka_3 radsej si ho posetri myslim ze to nema moc vyznam po..sice nebude ti ho treba lebo teraz to vyjde ale aspon z teba nebude nic vytekat 😉

giuli
12. jún 2020

@majka_3 zeby duplicitna ovulacia🤔..

luckynko44
12. jún 2020

@shellynda wauuu odpadla som z toho skoku 😊😘 supeeer

0507
12. jún 2020

@luckynko44 vzdy mavam 12-14dc 🙂

majka_3
12. jún 2020

@luckynko44 máš pravdu, idem na oslavu a nerada by som sa tam zle cítila... Takto bola poistka.. Tak už to nechám asi tak... Vždy v deň pozitívneho testu mávam ovu... Tak som velmi zvedavá... V nedelu by mala už ísť hore.
Ty sa tiež pekne držíš hore 😘
@giuli myslíš? No v utorok som mala aj hlien všetko... Dnes už vôbec.. Nejak mi to cele tento cyklus nesedí...