Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@luckynko44 to je krásny graf 🙂
@luckynko44 pekne😍, tak predsa išla hore 👍😘
@luckynko44
@shellynda dievcence, super!!!
@shellynda juuuuu vidiiiis 😍 ja som to tusila, skvelee...😉🤞
@nina004 este to neskladaj 😉 stale si horeeee 🤞🤞🤞
@nina004 keby chcel byt aj vitaznyyy 😁😘
@domig1 ako dnes moja? Som zvedava ako pokracuje tvoje kreslenie 😊
@luckynko44 Mne ten tvoj graf už príde ako trojfázový 🤞🙏🍀
@shellynda Sa usmievam na telefón ako blbá. Žeby predsa len IP? 🙏 Som v napätí ako budeš ďalej pokračovať.
Baby silno držím prsty k // ✊🤰
@nina004 keby som aspon nejaky priznak mala alebo nieco,ale ze totalne nic...nekonecne cakanie a desi ma koniec 🙄....ale tak stale verim a v kutiku duse dufam 🙏🙏 velmi chcem aby si mala pravduu 😘😘😘😘😘😘
@luckynko44 ja na tvojom mieste by som už testla. Ja verím, že to tam je, pekne ideš hore.
@mirus11 🙈 myslis? Ja sa bojim...ze to vsetko len tabletky robia 😳..mozno zajtra sa k tomu uz skopnem
@luckynko44 kľudne sprav test alebo až zajtra už sa pidi dušik môže ukazat ✊ držím palce
@shellynda krásny graf 🤩 určite to bude tam ✊
@luckynko44 mojko ja to beriem tak, že či skôr alebo neskôr, tak bud to tam je alebo nie. Ale nebudem ta nato navádzat, uvidíš teda zajtra aká bude teplota. Ale verím ze to tam je
@naty1987 dakujem 😘🌹 snad sa dockam svojho ducha uz aj ja 🙏😉
@shellynda moja super to ide, to bol určite IP 😉♥️🤞 veľmi držím palce
@luckynko44 moja skus teeest, a ty už máš dnes dostať ms? Už neberieš progesteron? Vyborne že išla hore 🤞🍀♥️
@mirus11 ja? Ja som víkend teploty neriešila 🤷♀️ čiže neviem ako som na tom 😀 po ovu som určite. Prsia bolia...a graf? Tén je celý smiešny, preto nemám chuť ani ďalej merať... predpokladám že bola na 17dc a pomaličky sa štvera hore, zajtra asi zmeriam... A ty ako pokračuješ? 😊
@luckynko44 hore, ale to ešte nič neznamená 🙂možno zas zajtra pôjde dole...teším sa na tvoje testovanie, verím, že to tam je 🤩

Dobre ranko dievcatka...dnes den ms teplota kus vyssia, no sa bojim ze len progesteron co vkladam ju drzi hore 😳 ...test nemam odvahu urobit