Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@shellynda pekný graf, držím palce aby to tam bolo, u mňa ešte len dnes začínajú tmavnut ovu testy, tak tento cyklus si ovulka dáva riadne načas, dnes som už 25dc,co zvyčajne mávam ovulku na 22 najneskôr, a tento cyklus celý pri spätý u mňa. Počítam ze vecer najneskôr zajtra bude úplne pozitívny, tak som zvedavá, kedy sa krásavica dostaví, a potom som veľmi zvedavá, aká bude LF fáza, kedze sa ovulka totálne posunula.
Dobre ranko, ja dnes pokles, takze vsetky vieme co bude nasledovať 🤦♀️🤷♀️@shellynd
@shellynda krasny krasny graf 🙏
@123alena123 ale to je dobre znamenie že ti to takto skáče, juj ako vám žienky držím palce, aby vám to vyšlo
@shellynda 💗 juuuuu musi to tam byt! Duufam silno silne
@123alena123 moze nasledovat pekny vyskok 😉🤞 drzim palce strasne mooc
@123alena123 ja mam takýto grafik. Udržiaval sa mi nad 37 mala som aj slabé krvácanie 24DC potom bledohnedunke špinenie a včera pokles a teraz zas sa šplhá krivka hore snáď aj zajtra to tak bude inak by mala prísť mrcha
@junyk myslim ze mame vitazny graf 👏😊
@luckynko44 veľmi by som si to želala ale uvidíme zajtra. Zajtra ak zas pôjde hore tak skúsim testovať ak pôjde dole tak mrcha je tu....
@junyk snad nepojdee 😉
@aleskandra to vyzera super, test si este neskusala? 🙂
@aleskandra u teba je to jasné, hod nám sem testik nech mame aku taku inšpiráciu 😀
Ahojte tak ja dnes takto teplota sa dnes nedala odmerať v case ako vzdy lebo panko ( moj syn ) uz od 6 strašil tak som ho zdrzala v posteli aspon o 6:45 inak meram stale o 7:30 tak mozno by aj bola 37 🤷😂 uvidime co bude dalej nejako som sa vcera dostala do depky 🙄 kamoska je tehu tak nejako sa obkukavam jak rura ci cici nebolia ci v podbrušku nepichne ale nič🤦 rura som ja viem
@mirus11
@luckynko44
@junyk jaj ste zlate kiez by ste mali pravdu a konecne by nam to vyslo ale neviem neviem uz v to asi ani nedufam🤷♀️
@hederamonstera
@mirus11
Skúšala som včera...beloba 🤷🤔😁 ďalší skúsim v deň príchodu ms- ak stihnem
Sama som zvedavá, čo z tohto bude...
@shellynda graf vyzerá super držím palčeky nech všetko dobre dopadne
Pocujte zeny, myslite ze mozem dnesny pokles teploty pripisovať nočnemu ťuťu-muťu (cca pol noc, teplota merana 5:20?)
@shellynda, @aleskandra, tento mesiac tu tuším budu víťazné grafiky a pozitívne testy! 🍀🙏 Držím palce, nech to vyjde.. Včera som čítala nejaké články a písalo sa tam, ze veľa žien malo pozitívny test až 13-14 DPO.. Takže nič nie je stratené.. 😊
@mirus11 no pekne, žeby ovulka zasa čakala na manžela? 🙂

@patusss kľudne sa do hocijakeho centra môže manžel objednať za cca 35€ výsledky ma do hodinky... 😊
Ďakujem aj ja tebe držím palce a verim že čo skoro si nájdeš //😊🍀