Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bibkapipka viera to veľmi dobre, koľko máš LF? Hod test, možno viac oči bude vidieť spolu s tebou toho ducha 😀
@shellynda mojko a graf ako? Vieš čo je najkrajšie, že vy všetky žienky po ovulke a testuje té a ja stále čakám na ovulku a akosi sa jej moc nechce, ani ovu testy netmavnu, ako predošlé cykly. Muž dôjde na 2 dní domov, tak tento mesiac to u mňa už zabalujem, kedze sa do ovu netrafime. Ale vás žienky si rada pozriem co mate nove 😀
@mirus11 neboj moja, 2 dni ti úplne pekne stačia, veď tie potvorky prežijú dosť dlho, tak nestresuj😘a tebe to tak vždy pekne vyjde sa trafiť, že aj teraz sa to podarí uvidíš 🙏😉... Ja som dnes trosku klesla, takže zase mi začínajú Tatry😃... Jáááj keď ja tým testom nie a nie odolávať,no hrôza so mnou 😅
@luckynko44 ako dnes moja😍? Meráš si teplotu a test si už neskúšala?
@shellynda dobre ranko 🤗 ..moja dnesna progesteronova teplota..vcera vecer posledny vklad tak uz len cakam kedy pride ms...nie test som uz neurobila len by som ostala smutna..
@shellynda aj tie Tatry mas krasne..drzim ti prstiky len cakam kedy uz uvidim tie tvoje // 😘😘
@luckynko44 mojko len aby si nebola ešte milo prekvapená, držím ti palce, aby si mala krásne prekvapenie 😀😍
@mirus11 jeej zlata 😘 ..neviem ja som to uz oplakala a po tolkych sklamaniach a teplotach som sa a tym uz zmierila ze nic..niekde v kutiku duse tam este spinka mala nadej ale tak stojim nohami pri zemi..tesim sa aspon lutealke 13dni a tomu ze som nespinila 😍🙏
@mirus11 vkladam utrogestan este 2 dni, zeby to bolo tym? ale este nikdy mi teplotu takto nedvihol, vzdy max. do 36,9. na foto nie je vobec nic vidiet, ved aj na zivo je to uplne ze asi nic ☹️ este ten test aj vyzera hrozne, kedze ho taham so sebou do roboty 🙈 som uz asi totalne sibnuta 🤦
@luckynko44 ešte sa nevzdávaj zlatko😘, ešte MS neprišla 🤗a dúfam že ani nepríde a bude to tam🙏. Nemáš ešte ani PMS, nič, tak si myslím, že aj to je super 👍
@shellynda slnko keby si mala pravdu 🙏😊 ale no bude to menej boliet ked sa budem drzat pri zemi..pms nemam ale to nic neznamena zatial 😊
@luckynko44 neostáva nič iné, len čakať a silno veriť 🙏a ja budem s tebou♥️
@shellynda stále máš krásny graf. Joj jak ti držím pršteky 🙂
@luckynko44 Držím prsty. Som zvedavá ako ráno. Ale snáď sa teplota udrží hore aj tak. 🍀

@shellynda daj tomu cas, este je fakt skoro...aj ked aj na mna sa test uz usmieva, zvazujem ☺