icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

aleskandra
17. jún 2020

@domig1 test môže byť pozitívny, no ku ovulácii nemusí dôjsť...

domig1
17. jún 2020

@giuli ahoj 😊 ty tiež uzivas gynex, tiež ti to tak rozhodilo? 😔

domig1
17. jún 2020

@aleskandra veď to je nafigu...asi som ich radšej ani nemala kupovať, i keď mám ovu hlien a pocit v podbrušku ako na menzes...

kakatulik
17. jún 2020

@domig1 tak ale ešte môže aj ovu prísť. Už si mala tento cyklus pozitívne testy?

domig1
17. jún 2020

@kakatulik tento mesiac som robila ovu testy len začiatkom, vtedy boli negatívne, potom mi došli, dnes som kúpila novú várku 😄 a toto..tak neviem..ale beriem to s chladnou hlavou

domig1
17. jún 2020

@kakatulik a je to podľa teba pozitívne či mu ešte chyba?

giuli
17. jún 2020

@domig1 ano...no nemyslim,ze od gynexu...beriem ho len aso tyzden a cyklus na prd uz43dc....skor si myslim ,ze euthyrox na stitnu..

domig1
17. jún 2020

@giuli prvý mesiac uzivas eurhyrox? Lebo ja ho tiež už pár mesiacov užívam a takéto výkyvy teplôt som nemala, hrozne je to čakanie...

nina004
17. jún 2020

@domig1 Podľa testu ovulka ešte len bude. Tak to asi ani nebude anovulák. Možno sa len ovu posunula. Mne tento mesiac vyšiel pozit test tiež až na 35 DC.

kakatulik
17. jún 2020

@domig1 podľa mňa sa dá považovať za pozitívny. Ja som to už tiež tak mala, teplotu hore,dole....už aj takmer pozitívny test. Potom som sa na to vybodla a zrazu tiež takto nejako trochu hlienu . Test síce tmavy,ale nie pozitívny. To som už nemusela vystihnúť vrchol....a zrazu teplota vybehla....

domig1
17. jún 2020

A sex kedy baby plánovať vzhľadom na teplotu a test? Dnes a zajtra, alebo zajtra až?

majka_3
17. jún 2020

@domig1 myslím ze pozitívny a sexik naplanuj dnes a kludne zajtra 😉

domig1
17. jún 2020

@majka_3 ďakujem 😊

giuli
17. jún 2020

@domig1 ano uzivam cca od polky maja...

kakatulik
17. jún 2020

@domig1 jasné že dnes,zajtra aj pozajtra. Istota je guľomet.😁

domig1
17. jún 2020

@giuli a dávku? Zatiaľ 50tku? Veď môže to byt aj ním, najlepšie keby ti spravia krvné testy, či sa hladina hormónov dala do normy 🙂 ale dobre, že ho uzivas, snad sa to s ním už podarí 🤗

domig1
17. jún 2020

@kakatulik 😃😃 haha, no kiežby bola aj chuť každý deň

giuli
17. jún 2020

@domig1 ano ,davku mam 50tku, 7.7.mam ist na krv ,ci to klesa....predpisala mi aj vitamin D,mala som veľmi nizku hladinu....

evita2176
18. jún 2020

Dobre ranko zienky. Tak ako grafiky? Testiky? Ja vas kazde rano citam a dnes este nic ziadny prispevok ...:(
@giuli
@shellynda
@bibkapipka
@lucynko44

alzbeta162
18. jún 2020

Ahojte potrebujem poradit tento mesiac od prveho dňa cyklus pijem " caje na otehotnenie" alchimelka+ malinik určite ste uz niektore o nich poculi no ale cely ten moj cyklus podla merania je čudný moje predovulacne teploty boli min 36.7 max 36.9 teraz mam teploty nizke ovu priznaky asi hned uz po skončení mrsky doteraz v strede cyklu bol ružový hlien neviem aký dlhy cyklus mam pretože 23.4 som potratila a mrska prisla az 28.5 predtym som mala 32dc presne na čas mrsku otázka ci vôbec očakávať ovu alebo bola len tie caje spôsobili nízke teploty 🤷🤦

luckynko44
18. jún 2020

@evita2176 dobre ranecko 😊 som este nestihla prispiet hh...stale cakam

luckynko44
18. jún 2020

@alzbeta162 nizke teploty mozu byt spojene s pitim cajov..myslim ze sa to uz stalo viacerim kockam tu, na cele so mnou...takze vydrzkaj moja podla mna to este pride 🤞🤞🤞

alzbeta162
18. jún 2020

@luckynko44 takže tiež ti urobili tento cyklus šarapatu? Vysadila si ich ? Ja ich uz dva dni nepijem lebo som nazlostena na nich veľmi 😥 dakujem pekne za podporu a tebe tiez posunuli ovu ako inym babám ? Lebo ja ked sa mám držať stareho cyklu tak 28.6 by mala prísť mrcha no ale neviem kvoli tomu aprílu co bude🤷 aj tebe držím prsty aby si si našla konečne tie // ciarocky ❤️

bibkapipka
18. jún 2020

@evita2176 dobre ranko, dnes 11 dpo, test biely a graf takyto krasny ☹️ asi to bude progesteronom co beriem, aj ked teplotu takto vysoko mi nikdy nedrzal. uz som sa zmierila s tym, ze tento cyklus zase nic 😕

luckynko44
18. jún 2020

@alzbeta162 u mna len tie teploty boli niekde na podlahe a ovu prisla namiesto 17dc asi na 15dc a potom som prestala pit..babule pisali ze maju nizsie aj tie po ovu teploty..ja neviem presne lebo som na 3dpo nasadila progester..ale dovtedy aj moje po ovu aj pred ovu boli nizsie ako zvycajne...baby ti isto napisu lepsie skusenosti ale ja uz asi pit nebudem 😁...a dakujem zlatko 😘😘😘😘 prem ti presne to iste! 🍼

bibkapipka
18. jún 2020

@alzbeta162 ja som ich pila len do ovu a teploty prve dni po ovu boli nezvycajne nizke. ovu som mala tak, ako aj mavam, neposunuli mi ju.

rosalie1411
18. jún 2020

@alzbeta162 to vyzerá, že ovulka ešte nebola.. 🤔 Ale zasa tie teploty máš na predovulacne dosť vysoké..

mirus11
18. jún 2020

Žienky keď vám poviem, že mne tento cyklus vôbec netmavnu ovu testy, minule cykly som mala už dosť tmavé v 20dc

rosalie1411
18. jún 2020

@luckynko44 test si už nerobila? 🙂

luckynko44
18. jún 2020

@rosalie1411 nerobila...cakam a ked nic tak v nedelu/pondelok mozno spravim...v utorok vecer posledny prgstn vlozeny..necitim nic,ani pms ani nic a bojim sa sklamania z beloby..takto sa mi lahsie caka,som pokojnejsia