Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@123alena123 ahoj, uvidíš ci zajtra stupne teplota, ale mohla byť ovulka na 23-24 DC.. 😊
@junyk ahoj, cudne ti skáču tie teploty, ale teoreticky mohla byť ovulka na 16-17 DC.. 😊Uvidíš ďalšie dni.. 😊 Nechceš si stiahnuť inú appku? Napríklad fertility friend ti pekne aj vyznačí ovulaciu..
@rosalie1411 ďakujem ja som si to aj tak myslela aj my vysiel najtamvší test 22-23 DC len tak aplikacia to nejako nie nie zaznačiť ale veď uz počkám 🙂
@123alena123 máš tam nahodený aj ten pozitívny ovu test? Alebo aj hlien, ak si zaregistrovala.. Potom by to malo vyznačiť a ak aj nie, tuším 3 dní po ovulke to vyznačí, ak máš 3 dní vyššie teploty ako 6 predchádzajúcich. 😊
@rosalie1411 no to som si nezaznačila lebo polemizovala som nad pozitivitou toho testu ale mala som jeden den skoro biely, a na druhy den uz take riadne ciarky ake som este nemala a na druhy den slabsie a vcera uz skoro vobec som nevidela druhu ciarku iba takeho ducha.. Tak usudzujem ze ten 22DC to bolo pozitvne🤷♀️ zbadame
@123alena123 nemusela si vystihnúť úplný vrchol.. 😊 Ale sedí to aj na tu teplotu.. 😊
@rosalie1411 prikladám foto aké testy som mala. Hore je fotka ake som mala den pred, nizsie je fotka aky som mala test toho 22DC. A vlastne dnes aj vcera som mala take ciarky ako su na prvej foto. Ja som este taku silnejsiu ciarku nemala na teste tak za to sa pytam🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@123alena123 áno, tiež by som ho považovala za pozitívny 😊
@rosalie1411 ďakujem za odpoveď si zlatá😊
@123alena123 nie je vôbec za co 😊.. Teraz už len čakať na výsledok.. 😊 Držím palce
@giuli a ty ako pokračuješ?
@rosalie1411 ahoj áno máš pravdu skáču tie teploty preto sa v tom nevyznám 🙈 a to meriam precízne každý deň rovnaký čas
Dobre ranko kocky 🤗 ...ja hlasim 1DC,pokles teploty 😐 predychame ideme dalej
@luckynko44 dokelu, to ma mrzi ☹
@luckynko44 júúúj mrzí ma to strašne zlatko 😔... Silno som ti držala palce aby ti to vyšlo. Tie prvé dni sú vždy najhoršie, poznám to, ale vždy sa nakopneme ♥️Podarí sa, nebojkaj 🙏😘
@luckynko44 to ma mrzí :( nový cyklus, nová šanca 🍀
@luckynko44 To má strašne mrzí. Som verila,že ti to tento mesiac vyjde. Budeme pokračovať spolu a veriť ,že leto bude úspešné 😉
@shellynda Skôr by som sa prikláňala k tomu grafu,kde máš ovu na 14DC. Teplota sa pekne drží a zajtra by bol 10DPO a to už by test mohol čosi ukázať. 🍀
Žienky ja ešte stále čakám ovulku, ale dnes riadny pád, že takúto nízku teplotu som nemala ešte vôbec. Môže to spôsobiť aj to, že mne mali tutumutu až okolo pol noci? (zaspali sme - 🙂)
@mirus11 a koľko hodín si spala? Ale môže to takto klesnúť. A možno zajtra pôjde rapídne hore a možno ste práve vystihli ovulku 😊😊
@luckynko44, to ma mrzí.. Vyzeralo to pekne.. Je to smutné, že my, čo tak chceme babo, sa nedarí a niektorí, čo ani nechcú, sa podarí na prvý sup.. Ale verím, že to všetkým skôr či neskôr vyjde.. 😊
@0507, ty máš pekný grafik.. Z toho by ozaj niečo mohlo byt. Rovnako aj @shellynda. 😊🍀👣
@rosalie1411 spala som 6hod.

Ahojte žienky, prosím Vás o Váš názor. Naozaj podľa Vás tá ovulácia neprebehla? Ďakujem za názory