Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
zienky, asi mi je zbytocne sledovat si svoje teploty, ked beriem progesteron, ze? :D precitala som si, ze zvysuje teplotu.
@majka_3 nie je to neskoro na uhniezdenie 🙂
@hederamonstera zvyšuje teplotu, ale merať môžeš, ak chceš 😊😊 mohla by si vidieť na com si, ak by si mala implantacny pokles alebo potom trojfazovy graf.. Ale zas niekedy nie je na škodu vykašľať sa na to meranie..
@mirus11 ešte to nevzdávaj, možno zrovna teraz motyka vystrelí.. Ale hej, je to na nervy toto čakanie.. Keby človek vedel, že pohoda, nič sa nedeje, o pol roka to vyjde.. Lenže takto ma človek pochybnosti ci to vôbec niekedy vyjde.. Tým, že deti nemám, veľmi by som si aspoň jedno priala.. Vždy som chcela veľkú rodinu. Ale povedala som si, že si budem užívať krsniatko, ktoré sa má o pár týždňov narodiť a nevadí, že to nebude moje vlastné.. 💗
@hederamonstera myslim, ze ak zvysuje, tak aj tak tam bude pokles pri prichadzajucej MS. Mne sa teploty drzia nejako podobne apri mesiaci bez duphastonu, teda zatial su hore... dnes 9dpo, zatial bielo, uvidime, co to spravi zajtra 🙂)
@rosalie1411 a tak meram teraz prvykrat 🙂 len sa nemozem na to spoliehat, ze mi to ukaze, ze to vyslo
@kalmak praveze som citala, ze pokles nastane az ked to prestanem brat...takze jedine tehu test...este tyyyyzden musim vydrzat😄 no drzim palce!!
@hederamonstera fakt? vsetky, tzn duphaston aj ostatne? tak ja mam este na dva dni, som zvedava..
@kalmak neviem, ci aj duphaston...ci je to progesteron🤷🏼♀️
@kalmak Tak nasla som, ze aj duphaston
Ale pisu, ze mozu aj nemusia drzat teplotu😄
@hederamonstera
@kalmak drzi ho hore...v den poklesu prisla ms..to bol treti den os vysadenia..vkladala som 200mg progesteron rano aj vecer 😊
@luckynko44 ja tiez tak uzivam ten progesteron. Brucho ta z neho nepobolievalo?
@hederamonstera klesla len na treti den od poslednej vlozenej tabletky..takze este od posledneho vkladu som mala teplotu hore 2 dni..brusko som citila ako pred ms aj prsia..v podstate ziadny rozdiel..len ms mam inu..mam bolesti hlavy..krvacanie dva dni a tri dni len take slabe frcky,,snad uz zajtra nic nebude 😊 drzim prsty! 🤞
@luckynko44 ano, zle som najprv precitala, co si napisala 🙂 ale myslela som, ze ci ta od zaciatku, ako si ho brala, nebolelo brucho. A dakujem!! 🙂
@hederamonstera mne Utrogestan nezvysil teplotu a aj teplota klesala aj napriek nemu...cize za mna ziadna zmena..
@butterfly333 mne sa viac lubili takéto ale zelené 20 kove
@ereska ja.len či duchuju no už baby písali že áno
@butterfly333 ja ich mam a zatiaľ mi neukázali ducha, ale ak by ukázali ducha tak by som isto spravila nejaký z lekárne na potvrdenie/vyvrátenie výsledku
@domig1 ďakujem no aj tak z toho nič nebude.
Baby neviete ci sa s uhniezdovanim spája aj biely hustý výtok? Mala som ho jeden deň 6dpo, ale to si asi len chcem niečo také myslieť... 😀😀
@butterfly333 ja som si ich objednala viac ze keď ma budu ruky svrbieť do testovania, tak mi aspoň nebude ľúto lacných testov :D
@domig1 ja práve že ich nekupujem no keďže ideme na Ket tak som si objednala no som hrozne unavená aj v práci zaspávam 😴
@123alena123 ja si myslím ze áno. Krátky spánok, sex, možno nejaké vínko. Všetko má vplyv na teplotu. Tak nezúfaj držím ✊

@rosalie1411 no to už nestihne, lebo dnes mi zahlásil, že vobec nevie, či príde aj sobotu. Takže asi toľko