Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@hederamonstera zopár mesiacov to bude, vlastne nedavame si pozor dlho (cca 4 roky) ale cielene vyhladavame ovulaciu posledny pol rok. Mne je druhy den strasne zle, ale velmi zle od zaludka, uz si prehravam dni ze co som zjedla ci som si pokazila zaludok alebo ci som chytila nejaku crevnu, skratka ked stojim alebo urobim prudší pohyb tak sa mi da zvracat... 🤷♀️ Len zase si myslim ze keby to znacilu tehu tak by mi aj test vysiel pozitiv
@123alena123 no to neviem, ale urcite skus teda zajtra 🙂 aj ja uz skusim aj keby som mala sz v utorok🙈
@hederamonstera a vy sa kolko snazite? Ako dlho merias BT?
@123alena123 my rok a pol po zamlcanom potrate😏 a meram teraz prvykrat, vyuzili sme uz pomoc od CAR a sa dopujem hormonmi od zaciatku cyklu, tak som bola zvedava🙈
@hederamonstera to marzí :( ja som tiez zacala berať viac menej zo zvedavosti, tak meriam od februára
Ahojte, ja tiez pokles...kaslem na to, nemeram uz😀
@123alena123 toto ešte nie je veľký pokles 😉, ešte sa ti stále pekne drží teplota😊
@shellynda no akoze ano, len mam obavu ze dnes alwbo zajtra uz pridu kramy len tak den pred mavam teploty 36,80-36,90 z predchadzajucich grafov, a na druhy den pokles bum a kramy tak sa radsej nechcem tesit a naatavujem sa na kramy. Podla vypoctov by som mala dostat dnes tak uvidime co z toho bude
@123alena123 ja si tiež nemyslím, že je to až taký veľký pokles a celkovo máš pekný graf.. Ale samozrejme, treba byť pripravený na každú možnosť.. 😊
Ahojte môžem sa opýtať ak je pokles pri merani BT mrska pride v ten den alebo az na ďalší deň? Ďakujem krásne za odpoveď🙂
@alzbeta162 u každého inak.. U niekoho v ten deň, u iného o deň a napr u mňa to je aj o 2.
@rosalie1411 jasne dakujem pekne za odpoved uvidíme co bude zajtra🤷tak som verila, ze bude hore a zrazu tak klesla🙄ale krátky spánok bol skore vstavanie merať som musela uz 1,5hod skor kvôli drobcovi 🤣 a IP 10 den to by bolo asi uz neskoro🙄
@alzbeta162 u mňa to bolo tento cyklus na druhý deň :-/
@alzbeta162 u mňa je to každý cyklus inak
@123alena123 na tvojom mieste by som nutkanie testovať, neskúšala si?
@alzbeta162 krásny graf, myslím ze už niekto tu dá aj stastnu správu a to bydu krásne //, nech sa pokochame viaceré.
@mirus11 joj ďakujem krásne ❤️ za podporu ale nejako po potrate v apríli veľmi nedufam veľký rešpekt mam vôbec testovať 🤦
@alzbeta162 no u mňa je to po MA už dlksie, a už ani neverím, že by sa to ešte podarilo. Ale čo už, taky je život, a pre niečo sa to takto asi deje
@mirus11 držím prsty nech nam to konecne bude dopriate, ja verim ze nam to vyjde niekedy a budeme sa môcť tešiť ❤️🙏
@mirus11 zajtra ráno skúsim, skúšala som vtedy v sobotu ale bola beloba, tak nemam nutkanie si urobit dalsi, lebo stale cakam ze pridu kramy 🤦♀️
@alzbeta162 neskusala si testovat? 🙂
@123alena123 ahoj eee bojim sa 😥asi ked nepride do zajtra tak testnem 🤷

@nina004 dnes 1dc 😔
Muž je 19.7 tak verím ze budete mat obaja krásny darček k narodkam 🤞