Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@0507 nie a tak ti poviem aspon nemam depku 🙈😳
@123alena123 myslím ze ešte skoro na záver že anovulak neviem ci mávaš ovulku pravidelne no ja mavam niekedy ovulku aj 44 DC takže tak
@ereska BT meriam pol roka ale takto nizko som este nebola ale je pravda ze ma kazdy cyklus nieco nove prekvapí😂🤦♀️
@luckynko44 na 10dpo este test nemusi ukazat, takze ziadne depka 🙂
@luckynko44 ja som niekde čítala, že aj styk znižuje bazalnu teplotu.. A podla tvojho grafu to vyzerá, že to je možné.. Ale nie je to až taký pokles a tvoj graf mi pripomína ten posledný od abigaile, s ktorým ostala tehotná 😊😊
@domig1 podľa mňa máš posunúť ovulku a môže byť kľudne dnes, zajtra.. 😊 Uvidíš čo najbližšie teploty.. 😊
@rosalie1411 😍 vycarila si mi usmev na tvari! Dakujem 😘 budem dufat ze to bude ten mojho srdca sampion 💕😋
@123alena123 ja som tiež takto mala minulý cyklus a následne stúpla na 36.6.. Uvidíš čo zajtra 😊
@0507 preto ho radsej nerobim 😁 nechcem byt smutna ked tam nic nenajdem🙈
@domig1 zeby to bol gynex? 😳 riadne haky to kresli..a co tvoj osobny pocit bez phladu na graf? Myslis ze si po ovu? Na graf by som sa az yak nespoliehala
@janedoe ťažko povedať... Ale ak nespis celú noc a vstávas k bábätku, tak asi sú tie teploty trosku skreslené.. Teraz si už ale isto po ovulke, keďže máš také vysoké teploty.. Asi to len treba odsledovať viac cyklov, koľko máš lutealnu fázu a tak.. Ja si ale skôr myslím, že ovulka bola až po 20dc..
@nina004
@luckynko44 no to som zvedavá teda🤩, lebo podľa druhej apkky som mala ovu už 12DC a to by som bola teraz 6dpo 😀
@shellynda je to taaam! 😍 verim tomu...videla som dokonca graf s ip aj na 4dpo 😉
@luckynko44 myslíš 😍? Skoro som teraz dostala infarkt 😅... nejdem si robiť zatiaľ nádeje, ale tak uvidím aká bude teplota zajtra😃
@shellynda budem cakat s tebou 😊😊😊 a ano myslim 😉😘 juuj silno verim
@luckynko44 😘😘😘
@luckynko44 Myslíš ,že tak skoro a pri tak nízkej teplote by to mohol byť príznak? Kiežby ,ale som skôr pesimista tento cyklus 🙏🙈
@nina004 nemyslim ze je to skoro a tiez si nemyslim ze mas nizku teplotu..ked totiz porovnas pred ovu a po ovu maa tam pekny rozdiel ☺ pesimista nebud,to som tento cyklus ja 😳..dufam ze sa nemylim a vyjde to! 🙏🤞
Baby, ešte taka otázočka.. Chodili ste niektorá na folikulometriu? Riešim takú vec, možno blbosť.. Môžem mať s manželom večer pred tým styk ci to nie je moc vhodné? Mala som zaužívané, že vždy, keď som šla k Dr., deň predtým, niekedy aj dva, sme spolu nič nemali.. Ale neviem 🤔
@luckynko44 ja už neviem čo si myslieť, ale pred dvomi dňami som mala veľa ťahavého egg hlienu, tak uvidíme, dnes som cítila tiež podbrusko, sama som zvedavá, tento mesiac je nejakým mesiacom nízkych teplôt 😀

U mna des dievčatá 😄 pre porovnanie graf z minulého cyklu, neviem či náhoda alebo gynex takto nešťastne u mna zapôsobil 😔