Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@luckynko44 dakujem, si zlata. tazko sa zvladaju tieto kazdomesacne sklamania ☹️
@shellynda slnko ty nas velmi natahujes 😋🤞
@bibkapipka mne o tom nieco pis 🙈 na sibnutie...radsej netestujem posledny 12dpo biely a povedala som si ze kaslem nato lebo skoncim na xanaxe
@luckynko44 no ked to pojde takto dalej od xanaxu nemam daleko... ja spravim este 13 dpo test ale uz ma nebavi vzdy tam vidiet len jednu ciarku. je to o nervy 😕
@rosalie1411 jjj take som mala predtym stale teploty 36.7-36.9 po ovu 37-37.2 no cele zle dufam ze nemam teraz brat ked naposledy mrska bola 12.3 potom 23.4 potrat a potom prisla az toho 28.5 mrska ze cyklus mam 60 dňový 🤷 lebo to o držku fakt
@bibkapipka 😘 hlavu hore...depkami si prejst musime a potom bojujeme znova alo dracice 😊
@bibkapipka no mozno bude test este neskor pozitivny.. ja som mala blizsie teploty a bol pozitivny na 11dpo ale az poobede😅
@evita2176
@luckynko44 dobré ránko babulky🤗😘... Teplota sa mi drží zatiaľ ako včera na 37 a test zase biely žial,ale nájdem doma niekde lupu a kuknem to tak😅... Ešte to nevzdávam, veď to je len 10dpo, ale bolia ma už 3 deň prsia a to ma neboleli už ani nepamätám kedy 😃
@luckynko44 no tak pevne drzim päste🤗 nech testik bude v nedelu pozitivny..🙂
@shellynda uzasne 👏👏👏😘🍼
@shellynda noo tie prsia môžu byť dobrý náznak 😊 verím ze o pár dní ti budu svietiť // ❤️
@luckynko44 ty sa držíš stále pekne hore superko mojko ♥️
@majka_3 prave mi volali za vysledky z car...vsetko mam super 😊 morfologia vraj mierne zhorsena ale pri takom pocte spermii co bol vo vzorke v tom nevidi na ziadny problem a vraj sa to u muzov meni...mam mu kupit vitaminy 😁 ..tesim sa babule 💗💗....ano zatial som hore,uvidime 😘dakujem srdce
@0507 pekneee 😍🤞🍼 a ako sa citis?
@luckynko44 uplne ako vzdy...ale ja som nikdy v tehu nemala ziadne priznaky
@luckynko44
@0507
@shellynda
@bibkapipka
Baby,tie grafy vyzerajú luxusne. To už by v Tom bol čert,keby vám to nevyšlo. Tfuj ,tfuj...držím päste. ✊
@luckynko44 waaau tak to máš super 😊 teším sa s tebou 😊
Môj ide na kontrolný o týždeň, veľmi som zvedavá...
Testik si neskúšala? 😊
@majka_3 tak sa tesim..male vitazstvo pre mna a krocik vpred..mozno aj pre psychicku pohoduu 😊 drzim mu prstyy 🤞 ale vraj sa to stale meni takze urcite to bude faajn,vsak ty vies...nie mojko neskusala 🙈 radsej si pockam v malej nadeji na ms..ako cakat ked viem ze test je biely
@0507 😁 rozumiem....takze cakame spolu na prekvapko 😉🍼
@majka_3 tento mesiac neberiem vôbec nič, len ma už pobolieva brucho, ale inak nič. No keď sa mi ešte posunie ovulka na ďalej ako 22dc(dnes som 20dc)tak už končím aj s meraním aj testovaním. Už ma takéto dlhé cykly nebavia. A už teraz viem, že keď bude ovulka neskôr, tak tento mesiac je už pase teraz. Keďže zajtra muž odchádza oper do roboty. 😩
@luckynko44 skvele, tak to je len otázka času, kedy budú // 😘🍀
@alzbeta162 no ono to môže byť po potrate ešte trochu rozhádzané pár cyklov.. Tak uvidíš, meraj ďalej.. Ono sa to po pár cykloch zasa zrovna, ak nedostaneš tehotná 😊😊
@luckynko44 chápem to netestovanie. Ja som si tiež povedala, že už len v deň MS.. Skôr nie.. 😊
@luckynko44 super, ze mate dobre výsledky.. Tak len treba mať trošku trpezlivosti a vyjde to.. 😊 Aj odporučili nejaké konkrétne vitamíny pre manžela?
@rosalie1411 nie nie...ze mu mam kupit multivitamin..a jej hovorim ze chudaka pol roka tlacim vsetkym moznym a nato mi povedala ze on chudak nie je..ze chuderky su zeny co si viac musia vytrpiet ako muzi .sme sa zasmiali dobre 😂😂 potom dodala ze ono to kolise takze v pphode nevidi dovod ze by sa nemalo podarit prirodzene
@domig1 😘😘😘 moooja..ja sa 🙏
@bibkapipka ahoj stále máš šancu keď ti mrcha nedošla. Kamarátke ukázal pozitívny test az na 36DC. Držim ✊🏻

@bibkapipka nezuufaj moze byt skoro! ....ano moze to byt progesteron 🤞🤞🤞drzim.ti palce 😉