icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

domig1
14. jún 2020

U mna des dievčatá 😄 pre porovnanie graf z minulého cyklu, neviem či náhoda alebo gynex takto nešťastne u mna zapôsobil 😔

luckynko44
14. jún 2020

@0507 nie a tak ti poviem aspon nemam depku 🙈😳

ereska
14. jún 2020

@123alena123 myslím ze ešte skoro na záver že anovulak neviem ci mávaš ovulku pravidelne no ja mavam niekedy ovulku aj 44 DC takže tak

123alena123
14. jún 2020

@ereska BT meriam pol roka ale takto nizko som este nebola ale je pravda ze ma kazdy cyklus nieco nove prekvapí😂🤦‍♀️

0507
14. jún 2020

@luckynko44 na 10dpo este test nemusi ukazat, takze ziadne depka 🙂

rosalie1411
14. jún 2020

@luckynko44 ja som niekde čítala, že aj styk znižuje bazalnu teplotu.. A podla tvojho grafu to vyzerá, že to je možné.. Ale nie je to až taký pokles a tvoj graf mi pripomína ten posledný od abigaile, s ktorým ostala tehotná 😊😊

rosalie1411
14. jún 2020

@domig1 podľa mňa máš posunúť ovulku a môže byť kľudne dnes, zajtra.. 😊 Uvidíš čo najbližšie teploty.. 😊

luckynko44
14. jún 2020

@rosalie1411 😍 vycarila si mi usmev na tvari! Dakujem 😘 budem dufat ze to bude ten mojho srdca sampion 💕😋

rosalie1411
14. jún 2020

@123alena123 ja som tiež takto mala minulý cyklus a následne stúpla na 36.6.. Uvidíš čo zajtra 😊

luckynko44
14. jún 2020

@0507 preto ho radsej nerobim 😁 nechcem byt smutna ked tam nic nenajdem🙈

luckynko44
14. jún 2020

@domig1 zeby to bol gynex? 😳 riadne haky to kresli..a co tvoj osobny pocit bez phladu na graf? Myslis ze si po ovu? Na graf by som sa az yak nespoliehala

rosalie1411
14. jún 2020

@janedoe ťažko povedať... Ale ak nespis celú noc a vstávas k bábätku, tak asi sú tie teploty trosku skreslené.. Teraz si už ale isto po ovulke, keďže máš také vysoké teploty.. Asi to len treba odsledovať viac cyklov, koľko máš lutealnu fázu a tak.. Ja si ale skôr myslím, že ovulka bola až po 20dc..

shellynda
14. jún 2020

@nina004
@luckynko44 no to som zvedavá teda🤩, lebo podľa druhej apkky som mala ovu už 12DC a to by som bola teraz 6dpo 😀

luckynko44
14. jún 2020

@shellynda je to taaam! 😍 verim tomu...videla som dokonca graf s ip aj na 4dpo 😉

shellynda
14. jún 2020

@luckynko44 myslíš 😍? Skoro som teraz dostala infarkt 😅... nejdem si robiť zatiaľ nádeje, ale tak uvidím aká bude teplota zajtra😃

luckynko44
14. jún 2020

@shellynda budem cakat s tebou 😊😊😊 a ano myslim 😉😘 juuj silno verim

shellynda
14. jún 2020

@luckynko44 😘😘😘

anetata
14. jún 2020

@shellynda drzim palce, nech ti to vyjde.. aj ja som sa vcera velmi tesila, ze som mala den predtym ip pokles.. a dnes teplota znova klesla, tak uz to vyzera, ze zasa to nevyslo ☹️

nina004
14. jún 2020

@shellynda To bude IP 🙂 Podľa mňa môže byť IP ako na štvrtý deň ,tak aj na šiesty deň. No som zvedavá ako to budeš mať zajtra ráno 🙂

nina004
14. jún 2020

@luckynko44 Myslíš ,že tak skoro a pri tak nízkej teplote by to mohol byť príznak? Kiežby ,ale som skôr pesimista tento cyklus 🙏🙈

luckynko44
14. jún 2020

@nina004 nemyslim ze je to skoro a tiez si nemyslim ze mas nizku teplotu..ked totiz porovnas pred ovu a po ovu maa tam pekny rozdiel ☺ pesimista nebud,to som tento cyklus ja 😳..dufam ze sa nemylim a vyjde to! 🙏🤞

rosalie1411
14. jún 2020

Baby, ešte taka otázočka.. Chodili ste niektorá na folikulometriu? Riešim takú vec, možno blbosť.. Môžem mať s manželom večer pred tým styk ci to nie je moc vhodné? Mala som zaužívané, že vždy, keď som šla k Dr., deň predtým, niekedy aj dva, sme spolu nič nemali.. Ale neviem 🤔

zuzik5891
14. jún 2020

@shellynda ahoj...pozri na môj...držím palce nech máš o pár dní//🍀❤🙏

martinade
14. jún 2020

@majka_3 dvojita ovulka je zvyćajne do 24 hod, lebo potom progesteron stupne a v tedy uz ovulka nemoze byť

majka_3
14. jún 2020

@martinade tiež som si myslela... No neviem ci je moje telo mimo alebo co... Mam 14lf ak dostanem skôr ako od včera za 14dni budem vedieť ze ovu bola podľa gyn.

shellynda
14. jún 2020

@zuzik5891 ďakujem zlatko 😘bodaj by to bolo tak a budem ťa nasledovať 😍🙏... Ty si užívaj tehulkovanie, júúúj moc sa s tebou teším 💕

zuzik5891
14. jún 2020

@shellynda ďakujem❤...bola to dlhá cesta...ale veľa ma to naučilo...a na dobré sa čaká ako sa povie...🙏🍀...silno ti držím palce

shellynda
14. jún 2020

@zuzik5891 veľmi si si to už zaslúžila potom čím všetkým si si prešla ♥️.... Presne tak, na dobré sa dlho čaká 🤗

zuzik5891
14. jún 2020

@shellynda každá jedna si to zaslúži...je tu ešte tak veľa báb čo čaká na to svoje šťastie...a ja som príklad toho že zázraky sa dejú ...🙏🍀❤...

domig1
14. jún 2020

@luckynko44 ja už neviem čo si myslieť, ale pred dvomi dňami som mala veľa ťahavého egg hlienu, tak uvidíme, dnes som cítila tiež podbrusko, sama som zvedavá, tento mesiac je nejakým mesiacom nízkych teplôt 😀