Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@majka_3 no vidiis..si zazracna..nebola by som povedala ze aj toto je mozne,no ludske telo je nevyspitatelne 😊 super mojko
@majka_3... som mala pravdu 😍, júúúj držím palce
Ahojte baby. Chcela by som sa opytat, ci moze kvoli dojceniu stupat BT pomaly po ovulacii?
V maji som mala 1.x menstruaciu po porode a zacala som merat BT, lebo som chcela zistit, ako telo "funguje". Kedze o par mesiacov by sme sa chceli zacat snazit o dalsie babo. Ale....kedze este ani na 20ty den cyklu BT nestupla, tak som sa na to vyprdla, lebo tych 6 odporucanych hodin neprerusovaneho spanku je pre mna zatial utopia 🤣
Ovulaciu mi sice cca oznacilo, ale moc tomu neverim. Co myslite? Je realne, ze bola vtedy, ako vyznacil FF, alebo az kdesi po 20 dni cyklu? Comu sa ja priklanam.
@luckynko44 Ako dnes graf? Držís sa hore? 🍀
@nina004 zial,uz schadzam 😑 ..bolesti mas? No to mpze byt dobre znamenie na 9dpo😉 inositolom to urcite nebude
@123alena123 ahoj možno sa blíži ovulka
@luckynko44 ešte sa nestresuj moja, to je ešte malinký pokles,zajtra môže kľudne skočiť hore🍀. Ja mávam bežne teploty skákajúce hore-dole, ako Tatry, ale kukni na ten môj graf🙈... Skoro som odpadla, keď som kukla na teplomer 😔
@luckynko44 Toto je ešte len mini pokles. Kľudne môže zajtra teplota stúpnuť hore. Zatiaľ isto nezúfajt 🙂
@shellynda Na štvrtý deň by to mohla byť aj nidácia ? 🍀✊
@luckynko44 @shellynda Kiež by to bolo tehu. Ale na 8-9DPO tomu veľkú šancu nedávam. A aj teplota je to nízka. Skôr ma napadol ten Inositol brala som ho 4-5m.a nejaké tri mesiace predtým Inofolic. A teploty boli vždy vyššie. Uvidím ,čo bude zajtra. MS bolesti mávam pred MS vždy ,ale tiež nie takéto intenzívne ako tento cyklus 🤷🤦
@ereska takto nizko som este teplotu nemala, moze byt ze tento cyklus bude anovulak?
Žienky keď pijete pred ovulkou grepovy džús, tak koľko ho denne vypijete?
@shellynda ale ano,snazim sa nepanikarit este,si skvela vzdy ma tak povzbudis 😘 ...evidentne sa v tvojom tele nieco deje 😉 podla mna to mozr byt kludne IP..zvykne tak skakat z prudkej zmeny hladiny hormonov,ale zeby az takto...skor to bude to krajsie v co dufame vsetky 💕🌹
@nina004 velmi ti drzim palceee! Nech je to prvy priznak 😘 ...aspon nieco citis, mne nie je absolutne nic..iba svalovku mam zo vcera 😂
@mirus11 ja som pila litril 100perc...😊
@luckynko44 a koľko dní pred ovulaciou si ho píla?
@mirus11 5 alebo 4 dni..to uplne staci..hlienu bolo ppzehnane ☺
@luckynko44 ok, tak to mi bude stačiť od zajtra, kedze muž mal prísť zajtra, ale nepríde, až najskôr stredu, stvrtok(ovu vychádza na víkend) a pôjde asi až v pondelok. Ale ani na ten džús sa moc nespolieham, kedze 3 cykly sme sa trafili presne na ovulku a nič s toho. Len u môjho muža sa to všetko mení z minúty na minútu. A tebe mojko držím palce, aby ti to teraz už vyšlo.
@mirus11 nebooj 😊 myslim ze ovu tu triafame vsetky a nic z toho..no raz to urcite pride 😉 ..tak ti velmi drzim.palce aby vam to tutu mutu vyslo,predsa na tom snazeni je aj nieco kraaaane 😊 ...dakujem moja,no uvidime..priznaky absolutne ziadne 🤣 ..snival sa mi dnes sen ze som mala 2 pozitivne testy a neverila som ani v sne 😁 a tak ako som vstala mam.migrenu 🙈😳
@luckynko44 test si neskusala?

@majka_3 to je super 😊😊 Bodaj by boli dvojičky 😊😊