icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

rosalie1411
13. jún 2020

@majka_3 to je super 😊😊 Bodaj by boli dvojičky 😊😊

kakatulik
13. jún 2020

@majka_3 mne je len divný ten časový odstup.....hmmmm

majka_3
13. jún 2020

@kakatulik možno sa teda Dr sekol? Neviem.... Ale v tedy som mala bolesti na ľavej strane - utorok a aj hlien a dnes tie isté pocity na pravej a tiež mam zas hlien... Nechápem 🤷‍♀️

anetata
Autor odpoveď zmazal
luckynko44
13. jún 2020

@majka_3 no vidiis..si zazracna..nebola by som povedala ze aj toto je mozne,no ludske telo je nevyspitatelne 😊 super mojko

ereska
13. jún 2020

@majka_3 ahoj Majka ja mam teraz presne to iste 7.6 pozitívny test bolesti mierne ľavá strana a teplota len mierne išla horre vyznacilo ovu a dnes teplota klesla a test opäť stmavol boli mierne prava strana no tiež som v šoku ci to môže byt

shellynda
13. jún 2020

@majka_3... som mala pravdu 😍, júúúj držím palce

kakatulik
13. jún 2020

@ereska no ale toto sa mi dialo aj pri anovulaku. Veď uvidíš či potom zostane teplota hore.

janedoe
13. jún 2020

Ahojte baby. Chcela by som sa opytat, ci moze kvoli dojceniu stupat BT pomaly po ovulacii?

V maji som mala 1.x menstruaciu po porode a zacala som merat BT, lebo som chcela zistit, ako telo "funguje". Kedze o par mesiacov by sme sa chceli zacat snazit o dalsie babo. Ale....kedze este ani na 20ty den cyklu BT nestupla, tak som sa na to vyprdla, lebo tych 6 odporucanych hodin neprerusovaneho spanku je pre mna zatial utopia 🤣

Ovulaciu mi sice cca oznacilo, ale moc tomu neverim. Co myslite? Je realne, ze bola vtedy, ako vyznacil FF, alebo az kdesi po 20 dni cyklu? Comu sa ja priklanam.

nina004
14. jún 2020

Dobré ráno. U mňa tento cyklus teploty slabé. Stále okolo 36,7. Čo je na moje obvyklé teploty nízko. A MS bolesti od včera večera,že som sa na to či už nedošla MS aj budila. Neviete čím to môže byť? Myslíte ,že by to mohlo byť tým,že mi počas cyklu došiel Inositol?

nina004
14. jún 2020

@luckynko44 Ako dnes graf? Držís sa hore? 🍀

luckynko44
14. jún 2020

@nina004 zial,uz schadzam 😑 ..bolesti mas? No to mpze byt dobre znamenie na 9dpo😉 inositolom to urcite nebude

123alena123
14. jún 2020

Dobre ranko zienky, ja mam tak nizku teplotu dnes ako som nikdy nemala, neviem co to ma znamenať 😕

ereska
14. jún 2020

@123alena123 ahoj možno sa blíži ovulka

shellynda
14. jún 2020

@nina004 Inositolom si nemyslím že to je, ale ja som mala MS bolesti keď som ostala tehu😉... To bolo moje prvé znamenie🤗

shellynda
14. jún 2020

Dobré ránko, tie grafy sú tu tento cyklus všelijaké teda🤔, tak kuknite aj na ten môj, tiež hrôza ako som klesla🙈... 36.7 ja mávam normálne pred ovu teploty

shellynda
14. jún 2020

@luckynko44 ešte sa nestresuj moja, to je ešte malinký pokles,zajtra môže kľudne skočiť hore🍀. Ja mávam bežne teploty skákajúce hore-dole, ako Tatry, ale kukni na ten môj graf🙈... Skoro som odpadla, keď som kukla na teplomer 😔

tufik07
14. jún 2020

Ahojte ja dnes takto

nina004
14. jún 2020

@luckynko44 Toto je ešte len mini pokles. Kľudne môže zajtra teplota stúpnuť hore. Zatiaľ isto nezúfajt 🙂

@shellynda Na štvrtý deň by to mohla byť aj nidácia ? 🍀✊

@luckynko44 @shellynda Kiež by to bolo tehu. Ale na 8-9DPO tomu veľkú šancu nedávam. A aj teplota je to nízka. Skôr ma napadol ten Inositol brala som ho 4-5m.a nejaké tri mesiace predtým Inofolic. A teploty boli vždy vyššie. Uvidím ,čo bude zajtra. MS bolesti mávam pred MS vždy ,ale tiež nie takéto intenzívne ako tento cyklus 🤷🤦

123alena123
14. jún 2020

@ereska takto nizko som este teplotu nemala, moze byt ze tento cyklus bude anovulak?

mirus11
14. jún 2020

Žienky keď pijete pred ovulkou grepovy džús, tak koľko ho denne vypijete?

luckynko44
14. jún 2020

@shellynda ale ano,snazim sa nepanikarit este,si skvela vzdy ma tak povzbudis 😘 ...evidentne sa v tvojom tele nieco deje 😉 podla mna to mozr byt kludne IP..zvykne tak skakat z prudkej zmeny hladiny hormonov,ale zeby az takto...skor to bude to krajsie v co dufame vsetky 💕🌹

luckynko44
14. jún 2020

@nina004 velmi ti drzim palceee! Nech je to prvy priznak 😘 ...aspon nieco citis, mne nie je absolutne nic..iba svalovku mam zo vcera 😂

luckynko44
14. jún 2020

@mirus11 ja som pila litril 100perc...😊

mirus11
14. jún 2020

@luckynko44 a koľko dní pred ovulaciou si ho píla?

luckynko44
14. jún 2020

@mirus11 5 alebo 4 dni..to uplne staci..hlienu bolo ppzehnane ☺

mirus11
14. jún 2020

@luckynko44 ok, tak to mi bude stačiť od zajtra, kedze muž mal prísť zajtra, ale nepríde, až najskôr stredu, stvrtok(ovu vychádza na víkend) a pôjde asi až v pondelok. Ale ani na ten džús sa moc nespolieham, kedze 3 cykly sme sa trafili presne na ovulku a nič s toho. Len u môjho muža sa to všetko mení z minúty na minútu. A tebe mojko držím palce, aby ti to teraz už vyšlo.

luckynko44
14. jún 2020

@mirus11 nebooj 😊 myslim ze ovu tu triafame vsetky a nic z toho..no raz to urcite pride 😉 ..tak ti velmi drzim.palce aby vam to tutu mutu vyslo,predsa na tom snazeni je aj nieco kraaaane 😊 ...dakujem moja,no uvidime..priznaky absolutne ziadne 🤣 ..snival sa mi dnes sen ze som mala 2 pozitivne testy a neverila som ani v sne 😁 a tak ako som vstala mam.migrenu 🙈😳

0507
14. jún 2020

@luckynko44 test si neskusala?

0507
14. jún 2020

ja dnes pokles