icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

rosalie1411
29. jún 2020

Dobré ránko dievčatá.. 😊
Už ste videli podobný graf môjmu? Nikdy som nemala tak nízke po ovulacne teploty, takže nechápem.. Najprv to po ovulke vybehol, len na 3 DPO som dostala teploty, tak tie ďalšie dni som nemerala.. Po tom ako odzneli teploty, je bazalka úplne nízka. Vždy som mala poovulacne teploty okolo 36,8-36,9.
Moze to byť, že mi klesol v tomto cykle progesteron alebo sa nedostatočne tvorí?

mirus11
29. jún 2020

@rosalie1411 moja vidím ze tento cyklus sme na tom veľmi podobné, aj mne tie teploty behajú ako splasene kone, ale u mňa nečakám žiadny zázrak, kedze tento cyklus muž bol viac preč ako doma. Ja len čakám nas, a ide sa od znovu.

ettella
29. jún 2020

@rosalie1411 mala som raz podobný, tiež som kukala ako puk, že čo to 😮

rosalie1411
29. jún 2020

@ettella nechápem to.. Tie telá si robia čo chcú 😁😁

@mirus11 hej, to je na porazenie, keď ani manžel nie je doma.. Potom fakt človek len čaká na MS.. Ach jaj..

123alena123
29. jún 2020

@mirus11 no, teraz som skusala a beloba takze v dohladnej dobe by mali prist kramy, ja som si az teraz uvedomila ze som 36DC a moj standard je 32-33, takže môže byť nieco ine za tym meskanim🤷‍♀️🤷‍♀️

hederamonstera
30. jún 2020

Tak test negativny...my sa toho dietata nikdy nedockame 😪😪😪

123alena123
30. jún 2020

@hederamonstera alr no, mozno je ešte skoro. Ja som tiež 14 DC posielam môj graf, dnes som klesla tak už asi idem ku krámom....

rosalie1411
30. jún 2020

@123alena123, @hederamonstera, baby, vy máte veľmi pekne grafy.. Možno vám ešte ukáže zajtra, pozajtra.. A keď nie, tak opäť začíname znova.. 🤦‍♀️

alzbeta162
30. jún 2020

Mne dnes klesla teplota 🙄 ani som uz ju nezapisovala do grafu test biely podla mna som 12dpo ani neviem kedy má prísť mrcha kedze po potrate som dostala M az po mesiaci a pol takže cele zle asi sa na to vykaslem uz som dnes muzovi rano pisala ze nam nie je asi súdené tak čo už....

123alena123
30. jún 2020

@rosalie1411 ja som testovala vcera sice k veceru, ale aj tak beloba a myslim si ze asi keby tam nieco je tak to test zachyti ci?

123alena123
30. jún 2020

@alzbeta162 ale no, a kolko ti klesla teplota velmi?

alzbeta162
30. jún 2020

@123alena123 opäť som ju musela merat o hodinu skôr to naše zivanisko si vstava ako chce🤣 takze vcera bolo 37 dnes 36.8

alzbeta162
30. jún 2020

@123alena123 mna asi to ubija že kamošky okolo s bruchami dalsie s kocikmi och nikdy som nikomu nezavidela stale som dopriala ....no momentalne závidím asi aj nové šnúrky na topánkach 🤦😂

rosalie1411
30. jún 2020

@123alena123 záleží, aký si mala zriedeny moc.. Ale mohlo by zachytiť.. Skus ešte zajtra ráno testnut, ak ti rapídne neklesne teplota.. 😊

rosalie1411
30. jún 2020

@alzbeta162 chápem ta.. Po potrate každý čaká (ja tiež), že to vyjde hneď a už sa to podarí.. No ale niekedy to tak proste nejde.. Ja by som teraz mala termín pôrodu a najlepšie je, že moja sestra ma o pár týždňov, takže ja to mam v priamom prenose.. Vždy, keď sa na ňu pozriem, mi to pripomenie, že aj ja by som mala teraz také bruško a chystala vybavicku.. Takže viem o com hovoríš, no ľútosť nám nepomôže.. Ty máš aspoň synčeka, tak sa mu naplno venuj a druhe bábätko príde co nevidieť 😊😉

alzbeta162
30. jún 2020

@rosalie1411 tak to musis mat naozaj ťažké a ja sa tu ľutujem 🤦 ano ano mas pravdu este ze mam toho zlostnika ❤️ len mi je uz ľúto v septembri ide do škôlky a ja vazne do starej prace sa vôbec neťaham .... Uplne je to tam na nic za tie 4 roky co som odisla ( cele tehu som bola doma) sa to zmenilo kolektiv na nic takže.... Ja viem ze to mozno pride ale manžel ze uz chce navštíviť lekára a ja neviem kde co mám robiť kde mam ist moja gynda povedala ze pol rok nie je dlha doba.... Tam neviem kde sa mame obrátiť ak chceme ist touto cestou...mozno len po tom potrate chce telo cas🤷 netusim

123alena123
30. jún 2020

@rosalie1411 no, tazko aj povedat, denne vypijem tie dva litre vody čistej, niekedy viav ale vcera som dala v praci tie dva litre, zariadim sa podla zajtrajsej rannej teploty ako hovoris 🙂

rosalie1411
30. jún 2020

@alzbeta162 hej, ja tomu úplne rozumiem.. Aj my by sme veľmi chceli bábätko a manžel ani nehovoriac.. On to už tiež chce riešiť, tak v septembri ideme na spermiogram. Moja Dr. Si tiež myslí, že to ešte netreba riešiť, že počkáme ešte do konca roka... Ale mne to už tiež príde dlho a potom aj kým sa po robia vyšetrenia, to tiež niečo trvá. Ja si plánujem niektoré veci vybaviť priamo cez obvodnú co sa bude dat.. A potom plánujem ísť v septembri znova na gyndu a ak to nebude chcieť riešiť, tak ju asi vymením.. Ono to človeka aspoň trochu ukluddni, keď vie, že sa niečo rieši.. Môžeš ísť ešte do CAR na kompletné vyšetrenia..

alzbeta162
30. jún 2020

@rosalie1411 a nevies ako to asi to postupuje v tom CAR?

rosalie1411
30. jún 2020

@alzbeta162 vôbec nie, nemám s tým skúsenosti.. Ale skus si do nejakého zavolať, určite ti povedia postup.

hederamonstera
30. jún 2020

@alzbeta162 postup ohladom coho? od zaciatku?

alzbeta162
30. jún 2020

Mrcha skoro na den 1dc🙄 no čo uz tak aspon viem ze u mna pokles teploty dnes znamená mrska

alzbeta162
30. jún 2020

@hederamonstera ano ano od začiatku

alzbeta162
30. jún 2020

@alzbeta162 neviem byvam v Prešove pozeram ze v Košiciach je nejake centrum

hederamonstera
30. jún 2020

@alzbeta162 zavolaj do CAR, ze by ste chceli ist na uvodnu konzultaciu. Dohodnete sa na termine, mozes ty sama ale aj s muzom (ja som sla s nim, rovno mu zobrali krv). A tam sa porozpravate, lekarka ta rovno vysetri so sonom a dohodnete sa na dalsich krokoch. Tie sa mozu u kazdeho lisit.
U nas to bolo tak, ze muz k nim siel na spermiogram (tiez sa dohodli na termine), ja som sla na krv v mojom 2DC (hormonalny profil, ten som mala uplne OK), potom na folikulometriu a dnes som sa objednala na dalsi termin, lebo mi poslali vysledky z mojej krvi (tie trvaju 2-3 tyzdne kym spracuju) a nasla som si tam nejaku vadu na jednom gene, co som vygooglila, tak preto nemozem otehotniet a potratim, ked sa podari. A tak idem na dalsiu konzultaciu a uvidim co mi povedia.

alzbeta162
30. jún 2020

@hederamonstera dakujem krasne si zlata 🙂 a cenovo tie centra?

hederamonstera
30. jún 2020

@alzbeta162 zatial sme platili len za spermiogram (30eur) a za moje lieky (40eur). Inak nic ine 🙂

alzbeta162
30. jún 2020

@hederamonstera super velmi pekne ďakujem tak asi nemame na čo čakať nie je to dlha doba co sa snažíme ale zistiť pre istotu v com je problém nemusí byť na škodu🙂

hederamonstera
30. jún 2020

@alzbeta162 no to urcite nie, aspon sa to da riesit ako cakat na zazrak. A ked tam pojdes, neznamena, ze musis ist automaticky na umele. Drzim palce ;)

ettella
30. jún 2020

@alzbeta162 ja som z Po, začali sme tiež s CAR. V Ke máš na výber 3.