Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@butterfly333 Mne veľmi duchovali.
Dobré ráno žienky, tak dnes opäť nárast, a čakáme...
@junyk ďakujem za podporu 🙂 😉
@shellynda oh nie...toto ma strasne mrzi moja 🙈 som bola presvedcena ze to vyslo...a tak no,sup ku mne a ideme dalej..po povinnej depke sa spravne nakopneme 😉😚 nebud smutna 💗💗💗💗posielam to sil!
@shellynda ach do frasa 😭 tak to vyzeralo super...sme na tom podobne. Bojujeme ďalej 💪🙏🧡
@luckynko44 áno moja, dnes budem len plakať do vankúša a zajtra idem s tebou 🤗😘... Dáme to 🙏
@aleskandra veru, už aj ja som myslela, že je to tam😔... Ideme ďalej ♥️
@shellynda ja tak isto zajtra hlásim 1dc 🤪🤪
@butterfly333 budeme na rovnako ♥️
@shellynda ja som bola presvedčená že toto je ten víťazný, 😕
@shellynda ale už som videla aj grafy kde bol pokles a bol pozitivny test
@mirus11 ahoj a ty si pamätáš dátum kontroly to ani môj muž nevedel 😂😃 zlataaa😉
Fazulka je tam kde ma byť sme o 11dni menší keďže ovu som mala neskôr ale že sedíme presne na 6+2tt len srdiečko ešte nevidel vraj sa nemám báť že je to v poriadku ale ja sa bojím aj tak... kontrolu mám 2.7.to už budem 7+4tt silno dúfam že to bude dobre a som doma na pn lebo som aj spinila tak beriem duphaston ale že keď spinim tak to z krcka lebo že je veľmi prekveny držte mi palce nech je to v poriadku 🙏🙏
Ja sem občas nakuknem a všetkým vám silno držím palce aby vám to každej vyšlo 😘✊🙏
@123alena123 júj keby si tak pravdu mala🙏😘...
@domig1 a preco by to mal byt omyl mojko? 😊 ja tam ciarku vidim jasne zretelne,bozeee dufam ze bude silniet hoc aj na cinskom to je jedno!!
@domig1 duchuju veď včera som sem dávala ten istý pozri aj baby píšu že dýchajú sú to čínske šmejdy. No držím palce
@butterfly333 ale ona tam ma ružovú čiarku, u teba nie je vidieť ze by mala náznak ružovej.
@mirus11 ale je aj na to mojom je ružová.
@aleskandra @shellynda @luckynko44 dnes pokles aj u mna aj napriek duphastonu, teplota skoro presne kopiruje predosle grafy, 10 dpo a test beloba.. ale aspon bez spinenia konecne...
co uz, nech to pride a ideme dal. ❤
@butterfly333 ja viem z vlastnej skúsenosti, že duchu ju jak sviňa, tak ja sa na ne ani vôbec nespolieham. Ja to už ani kupovať nebudem, ani tie Ovulacne testy z Číny nijaká sláva. Radšej objednám tu zo Slovenska, tie sú aspom spolahlive
@kalmak moojko..hore hlavu..ms este neprisla..a ano tomu spineniu sa aj ja obrovitansky tesim 😊😊
@kalmak este vydrz, 10dpo nie je este final ;)

@butterfly333 ja mam takú, že u mňa duchovali, neviem ako u iných, ale u mňa by som bola tehu každý cyklus 😀